Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 2304705 can sıkıcı bi durum yaaa hic koyulasmiyo
canım sen teste devam et
bazen yumurtlama geç ya da erken olabiliyor
ilişkiye devam ediyormusunuz bu süreçte
ovulasyon testlerine de pek güvenmemek lazım o yüzden 2 güne bir ilişkiye devam edin bence
bu şekilde hiç kaçırmamış olursunuz
sperm 2-4 gün arası kalabiliyor içeride

Kuzu diğer okuduklarını okumuyorum ama bu Hz. İbrahimin duası bu okunuyor
İste saffat suresi 100. Ayet kuranda geciyor diyor @hayal alemi de nasıl yapalım bilemedim.
İki sekilde tekrar edelim. Günde bir kisi degilde iki kisimi okusak? Meryem suresi ve saffat suresini?

İste saffat suresi 100. Ayet kuranda geciyor diyor @hayal alemi de nasıl yapalım bilemedim.
İki sekilde tekrar edelim. Günde bir kisi degilde iki kisimi okusak? Meryem suresi ve saffat suresini?
Bebegim biliyorum geçiyor ama aynı zamanda dua o kelime araştır okunuyor
Bak şimdi listede 20 kişi i var 1. Mesajla sensin diyelim sen o gün Meryem suresini oku geri kalan 19 kişi Rabbi hebli minessalihin duasını okusun bağışlaması ı sen kendin yap bu kadar basit

Ha olduk sırası gelen kişi adet veya bi rahatsızlık geçirdi onun yerine Meryem suresini birimiz okuruz

Yani 20gün boyunca rabbi hebliyi adet olmayan herkes okusun, meryem suresinide sırasıyla gidelim zaten adet dönemlerine denk gelmiyor diyorsun olur canım tamam öyle yapalım regl olanda saffat suresini okumayı bırakır yada icinden geliyorsa okur. Her meryem suresini okuyanda o yazdıgım duayı hepimiz adına Allaha ikram eder.

Bu sekilde herkes netmiyiz?

Aynen ole cnm ben okeyim ilk sayfaya hem listeyi hem senin yazdığın duayı ekle cnm hayal alemi sırası geleni önden bilgilendirir Allahın izniyle bitiririz

Bu arada 20 lafın gelişydi 22 kişiyiz cnm

Aynen ole cnm ben okeyim ilk sayfaya hem listeyi hem senin yazdığın duayı ekle cnm hayal alemi sırası geleni önden bilgilendirir Allahın izniyle bitiririz
Tamam canım öyle yapalım Meryem suresinin blistede okuması bittigi günde ben yasin suresi okurum Allahın izniyle duamızı bitiririz

Kizlar 100 kere okuyacagimiz dua için kafam karşıtı çalışıyorum ancak müsait olsun okudum hepsini saffat süresini 100 kere okup listedekilere göndereceğiz dimi listedeki her kes için 100 kere okunacak kişi sayısı kadar değil yani dimi meryem süresi de 1 kere okunacak beni bir aydınların allah aşkına örneğin liste de 22 kisi varsa saffat süresi 100 kere dimi toplamda 2200 tane değil dimi

Cnm saffat suresinin tek bir ayeti
Rabbi hebli minessalihin
Bu kadar sadece 22 gün boyunca her gün 100 kere bu cümleyi okucan çok basit
Meryem suresinide kendi gününde 1 kere okucan

DUA KONUSUNDA BİLGİLENDİRME

Arkadaslar selam

Önümüzdeki Pazartesi günü dualarımıza baslıyoruz
Su sekilde yapıyoruz.

“RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN”
Listedeki herkes bunu günde 100 kere okuyacak.
Ayrıca;
Meryem suresini listeden sırasıyla günlük tek kisi olarak okuyacagız.
Meryem suresini okuyan kisi bu duayı etsinki etkili olsun.

Rabbim evlat sahibi olmak isteyen bana ve tüm müslüman kardeslerime tez vakitte hayırlı evlatlar ihsan eyle yalnız sana sıgınır yalnız senden medet umarız cok sükür

Tarihler sizler adına düzenlendi. Bana uymaz diyen varsa bilgilendirsin.
Tarihler su sekilde

09.09 @Zerdem2016
10.09 N Nana Ana N Nana Ana
11.09 @Loriklorik
12.09 E Eslem91 E Eslem91
13.09 @bocek345
14.09 @sosmivida
15.09 @Icebergsss
16.09 @icecreamm
17.09 @Misst
18.09 @rosebatum
19.09 @burcusami
20.09 @hayal alemi
21.09 @Melegim15
22.09 @Sibelll16
23.09 @elifcolak53
24.09 @15yusra11
25.09 @kirmizipatiklikiz
26.09 @Deryakadir
27.09 @Ebrubeyazit
28.09 @Gulll098
29.09 @Atiyasemin
30.09 Rabbi Hebli Mines Salihin

100 kere sadece o cümleyi listeye göre hergün birer kisi Okuyacagız.

Meryem suresini okurken liste sırası tersten baslayacak kuzum

O cümleyide hergün 1 kişi okuyacak meryem suresini de öyle mi?
Ben herkes birden 100 tane o cümleyi okuyacak, günde 1 kişi de meryem suresi okuyacak sandım yanlış mı anlamışımm :)

O cümleyide hergün 1 kişi okuyacak meryem suresini de öyle mi?
Ben herkes birden 100 tane o cümleyi okuyacak, günde 1 kişi de meryem suresi okuyacak sandım yanlış mı anlamışımm :)
Hayır öyle degil en basta öyle düsünüldü ama degisti okuyabilen herkes
Rabbi hebli mines salihin okuyacak günde 100 kere cok etkili bir dua Allahın izniyle kabul olur

Plastik kap atmıyorum canm teflon tencere tava varsa da atmıyorum 2 kişiyiz eşim her sabah kahvaltı yapmıyor akşamda 2 tabak 2 kaşık
Valla ne güzel olur teşvik etsek inşAllah sabah başlarım artık bende.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…