Sorun yok bnm icin her syi sorabilirsinz bildgim kadryla cewap veririmNiye herkes sana özellikle bu soruyu soruyor sperm uzmanımı yapsam seni
İsimiz zor ozaman benim besinci topik buValla bilemiorm artk. Millet bi kere de halletti ben 3 de
Ben iyiyim böyle canısı cumhurbaşkanından aşagısı paklamaz beni çünkü gözüm yükseklerdeKayyumum var baskan yardımcım vaaaar senide degerlendirmek istiyorum ama nerde degerlendirsem acaba
Kayyum olmaktan memnunmusun Fatmaavıım yoksa sperm uzmanı ve soru uzmanı olabilirim dermisin nasıl yapalımSorun yok bnm icin her syi sorabilirsinz bildgim kadryla cewap veririmuzman fatma ktl su saatte sorulrinizi cevaplick
Aşk olsun sanaBos isler müdürü
Kismeti varsa her turlu geliomus onu anldm. Gelse de stresi bitmioYaaadimii gidiyodur benmki gidio gidio geri geliyo kac aydir anlamadm yahu aminn canim benim insallahhhh keske su hormin testine kdr tutmus olsaa yaa
Gideyimmi ben seversin sen bu isiBen iyiyim böyle canısı cumhurbaşkanından aşagısı paklamaz beni çünkü gözüm yükseklerde
Hepisi birden olsuunKayyum olmaktan memnunmusun Fatmaavıım yoksa sperm uzmanı ve soru uzmanı olabilirim dermisin nasıl yapalım
Yaaa çok özlemişiz dimi, öyle pis zıbınları yıkamayı bile özledim yıkamak giydirmek filan hemde nasıl offIlk dönemler popodan saça kadar yapabiliyorlar haberin olsun
Zaten biryere bilastirmadan açmak kıyafet çıkarmak çocuğu yıkamak ve giydirmek ve boklulari yıkamak (yikamazsan lekeli kaliyo) derkeeeen bi bakmissin bisuru zaman gecmis
Valla klavye delikanlısı degilim cokta ciddiyim gülün diyede söylemiyorum onun dıskısına kurban olurum ben ayyyyyKız ne güldüm sana, doğsun 2 yaşına gelsin tuvalet eğitiminde oraya buraya yapınca hiç böyle düşünülmüyor biliyor musun
Anladım canım tamam kayyum olarak kal sen her konuyla ilgi sendeHepisi birden olsuunbir cok seyi ayni anda yapabilirim
Ovulasyonu genelde evde test ile yapıyoruz ama doktor kontrolü ile de oluyorOvulasyn hesaplamasni biliyomusunuz kizlarrr...birde ben bormon testi yaptiracam doktorum yumurtalrn gayet iyi dedi test yaplck adetmn 2.hunu vesnrasi 22.gunu
Ovulasyonu genelde evde test ile yapıyoruz ama doktor kontrolü ile de oluyorOvulasyn hesaplamasni biliyomusunuz kizlarrr...birde ben bormon testi yaptiracam doktorum yumurtalrn gayet iyi dedi test yaplck adetmn 2.hunu vesnrasi 22.gunu
Kuzum sen başkansın yerine göz dikmedim daha üst rütbeni istedimGideyimmi ben seversin sen bu isi
Hadi yaaaİsimiz zor ozaman benim besinci topik bu
Kiz öyle deme guzel dualar etOnun bulasan boklarını yerim ben ayyyyy gelsinde evimin sıcmadıgı kösesi kalmasın❤
Anladım canım tamam kayyum olarak kal sen her konuyla ilgi sende
Olmuyo iste öyle malesefkiKuzum sen başkansın yerine göz dikmedim daha üst rütbeni istedim
İyi akşamlar bayannnnİyi akşamlar baayanlar bana neden bildiri gelmiyor yahuu önceden biri bişey yazdığında gelirdi şimdi hiiiçç
Dua okuycaktık daha belli olmadı mıı acepp
Benim 6 ve 7 ağustosta pik oldu 8inde silik cıktı 21 ağustosta regl oldum. 7 ağustosu baz alırsak 14 gün oluyorDedikleri gibi catladiktan 14 gun sonrami regl oldun cnm gunundemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?