20sinde canım benim reglN Nana AnaRabbi Hebli Mines Salihin M Minikbirmucizemeselesi @Dostumdostum A Atiyasemin @MelodiminEsi kızlar sizin batlar yazmıyor burdaysan uz söyleyin yoksa en sona eklicem sizi
Tartısmaya acık bir konu bence halbuki ayatel kürside ihlas sureside adetliyken okunabiliyor korunmak icin ibadet icin degilCünüp, âdetli veya lohusa olan kadın, Kur’ân âyetlerinden hiç birini okuyamaz, caiz değildir. Bu hususta Resulullah (sav) şöyle buyururlar:
aynen canım doktor bana da hergün değil iki güne bir birlikte olun demiştiDun aksam degerlendirdim canim
Yarin aksam degerlendirsem daha iyi olur hem sprem kalitesi icinde iyi olur
Belki bi kac daha pik olur
Cnm bnm son 2 adetim degisti normalde 2 gun yogun 2 gun de kesilir biterdi ama son adetlerim 7 8 gun uzadi az az 3 adetimde gordugun uzere 59 gun sonra oldu hic pirti yok bel agrim vardi azaldi cok gelmio zaten kan az gelio ama sadece duz su gibi siyaha döndu dunden beri bugun uc bucuk gun oldu adet olali wcde gelio sadece yogun ped hic kirlenmio denisik tikalimi acaba asagisi anlamadimki doktora gitcem sali gunu hem filme gircem hem doktorla goruscem insan merak edio yinedeYani çok koyu kırmızı mı yoksa siyah mı? Bilemedim. Taze kanama kırmızı tonlarında olur, siyaha yakınsa pihtilasir o da içerde bekleyip hemen atilamadigindan oluyor. Ağrı sanci yoksa bir sıkıntı yoktur ama normal adet sürenin dışına çıkarsa bir doktora görün canım. Yani normalde hep 4gün adet kanaması görüyorsan ve bu kanaman 5. 6.Günde de kesilmeyip aynı yogunlukta ve renkte devam ederse.
Iii bari ts ederm bnde baktimda farkli seylerde yazinca yasayan vardir belki die sormak istedim ts ederm tekrar kuzum saol"Adet kanının siyah olması neye işaret eder?
Yoğun bir kanama döneminden sonra gelen kanın çok koyu, siyaha yakın bir renkte geldiği de görülebilir. Kanama artık çok azaldığı için rahimde bekleyerek dışarı çıkabildiği için iyice koyulaşmıştır. Adet kanının koyu gelmesi endişe edilecek bir durum yoktur."
Normalmiş bu da kuzucugum.
Ts ederm cnm belkide dedigin gibidir anam ne adet zmnimi biliom ne catlama zmni napcam bilmiom artik gelisi guzel dewam etcemYumurta catladıgından beri iki aydır adet görmüyosun canım cok normaldir siyah kan beklemis kandır korkmana gerek yok
Evet doktor şart olmuş. Bir sorun yoktur muhtemelen ama düzene sokulması lazım. Hormonlarla alakalı bır şey olabilir.Cnm bnm son 2 adetim degisti normalde 2 gun yogun 2 gun de kesilir biterdi ama son adetlerim 7 8 gun uzadi az az 3 adetimde gordugun uzere 59 gun sonra oldu hic pirti yok bel agrim vardi azaldi cok gelmio zaten kan az gelio ama sadece duz su gibi siyaha döndu dunden beri bugun uc bucuk gun oldu adet olali wcde gelio sadece yogun ped hic kirlenmio denisik tikalimi acaba asagisi anlamadimki doktora gitcem sali gunu hem filme gircem hem doktorla goruscem insan merak edio yinede
Sen cok kafaya takıyorsun canım ondan böyle oluyor regl tarihini bile bozdun baksana sen olmayacak diye düsünki tersi cok kısa zamanda olsun hamileligin ilk düsmanı stres biliyosun rabbime güven gerisini ona havale et insallah en yakın zamanda hepimiizi sevindirecektir yaradanımTs ederm cnm belkide dedigin gibidir anam ne adet zmnimi biliom ne catlama zmni napcam bilmiom artik gelisi guzel dewam etcem
Kuzu daha erken sandım başa yazdım seni 2. Sıraya20sinde canım benim regl
Normal listemize göremi düzenledin canım?Dua Listemiz
09.09Zerdem2016
10.09 N Nana Ana
11.09 L Loriklorik
12.09 E Eslem91
13.09 B bocek345
14.09sosmivida
15.09Icebergsss
16.09icecreamm
17.09Misst
18.09rosebatum
19.09burcusami
20.09hayal alemi
21.09 M Melegim15
22.09 S Sibelll16
23.09 @elifcolak53
24.0915yusra11
25.09kirmizipatiklikiz
26.09 D Deryakadir
27.09Ebrubeyazit
28.09 M Minikbirmucizemeselesi
29.09 A Atiyasemin
30.09Rabbi Hebli Mines Salihin
Evet kuzu katılmak isteyenleri adet sırasına göre düzenledim Rabbim nasip ederse herkese regl olmadııgı gün denk geliyor ilk sayfaya kopyala cnm duayıda yazNormal listemize göremi düzenledin canım?
Bu adet olayı listemizi bozuyor yaKuzu daha erken sandım başa yazdım seni 2. Sıraya
Bnde regliyken okunuyor diye biliyorum bu arada Rabbi hebli minessalihin hep çekerimNormal listemize göremi düzenledin canım?
Kuzu kimsenin reglisi e denk gelmiyor Meryem suresi okuyacak diye öle ayarladımBu adet olayı listemizi bozuyor ya
Hic yapmasakmı
En azından dualar ortada
Okuyan ben okudum yazsın gecsin ne bileyim bir sogukluk geldi bana toplu okuma konusunda
Başkasının duası daha makbul öle düşünme cnmBu adet olayı listemizi bozuyor ya
Hic yapmasakmı
En azından dualar ortada
Okuyan ben okudum yazsın gecsin ne bileyim bir sogukluk geldi bana toplu okuma konusunda
Bnde regliyken okunuyor diye biliyorum bu arada Rabbi hebli minessalihin hep çekerim
bence çok güzel olmuş kimsenin adet tarihine de denk gelmiyor kızlarEki Görüntüle 2304705 can sıkıcı bi durum yaaa hic koyulasmiyo
Biliyorum bebegim oyüzden istedim zaten toplu duayıBaşkasının duası daha makbul öle düşünme cnm
Kuzu diğer okuduklarını okumuyorum ama bu Hz. İbrahimin duası bu okunuyorYani adetliyiz diye Allahın kulu olmaktan cıkmıyoruz ya sonucta töbe hasa ne bileyim bende reglken ayetel kürsi yada diger duaları okurum .
Sonucta dua bunların adı yaradandan herzaman isteyebiliriz bence ama caiz olayları isi bozuyor. Saffat suresini nasıl yapalım? Diger arkadaslarda bir düsüncesini yazsın bakalım. Ve o listeyi bana mesaj olarak gönderirmisin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?