Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BAtı gecen hamile olup olmayıp bilgi vermeyen arkadaslar
Listeden adınızı cıkarıyorum.
Yeni batlarını bilgilendirmek isteyenler özelden mesaj atarsanız totemimize tekrar eklerim
Tesekkürler

Bu daha mantıklı gibi geldi bana ama bilemedim :)
Sayfa sayfa okuyorum yetişemiyorum yahuu telefonum da sorunlu pc den gelebiliyorum sadece

ARKADASLAR LÜTFEN OKUYUNUZ

çok kısa anlatabilirmisiniz nasıl oluyor bu dua işi bende katılmak isterim. Bu ay aşılamaya başlıcam hayırlısıyla.

Canıımmm hayırlı olsun tedavin inşAllah hayırlısıyla hayırlı sonuçlar alırsın inşAllah bende bu ay aşılamaya başladım, fikir alışverişinde yardımcı olabilirim yardım isteyebilirim :)
Dua mız da sonuçlanır p.tesi başlarız inşAllah

hayal alemi cnm ellerine sağlık liste super olmus ama senden bi ricam var beni daha yukarılara yazabilirmisin 1 hafta once lekeler geliyo benim denk gelmez üzülürüm listenin biraz daha başlarına alabilirsen cok sevinirim

tamamdır

Eki Görüntüle 2304731 Kızlar ovulasyon testlerim böyle. 11. Gün yumurta çatladı ya da hiç çatlamadı kanimca.
Senin için önemli günler 10-11-12-13 bu günler değerlendirilmesi gereken günlerdi. Eğer eşinin sperm kalitesinde sorun yoksa bugünleri değerlendirseydin varsa sorun gün aşırı . Yumurtlama günü 11 olmuş önceki gün birliktelik olması spermlerin içeride kalması gebelik şansını arttırır

Tamamdır, regl gününe gelmemesi iyi olmuş

Bu ayı pek degerlendiremedik o zaman :) Benim tecrubesizligimden, bekledim daha koyu olacak diye, kısmet artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…