Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir dua grubunda rastladım denemek isteyenler için paylaşıyorum:)

*ÇOCUK SAHİBİ OLABİLMEK İÇİN*
*MUHARREM AYINA ÖZEL DUA*

*ŞARTLARI:*
*Kesinlikle 1/30 Muharrem içinde okunmalı.. Başka Ayda Okunmuyor..*
*Kesinlikle Tek Başına Değil, Kişilere Dağıtılarak Okunmalı..*
*Dağıtılan Kişilerin Abdestli Namazlı ve Ahlaken Çok Güzel Olmalarına Dikkat Edilmeli*
*Kesinlikle Kişilere Zorlayarak Verilmemeli, Muhakkak Okuyanlardan Helallik Alınmalı..*
*Kişiler Kendi Güçlerinin Yettiği, Rızalarının Olduğu Sayıda Almalı..*
*Dağıtılan Kişiler Dosdoğru Telafuz Ederek, Ya Tw Olmayan Bir Odada yada Seccade Başında Okunacak..*
*İlk 3 Ay Gebelik Kimseye Söylenmeyecek, Nazar Boyutu Yüksek Olduğu İçin Düşme Tehlikesi Olabiliyor..*
*ÇİFTLER BU TERTİBE BAŞLARKEN AYRI AYRI SADAKA VERECEKLER.. TERTİP BİTİNCEDE YİNE AYRI AYRI SADAKA VERİLECEK..*

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
*4.774 Defa Okunacak:*

*رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿٨٩﴾*

*"Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn."* (Enbiya 89)
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
*Kaynak: Medineden Kıymetli Bir Hoca*
(Ses Kaydını Yazılı Tertibe Çewiren Bu Kul da Dualarınıza Talip)
*/Dua Bahçesi*

Sabah kocişinle yapmadın mı gel kuzu sana pattis kızart ayım saol cnm

Bizimki kahvaltıyı çok nadir evde yapıyo kız sabah sabah canım istemiyor diyo keşke yapsa benimde işime gelir en azından erken kalkar erkenden işimi hallederim yapmayınca gönderdikten sonra geri yatıyorum biraz daha

Ya burda bi arkadas vardi ilac kullandikdan 10 gun sonra adet olmustu kimdi unuttum k.bkmasin bisey sorcam simdi bnm adetim 59. Gun oldu ya ilk kahve geldi snra kirmizi lasti simdide siyah gelio normal dimi hani cok bekledigi icin dimi adetim bu kadar siyah gelio agrim yok normal dimi bu olay

kizlar bisey sorucam cok alakasiz olucak bulaşık makinaniza hangi marka tableti kullaniyorsunuz ?? Bimin tabletini kullanan var mi ? Gorumcem israrla onu al diyip duruyor sürekli sizin fikirlerinizi almak istiyorum ?

Ben faıry nin jelli olanını kullanıyorum canm pahalı diyen oluyo ama zaten haftada 1 2 anca çalışıyo makine o yüzden de pahalı olmasını takmıyorum

Bunu burda hepbirlikte yapsak olmaz mııı
Namazımı kılmıyorum ama
Başlamayı da çok istiyorum her seferinde yıkanınca başlıycam diyorum şeytan yanımdan ayrılmıyor :)

Ben faıry nin jelli olanını kullanıyorum canm pahalı diyen oluyo ama zaten haftada 1 2 anca çalışıyo makine o yüzden de pahalı olmasını takmıyorum
Jel daha guzel evet ablamda kullaniyor . Ama jel kalabalik eve olmaz hem pahali hem yetmz bize

Ben geçen sene iki ay adet görmeyip tarlusal kullanmıştım, ilaç bittikten 10 gün sonra falan adet olmuştum. Rahim iç tabakası kalinlastigi için normal canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…