Insalahhhh canimmmm bnmmmmOlur bence ne olur ne olmaz denemekte fayda var insallah tutar
Sabah kocişinle yapmadın mıgel kuzu sana pattis kızart ayım saol cnm
İşteyim şu an foto atamıyorum, akşamları 7 gibi yapıyorum testleri, bugün yine yapar fotoğraf da atarımcanım aslında çatlama olması lazım ama sen yine de teste devam et bugün yaptınmı foto atsana
kizlar bisey sorucam cok alakasiz olucak bulaşık makinaniza hangi marka tableti kullaniyorsunuz ?? Bimin tabletini kullanan var mi ? Gorumcem israrla onu al diyip duruyor sürekli sizin fikirlerinizi almak istiyorum ?
canım öyle düşünme
,adete 1 gün kala pik görenler okudum ben başka topiklerde
Sayı simdilik belli kuzum katılmak isteyen baska varmı dualarımıza artık netlestirelim nasıl yapacagımızıİsmi yazılanlar vardıya o kişileri etiketleyerek yazsanız sonra sayı belirlenir olma mı
Bir dua grubunda rastladım denemek isteyenler için paylaşıyorum:)
*ÇOCUK SAHİBİ OLABİLMEK İÇİN*
*MUHARREM AYINA ÖZEL DUA*
*ŞARTLARI:*
*Kesinlikle 1/30 Muharrem içinde okunmalı.. Başka Ayda Okunmuyor..*
*Kesinlikle Tek Başına Değil, Kişilere Dağıtılarak Okunmalı..*
*Dağıtılan Kişilerin Abdestli Namazlı ve Ahlaken Çok Güzel Olmalarına Dikkat Edilmeli*
*Kesinlikle Kişilere Zorlayarak Verilmemeli, Muhakkak Okuyanlardan Helallik Alınmalı..*
*Kişiler Kendi Güçlerinin Yettiği, Rızalarının Olduğu Sayıda Almalı..*
*Dağıtılan Kişiler Dosdoğru Telafuz Ederek, Ya Tw Olmayan Bir Odada yada Seccade Başında Okunacak..*
*İlk 3 Ay Gebelik Kimseye Söylenmeyecek, Nazar Boyutu Yüksek Olduğu İçin Düşme Tehlikesi Olabiliyor..*
*ÇİFTLER BU TERTİBE BAŞLARKEN AYRI AYRI SADAKA VERECEKLER.. TERTİP BİTİNCEDE YİNE AYRI AYRI SADAKA VERİLECEK..*
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
*4.774 Defa Okunacak:*
*رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿٨٩﴾*
*"Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn."* (Enbiya 89)
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
*Kaynak: Medineden Kıymetli Bir Hoca*
(Ses Kaydını Yazılı Tertibe Çewiren Bu Kul da Dualarınıza Talip)
*/Dua Bahçesi*
Jel daha guzel evet ablamda kullaniyor . Ama jel kalabalik eve olmaz hem pahali hem yetmz bizeBen faıry nin jelli olanını kullanıyorum canm pahalı diyen oluyo ama zaten haftada 1 2 anca çalışıyo makine o yüzden de pahalı olmasını takmıyorum
Ayyynnnnii bbeeeeennBunu burda hepbirlikte yapsak olmaz mııı
Namazımı kılmıyorum ama
Başlamayı da çok istiyorum her seferinde yıkanınca başlıycam diyorum şeytan yanımdan ayrılmıyor :)
Jel daha guzel evet ablamda kullaniyor . Ama jel kalabalik eve olmaz hem pahali hem yetmz bize
Biz her gunKalabalıksan bilemedim kuzum dedimya ben haftada 1 2 anca çalıştırıyorum makineyiGelen olursa 3 kere anca
Ayyynnnnii bbeeeeenn
Ben geçen sene iki ay adet görmeyip tarlusal kullanmıştım, ilaç bittikten 10 gün sonra falan adet olmuştum. Rahim iç tabakası kalinlastigi için normal canım.Ya burda bi arkadas vardi ilac kullandikdan 10 gun sonra adet olmustu kimdi unuttum k.bkmasin bisey sorcam simdi bnm adetim 59. Gun oldu ya ilk kahve geldi snra kirmizi lasti simdide siyah gelio normal dimi hani cok bekledigi icin dimi adetim bu kadar siyah gelio agrim yok normal dimi bu olay
Allah affetsin bizleriBugün yine yıkancam sabahtan başlıycam inşAllah yine şeytana uymazsam
Anladim ts ederim ilk kez yasiorum bole bisey simdi gorunce bi gozum patladiBen geçen sene iki ay adet görmeyip tarlusal kullanmıştım, ilaç bittikten 10 gün sonra falan adet olmuştum. Rahim iç tabakası kalinlastigi için normal canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?