- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yyaaaaaaa artik agzimi bozucam ya amaa yaaa
Saar 9 da geldi gelene kadar mum isinda kaldik resmen köy
Kayyumum var baskan yardımcım vaaaar senide degerlendirmek istiyorum ama nerde degerlendirsem acabaAynı anda şey etmişiz
Bos isler müdürüKayyumum var baskan yardımcım vaaaar senide degerlendirmek istiyorum ama nerde degerlendirsem acaba
Amman haaa baska topiklere kaymaa senBenimde iki tane dahamı acmam gerekiyor simdi
Onun bulasan boklarını yerim ben ayyyyy gelsinde evimin sıcmadıgı kösesi kalmasınIlk dönemler popodan saça kadar yapabiliyorlar haberin olsun
Zaten biryere bilastirmadan açmak kıyafet çıkarmak çocuğu yıkamak ve giydirmek ve boklulari yıkamak (yikamazsan lekeli kaliyo) derkeeeen bi bakmissin bisuru zaman gecmis
Kendi actıgım topikte polemige girmem ben aykırı o banaAmman haaa baska topiklere kaymaa sensonra banlanrsn faln kurtaramyiz seni
Allh iiligini versin emi bunu soran kacnci kisisin
Tm ac orayi da işgal edekKendi actıgım topikte polemige girmem ben aykırı o bana
Ovulasyon testimi kullaniyon
Herkesi burada bir toparlayamadıkki acıklayalımİyi akşamlar baayanlar bana neden bildiri gelmiyor yahuu önceden biri bişey yazdığında gelirdi şimdi hiiiçç
Dua okuycaktık daha belli olmadı mıı acepp
Tamam iki tane daha acıcaktım dimiTm ac orayi da işgal edek
YaaaAllh iiligini versin emi bunu soran kacnci kisisingeri gelio tabiki cnm icimz hepsini nasil alsin. Zate gerekli olanlr depar atip gidiolr bos su gibi bisy kalio onlr gelio. Gayet norml yani herkeste oluo bu. Rabbim daha fazla bekletmeden hayrlisini versin hepinize
Niye herkes sana özellikle bu soruyu soruyor sperm uzmanımı yapsam seniAllh iiligini versin emi bunu soran kacnci kisisingeri gelio tabiki cnm icimz hepsini nasil alsin. Zate gerekli olanlr depar atip gidiolr bos su gibi bisy kalio onlr gelio. Gayet norml yani herkeste oluo bu. Rabbim daha fazla bekletmeden hayrlisini versin hepinize
HahahahaNiye herkes sana özellikle bu soruyu soruyor sperm uzmanımı yapsam seni
Olsun olsun ben razıyımBu iyi yonuydu bir de bez bırakma maceraları var
Valla bilemiorm artk. Millet bi kere de halletti ben 3 deTamam iki tane daha acıcaktım dimi
Kız ne güldüm sana, doğsun 2 yaşına gelsin tuvalet eğitiminde oraya buraya yapınca hiç böyle düşünülmüyor biliyor musunOnun bulasan boklarını yerim ben ayyyyy gelsinde evimin sıcmadıgı kösesi kalmasın
He kız olmuşuz valla kendin üstlendi üstüne yapıştıYyaaaaaaa artik agzimi bozucam ya amaa yaaaelektirgimiz saat 14.00 dan 21.00 a kadar yoktu uyuz oldum telefonum malum %0 olunca daha fazla dayanamadi cok sinirliyim coohh
Saar 9 da geldi gelene kadar mum isinda kaldik resmen köy16 k mi olmusuz kiz masallah iki gunde bir KUTLAMASI YAPIYORUM NiYEYSE Kci basi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?