Hic sorma yaa L Loriklorik den sonra dun aksmdan beri bnm de elktrgim gitti. Bisyler patldi galiba
Ayu cok kotuHic sorma yaa L Loriklorik den sonra dun aksmdan beri bnm de elktrgim gitti. Bisyler patldi galibayeni girdm buraya
Bende katılmak istiyorum ama şehir dışına çıkıcam haftaya nasıl yapsakHayır öyle degil en basta öyle düsünüldü ama degisti okuyabilen herkes
Rabbi hebli mines salihin okuyacak günde 100 kere cok etkili bir dua Allahın izniyle kabul olur
Yazıyor cann bu dua zincirine katılmak istiyorum ama adet olurum diyede şeyapamadımTamam canım listede adın yazıyor dimi kontrol ettinmi?
Evet yaa ilk defa gitti bizde. Dedim herlde lorigin tarfindan gelio booole gidecek diger tarafaAyu cok kotu
Masallah kiiizz susBu arada kizlaar sonuclrimin hepsi cikmiiiiisss ama en co sasrdgim hcg degerim. Masllh diyim ama yine de sorim size 13433 cikmis. Ben en fazla 8 9 bin bekliodm.
Hemn mi cikti cnm. 5 dkkda faln ciktysa hamissiiinKızlar adetim Baya gecikti zaten düzensiz oluyorum test yaptım sabah başta silikti gittikçe koyuldu sizce hamilemiyim
Planli kesintiler devam ediyormus hazirlikli olunEvet yaa ilk defa gitti bizde. Dedim herlde lorigin tarfindan gelio booole gidecek diger tarafahazrlikli olun kiizlaar
Yok kiiiz yanlis anlamissinMasallah kiiizz sussen de he bosey oluyor yok daha fazla bekliyorum hep gozun yukseklerde
Canım bu hafta olursan regl eklettirirsin kızlara sonlara alırlar seni olmazsanda eklettir yani gebe olursanBende katılmak istiyorum ama şehir dışına çıkıcam haftaya nasıl yapsak
Yazıyor cann bu dua zincirine katılmak istiyorum ama adet olurum diyede şeyapamadım
Napcam kız SopayıSana sopa yollasak olmazmı
DUA KONUSUNDA BİLGİLENDİRME
Arkadaslar selam
Önümüzdeki Pazartesi günü dualarımıza baslıyoruz
Su sekilde yapıyoruz.
“RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN”
Listedeki herkes bunu günde 100 kere okuyacak.
Ayrıca;
Meryem suresini listeden sırasıyla günlük tek kisi olarak okuyacagız.
Meryem suresini okuyan kisi bu duayı etsinki etkili olsun.
Rabbim evlat sahibi olmak isteyen bana ve tüm müslüman kardeslerime tez vakitte hayırlı evlatlar ihsan eyle yalnız sana sıgınır yalnız senden medet umarız cok sükür
Tarihler sizler adına düzenlendi. Bana uymaz diyen varsa bilgilendirsin.
Tarihler su sekilde
09.09 @Zerdem2016
10.09 N Nana Ana N Nana Ana
11.09 @Loriklorik
12.09 E Eslem91 E Eslem91
13.09 @bocek345
14.09 @sosmivida
15.09 @Icebergsss
16.09 @icecreamm
17.09 @Misst
18.09 @rosebatum
19.09 @burcusami
20.09 @hayal alemi
21.09 @Melegim15
22.09 @Sibelll16
23.09 @elifcolak53
24.09 @15yusra11
25.09 @kirmizipatiklikiz
26.09 @Deryakadir
27.09 @Ebrubeyazit
28.09 @Gulll098
29.09 @Atiyasemin
30.09 @Ayga
Mesrubatı cok icmissinKizlar ya bugün normaldwn fazla lavaboya gidiyorum sürekli
Hadi ya sırayla hepimize gelecek kara büyü gibiHic sorma yaa L Loriklorik den sonra dun aksmdan beri bnm de elktrgim gitti. Bisyler patldi galibayeni girdm buraya
Masallah tosuna erkek geliyor erkekkkBu arada kizlaar sonuclrimin hepsi cikmiiiiisss ama en co sasrdgim hcg degerim. Masllh diyim ama yine de sorim size 13433 cikmis. Ben en fazla 8 9 bin bekliodm.
Ortada bir cakallık seziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?