Var mı belirtin Şafak yaklaşıyorHadi insAllah cnm bizim bu ay evlilik yildonumumuz
Aferin sizesiz takipleşin ben daha kahvaltı yapcam görüşürüz
Saat 3 gibi bende yapicam eger silik çıkarsa labaquik bende ise yaramiyo demektir çünkü agrilarimdan dolayı yumurtayı hissettim
Sabah kocişinle yapmadın mıAyy bende açım bana da hazırlasanaAfiyet olsun kuzu
Hoc sanmiyorumOyyy kıyamamm
Bu ay da o ağlama sevinçten olur inşAllahh :*
Demekki buay olmadi henüz cnm seninBende nirmalde agri ve kasıkta dolgunluktan anliyordum ama bu ay olmadi oyüzden testler dogru gibi. Ben daha oncede 2 3 ay kullandim hep pik gördüm
Vala kuzum deli gibi yatiom ben halsizlik yorgunluk hissinden igne etkisi mi artik bilmem kasık ağrım devam bugun tahlil sonuclarimi aldim bklm dr attim ne dicekVar mı belirtin Şafak yaklaşıyor
İnşâllah bebiştendir cnm güzel haberlerle gelVala kuzum deli gibi yatiom ben halsizlik yorgunluk hissinden igne etkisi mi artik bilmem kasık ağrım devam bugun tahlil sonuclarimi aldim bklm dr attim ne dicek
İnşAllah kuzum Rabbim su okunan ezanlar hürmetine hepimize guzel haberler almayi nasip etsinİnşâllah bebiştendir cnm güzel haberlerle gel
Mrb geçmiş olsun bu tahlil ne için yapılıyor acaba bende hormon verdim ama adetn ikinci günü ve fsh lh filanKizlar adetin 18. Gunu yani dun tahlil verdim dr istemişti
Prolaktin: 15.6
Progesteron: 25.6
Estradiol(e2): 327 çıkmış anlayan var mı nasil sizce değerler
Kizlar adetin 18. Gunu yani dun tahlil verdim dr istemişti
Estradiol(e2): 327 çıkmış anlayan var mı nasil sizce değerlerbu testleri benden de istedi doktorum ama adetin iki veya üçüncü günü yapılıyor bana öyle söyledi öyle yaptırdım
Mrb geçmiş olsun bu tahlil ne için yapılıyor acaba bende hormon verdim ama adetn ikinci günü ve fsh lh filan
Vala bilmiorim kızlar bende adetin üçüncü günü yaptrmistim daha once 18. Gunu yeniden yaptjrmami soyledi attim henuz cvp vermedi mesajima drbu testleri benden de istedi doktorum ama adetin iki veya üçüncü günü yapılıyor bana öyle söyledi öyle yaptırdım
Canım proşaktin düşük seviyede iyi yaniKizlar adetin 18. Gunu yani dun tahlil verdim dr istemişti
Kizlar adetin 18. Gunu yani dun tahlil verdim dr istemişti
Saol cnm tskler bklm dr ne dicek insAllah yolundadır herseyCanım proşaktin düşük seviyede iyi yani☺ Ama diğerlerini bilmiyorum
Estradiol hormonun bormal galiba internette yazıyor canımKizlar adetin 18. Gunu yani dun tahlil verdim dr istemişti
İnşallah canım attıgım sayfaya bak refarans değeri yazıyor progesteronunSaol cnm tskler bklm dr ne dicek insAllah yolundadır hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?