Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes kendi adı gelince meryem süresi okusun

Bu ayı pek degerlendiremedik o zaman :) Benim tecrubesizligimden, bekledim daha koyu olacak diye, kısmet artık.
Nasip belki tutar. Nasip olunca sadece çatlama gününü bile derlendirdiğinde olur.
Ben her ay yumurta takibi yapıyorum yumurtlama günü çatlama günü değerlendiriyorum nasip olmadı. Bu ay takip falan yapmadım doktora da gitmedim rastgele 2 3 günde bir ilişki oluyor bakalım bu ay nasip kendimi biraz rahat bırakmak istedim

Ben de takvimden takip ediyordum ona göre 14. Gündü hep. Buradan öğrendim ki takvim takibi yanlış olabilir, dedim deneyeyim ilk defa bu ay kullandım bu testleri ve evet takvimden takip etmek yanlışmış. Bakalım artık bundan sonrası sabırla beklemek.

Aynen takvimler yanıltıcı olabiliyor. Ben 5 ay doktor kontrolünde ilaç kullandım ultrasondan takip edildi ve değerlendirmem gereken günleri söyledi. Olmadı. Sonra kendim 2 ay ovulasyon testi alıp takip ettim ve takvime göre 3 4 gün önce yumurtlamam oldu 2 ay da. Artık takvimle takip yapmıyorum

BAtı gecen hamile olup olmayıp bilgi vermeyen arkadaslar
Listeden adınızı cıkarıyorum.
Yeni batlarını bilgilendirmek isteyenler özelden mesaj atarsanız totemimize tekrar eklerim
Tesekkürler
Benim bugüün henüz olmadım haber vericem inşallah :)

Rabbi hebli minessalihin her zaman okuyorum inş oluruz hamiş

ARKADASLAR LÜTFEN OKUYUNUZ

Salı günü temiz olurum ben adetliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…