Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saat 3 gibi bende yapicam eger silik çıkarsa labaquik bende ise yaramiyo demektir çünkü agrilarimdan dolayı yumurtayı hissettim

Bende nirmalde agri ve kasıkta dolgunluktan anliyordum ama bu ay olmadi oyüzden testler dogru gibi. Ben daha oncede 2 3 ay kullandim hep pik gördüm

Kizlar adetin 18. Gunu yani dun tahlil verdim dr istemişti
Prolaktin: 15.6
Progesteron: 25.6
Estradiol(e2): 327 çıkmış anlayan var mı nasil sizce değerler

Kizlar adetin 18. Gunu yani dun tahlil verdim dr istemişti
Prolaktin: 15.6
Progesteron: 25.6
Estradiol(e2): 327 çıkmış anlayan var mı nasil sizce değerler
Mrb geçmiş olsun bu tahlil ne için yapılıyor acaba bende hormon verdim ama adetn ikinci günü ve fsh lh filan

Mrb geçmiş olsun bu tahlil ne için yapılıyor acaba bende hormon verdim ama adetn ikinci günü ve fsh lh filan
bu testleri benden de istedi doktorum ama adetin iki veya üçüncü günü yapılıyor bana öyle söyledi öyle yaptırdım
Vala bilmiorim kızlar bende adetin üçüncü günü yaptrmistim daha once 18. Gunu yeniden yaptjrmami soyledi attim henuz cvp vermedi mesajima dr

Kizlar ya daha oncede demistim pazartesi 12 milimdi 2 3 yumurta vardi ovu testi yaptim dun ve bugun 4 gunde 12 milim yumurtanin buyuyup catlamasi imkansız dmi teste gore catlamis duruyo ama

Eklentiler

• 20190905_132145.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 23
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…