Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kizlar bisey sorucam cok alakasiz olucak bulaşık makinaniza hangi marka tableti kullaniyorsunuz ?? Bimin tabletini kullanan var mi ? Gorumcem israrla onu al diyip duruyor sürekli sizin fikirlerinizi almak istiyorum ?

kizlar bisey sorucam cok alakasiz olucak bulaşık makinaniza hangi marka tableti kullaniyorsunuz ?? Bimin tabletini kullanan var mi ? Gorumcem israrla onu al diyip duruyor sürekli sizin fikirlerinizi almak istiyorum ?
Fayrii

Ben finish kullanıyorum canım bence marka olmayan şeyleri kullanma makineye zarar vermesin

Fınish kullanıyorum canım ben

Işte inşallah allah bize hediyemizi gönderir tatlım
Bizim de öyle istiyorum ki bi sürpriz olsun
amin InsAllah kizlar ya Rabbim nasip eder insAllah
Ben de ffaahhhrriiyiii kullaniyorum
Ben finish kullanıyorum cnm makinemi ilk aldgmdan bu yana bi sknt olmadi ama bimi uzun surede kullanan yakinlarim bulasiklari ozelliklr cam bardaklari çizdiğini bulaniklasfrdgini soyledi arada kullanacaksn belki sknt etmez ama surekli kullanmda makinayi da tabak bardağını da bozabilir bence mumkun mertebe marka kullanmaya çalış yine sen

Tesekuur ederim evet bende ayni dusuncedeyim . Yazik makinaya da bulasiklara da

canım bence yarın pik olacak sen bugünü de muhakkak değerlendir ki yumurtan çatlamadan spermler etrafında zaten var olsun
Dun aksam degerlendirdim canim
Yarin aksam degerlendirsem daha iyi olur hem sprem kalitesi icinde iyi olur
Belki bi kac daha pik olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…