Gec döllenme oldu belkide cicegim kötüyü düsünme iyi düsün iyi olsun insallah saglıcakla alacaksın bebegini evineYavrm yaa arastrmis bide❤
Ben 6. Haftyi bitrdim o yuzden gorunmedi die sinirlndm. 7 8 de bile goren varmis. O yuzden beklicm sabirla. Simdiden kendimi etkilemicm daha koca 8 ay var
Inşallah en kısa zamanda olurSağol cnm, ben daha ilk sıradakini yaptırdım bugün, prolaktini merak ettim 21. Gün mü dedim burda biri 3. Gün demişti doktor o yüzden mi yapmadı acaba bilmiyorum, diğerleri için biraz daha bekleyeceğiz eşime test yaptırmak filan ilerleyen aylarda düşünüyoruz bakalım başladık işte birşey çıkmaz inş
Kiz ben 3 tane topik actm totem diyeeİyi aksamlar cicegim cokmu yoruldun senbi gelisme var yine hamile degilim bazen bu topiki actıgıma inancıma hayret ediyorum benmiymisim o gebeyim gebeyim diyen
Olabilir cnm surekli degerlndrdik cunku nolur nolmzGec döllenme oldu belkide cicegim kötüyü düsünme iyi düsün iyi olsun insallah saglıcakla alacaksın bebegini evine
Ay hemde nasıl kocam da işe gitçek masaj yapanım yokİyi aksamlar cicegim cokmu yoruldun senbi gelisme var yine hamile degilim bazen bu topiki actıgıma inancıma hayret ediyorum benmiymisim o gebeyim gebeyim diyen
Insallah keske erken olsa cok mutlu olurummm tabiki gebelik olsa daha cok mutlu olurumCanim 14.günu aksam pik olup 15.günde siliklesmis gibi görunuyor.insallah bu ay gelir bebis
Ovulasyon testimi kullaniyonBende regli bitiminde gun asiri iliskiye basladim buhun reglinin 17.gunü ama hala koyulasma yok. Iliski gorev haline geldi cok yipratici oluyor.
Benimde iki tane dahamı acmam gerekiyor simdiKiz ben 3 tane topik actm totem diyeeacanlr hep hamile kaldi ben de yapim dedim 3. De tutturdum . Benm kafa da bolee
Gelenlerin yarısı kavustu sayılır beybilerine bir diger yarısıda bizler kaldık insallah tez zamanda kavusalım yaaa cicegimm bezlerini degistirmekten topiklere girmeyi unutalım ah yarabbim duuyAy hemde nasıl kocam da işe gitçek masaj yapanım yokgeldi işten sabah. Uyuyo fosur fosur ya bu topik bize uğurlu gelcek prensesim hepimiz bebekleirmize kavuşçaz
Aynı anda şey etmişiz
Ilk dönemler popodan saça kadar yapabiliyorlar haberin olsunGelenlerin yarısı kavustu sayılır beybilerine bir diger yarısıda bizler kaldık insallah tez zamanda kavusalım yaaa cicegimm bezlerini degistirmekten topiklere girmeyi unutalım ah yarabbim duuy
Insallah canimmm ❤Hosgeldin cicekHayırlısı olsun insallah testlere gerek kalmaz bakalım
Bi daha düşünün der gibi oldu buIlk dönemler popodan saça kadar yapabiliyorlar haberin olsun
Zaten biryere bilastirmadan açmak kıyafet çıkarmak çocuğu yıkamak ve giydirmek ve boklulari yıkamak (yikamazsan lekeli kaliyo) derkeeeen bi bakmissin bisuru zaman gecmis
Belkide olablr sagol :)Bilmiyorum ki canim belki yumurtan erken catlamiştir
Bu iyi yonuydu bir de bez bırakma maceraları varBi daha düşünün der gibi oldu bu
Ilk gelen bildirime bakmayincasonra gelmiyo cnm onu farkettimİyi akşamlar baayanlar bana neden bildiri gelmiyor yahuu önceden biri bişey yazdığında gelirdi şimdi hiiiçç
Dua okuycaktık daha belli olmadı mıı acepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?