Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yavrm yaa arastrmis bide
Ben 6. Haftyi bitrdim o yuzden gorunmedi die sinirlndm. 7 8 de bile goren varmis. O yuzden beklicm sabirla. Simdiden kendimi etkilemicm daha koca 8 ay var
Gec döllenme oldu belkide cicegim kötüyü düsünme iyi düsün iyi olsun insallah saglıcakla alacaksın bebegini evine

Inşallah en kısa zamanda olur

İyi aksamlar cicegim cokmu yoruldun sen bi gelisme var yine hamile degilim bazen bu topiki actıgıma inancıma hayret ediyorum benmiymisim o gebeyim gebeyim diyen
Kiz ben 3 tane topik actm totem diyee acanlr hep hamile kaldi ben de yapim dedim 3. De tutturdum . Benm kafa da bolee

İyi aksamlar cicegim cokmu yoruldun sen bi gelisme var yine hamile degilim bazen bu topiki actıgıma inancıma hayret ediyorum benmiymisim o gebeyim gebeyim diyen
Ay hemde nasıl kocam da işe gitçek masaj yapanım yok geldi işten sabah. Uyuyo fosur fosurya bu topik bize uğurlu gelcek prensesim hepimiz bebekleirmize kavuşçaz

Ay hemde nasıl kocam da işe gitçek masaj yapanım yok geldi işten sabah. Uyuyo fosur fosurya bu topik bize uğurlu gelcek prensesim hepimiz bebekleirmize kavuşçaz
Gelenlerin yarısı kavustu sayılır beybilerine bir diger yarısıda bizler kaldık insallah tez zamanda kavusalım yaaa cicegimm bezlerini degistirmekten topiklere girmeyi unutalım ah yarabbim duuy

Gelenlerin yarısı kavustu sayılır beybilerine bir diger yarısıda bizler kaldık insallah tez zamanda kavusalım yaaa cicegimm bezlerini degistirmekten topiklere girmeyi unutalım ah yarabbim duuy
Ilk dönemler popodan saça kadar yapabiliyorlar haberin olsun
Zaten biryere bilastirmadan açmak kıyafet çıkarmak çocuğu yıkamak ve giydirmek ve boklulari yıkamak (yikamazsan lekeli kaliyo) derkeeeen bi bakmissin bisuru zaman gecmis

Bi daha düşünün der gibi oldu bu

F Fatma KTL canim ya sana bisey sorucam hatrlarsan bir onceki topikde birlikte bekliydk ve suan sen hamilesin cok mutlu oldm insallah snin gbi bizlerde o mutlulugu tadarz afedersn ama sana bse sorucam iliskiden sonra bende yatiyorum ama spermler geri geliyor biraz bazen cogu sende demi oyleydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…