Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cünüp, âdetli veya lohusa olan kadın, Kur’ân âyetlerinden hiç birini okuyamaz, caiz değildir. Bu hususta Resulullah (sav) şöyle buyururlar:
Tartısmaya acık bir konu bence halbuki ayatel kürside ihlas sureside adetliyken okunabiliyor korunmak icin ibadet icin degil

Cnm bnm son 2 adetim degisti normalde 2 gun yogun 2 gun de kesilir biterdi ama son adetlerim 7 8 gun uzadi az az 3 adetimde gordugun uzere 59 gun sonra oldu hic pirti yok bel agrim vardi azaldi cok gelmio zaten kan az gelio ama sadece duz su gibi siyaha döndu dunden beri bugun uc bucuk gun oldu adet olali wcde gelio sadece yogun ped hic kirlenmio denisik tikalimi acaba asagisi anlamadimki doktora gitcem sali gunu hem filme gircem hem doktorla goruscem insan merak edio yinede

Iii bari ts ederm bnde baktimda farkli seylerde yazinca yasayan vardir belki die sormak istedim ts ederm tekrar kuzum saol

Evet doktor şart olmuş. Bir sorun yoktur muhtemelen ama düzene sokulması lazım. Hormonlarla alakalı bır şey olabilir.

Ts ederm cnm belkide dedigin gibidir anam ne adet zmnimi biliom ne catlama zmni napcam bilmiom artik gelisi guzel dewam etcem
Sen cok kafaya takıyorsun canım ondan böyle oluyor regl tarihini bile bozdun baksana sen olmayacak diye düsünki tersi cok kısa zamanda olsun hamileligin ilk düsmanı stres biliyosun rabbime güven gerisini ona havale et insallah en yakın zamanda hepimiizi sevindirecektir yaradanım

Bu adet olayı listemizi bozuyor ya
Hic yapmasakmı
En azından dualar ortada
Okuyan ben okudum yazsın gecsin ne bileyim bir sogukluk geldi bana toplu okuma konusunda
Kuzu kimsenin reglisi e denk gelmiyor Meryem suresi okuyacak diye öle ayarladım

Bnde regliyken okunuyor diye biliyorum bu arada Rabbi hebli minessalihin hep çekerim

Yani adetliyiz diye Allahın kulu olmaktan cıkmıyoruz ya sonucta töbe hasa ne bileyim bende reglken ayetel kürsi yada diger duaları okurum .
Sonucta dua bunların adı yaradandan herzaman isteyebiliriz bence ama caiz olayları isi bozuyor. Saffat suresini nasıl yapalım? Diger arkadaslarda bir düsüncesini yazsın bakalım. Ve o listeyi bana mesaj olarak gönderirmisin tatlım

Kuzu diğer okuduklarını okumuyorum ama bu Hz. İbrahimin duası bu okunuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…