Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Göbekten canm bende yapamam diyodum ama deniyim dedim yapabildim :) Aminnn canm hepimiz güzel haberlerle gelelim inşAllahhh
2 senedir uğraşıyorum zaten canm ben 3 defa Hsg, 2 defa hormon tahlili, h.s/l.s ameliyatı ikisi birlikte oldu. İlk hsg de tüpler tıkalı çıktı tüp bebek merkezine yönlendirildim orda da bi tanıdık vardı doktor tavsiye etti Hsg yi yenileme şansın varsa tekrar çektir dedi ve zaman kaybetmeden hemen çektirdim yine geçiş olmadı h.s./l.s geçirdim geçen sene ağustosta sonra Ekim'de tekrar Hsg çektirdim ve geçiş oldu. Ama yine bi gebelik olmadığı için yine gittim başka doktora klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yine tutmadı. O doktor da bi tanıdığım doktor var deyip oraya yönlendirdi orda da aşılama ve tüp bebek aşamasına gelmişssiniz dedi biraz düşünelim dedik sonra başka doktora da görüneyim dedim ve yine tavsiye üzerine geçen ay bu doktoruma gittim Amh değerin düşük yaşın küçük ailede erken menapoza giren var mı dedi ama yok annem 45 yaşlarında hala devam maşallah.
Normalde geçen ay başlamayı bile düşündü ama bayram girdiği için araya sperm alınıp ayrıştırılcak yerler kapalı olabilir ben gelirim yaparım ilgilenirim ama dedi o yüzden de bu ay'a kaldı.
Adetime yakın annem rüyasında gördüğünü söyledi ve benimde durduk yere burnumua bebek kokusu geliyordu acaba mı dedim hep ama maalesef kırmızıları gördüm, belkide aşılamadan sonra güzel sonuç alırım, inşAllah da alırım. Alamazsam da yapcağım bişey yok yola devam deriz demekki vakti zamanı gelmemiş deriz napalım :) Yokk bebeğim sor istediin kadar hiiç sorun değil Elimden geldiğince bildiğim kadarıyla anlatırım tabii seve seve.
Ayy çok uzun yazmışım kız hakkını helal et

Yenisini istiyon da bozdun mu bilerek bnde Diyorum whatsaba niye cvp vermedi okududa yok cnm senden duyuyorum bende dua belli olsun ona göre belki katılırım

Ayy yok kız şuan hiç masraf yapma zamanı değil bizim velet zaten yaptırıyo masraf olsunda yeterki hayırlısıyla şikayetim yok ama telefonuma bişey olmasın Yaa ondan işte bi whatsapp a giriyorum ama yazana kadar 50 kere o şey geliyo ekrana ve hep eksik eksik yazılıyo başlarım sana dedim bıraktım şuan pc ye bağlı wp.da

Helal olsun tek nefeste okudum cok tesekkur ederim yazdigin icininsallah guzel haberler alirsin aliriz ben dw nu ay erkek bebek gordum sag gogsumden sut geliyordu ordan emziriyordum . Onceki ay da kiz bebek gormustum

Şaka yapıyorum kız ahhh bu eşşek sıpaları maddi manevi bitiriyorlar bizi geldiler mi acısını çıkarırız

Helal olsun tek nefeste okudum cok tesekkur ederim yazdigin icininsallah guzel haberler alirsin aliriz ben dw nu ay erkek bebek gordum sag gogsumden sut geliyordu ordan emziriyordum . Onceki ay da kiz bebek gormustum

İnşallah senin regl gelmez de direk kan testleri takip edersin hatta inşAllah kese görürsün
Bende çookkk rüyalar gördüm ama hiç de çıkmadı rüyalarım İnşallah senin rüyan çıkar kuzuumm

Heee sen ilksin askim gibi oldu bu
Allah iyiliğini versin kız öle bnm eşimde karışır kuzu yüsra dan haberi var sürekli konuşuruz nasipse eşlerine tanıştır az zaten uzun zaman oldu o zaman bile dedi ilk ve son olsun numaranı verme diye sonra intagdan seni söyledim bişey demedi Allahtan iyi gününe denk geldi

İnşallah senin regl gelmez de direk kan testleri takip edersin hatta inşAllah kese görürsün
Bende çookkk rüyalar gördüm ama hiç de çıkmadı rüyalarım İnşallah senin rüyan çıkar kuzuumm
Test falan yapmam zaten aldum agzimin payini gecen ay

Benimki de diyo bazen diyorum bu arkadaş da aşılama denemişti felan diye senin arkadaşların da hep böyle mi dedi bian ee dedim ben gibi bekleyenlerle konuşunca ne bekliyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…