- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Herkes kendi adı gelince meryem süresi okusunHergün liste sırasıyla 100 adet abdestsiz
RABBİ HEB MİNES SALİSİN okuyacagız.
Abdestli olursak daha iyi olur tabi.
Listenin sonundanda sırasıyla hergün bir kisi Meryem suresi okuyacak bunun icin abdestli olmak gerekiyor.
Yapamam bana agır gelir diyen olursa listeden adını @hayal alemi ne sildirtsin.
Toplu dua olarak okuyacagımız icin hergün kim okursa dua bitiminde su cümleleri tekrar etsin
- Rabbim bana ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeslerime hayırlısıyla tez vakitte birer evlat ver sen gönlümüzü bilirsin sana sıgınıyor ve senden medet umuyoruz cok sükür.
Allah dualarımızı simdiden kabul etsin.
Herkesin bu paylasımı görmesi icin haftasonuna kadar bunu sık paylasacagım.
Önümüzdeki pazartesi günü duamızı baslatacagız. Allahın izniyle simdiden dualarımız kabul olsun
Nasip belki tutar. Nasip olunca sadece çatlama gününü bile derlendirdiğinde olur.Bu ayı pek degerlendiremedik o zaman :) Benim tecrubesizligimden, bekledim daha koyu olacak diye, kısmet artık.
Ben de takvimden takip ediyordum ona göre 14. Gündü hep. Buradan öğrendim ki takvim takibi yanlış olabilir, dedim deneyeyim ilk defa bu ay kullandım bu testleri ve evet takvimden takip etmek yanlışmış.Nasip belki tutar. Nasip olunca sadece çatlama gününü bile derlendirdiğinde olur.
Ben her ay yumurta takibi yapıyorum yumurtlama günü çatlama günü değerlendiriyorum nasip olmadı. Bu ay takip falan yapmadım doktora da gitmedim rastgele 2 3 günde bir ilişki oluyor bakalım bu ay nasip kendimi biraz rahat bırakmak istedim
Canım istersen tekrar yaptır tahlili.Kızlar ya benim Tsh 0,01 çıkmış daha önce ölçtürmüştüm normaldi yanlışlık olabilir mi
Aynen takvimler yanıltıcı olabiliyor. Ben 5 ay doktor kontrolünde ilaç kullandım ultrasondan takip edildi ve değerlendirmem gereken günleri söyledi. Olmadı. Sonra kendim 2 ay ovulasyon testi alıp takip ettim ve takvime göre 3 4 gün önce yumurtlamam oldu 2 ay da. Artık takvimle takip yapmıyorumBen de takvimden takip ediyordum ona göre 14. Gündü hep. Buradan öğrendim ki takvim takibi yanlış olabilir, dedim deneyeyim ilk defa bu ay kullandım bu testleri ve evet takvimden takip etmek yanlışmış.Bakalım artık bundan sonrası sabırla beklemek.
Benim bugüün henüz olmadım haber vericem inşallah :)BAtı gecen hamile olup olmayıp bilgi vermeyen arkadaslar
Listeden adınızı cıkarıyorum.
Yeni batlarını bilgilendirmek isteyenler özelden mesaj atarsanız totemimize tekrar eklerim
Tesekkürler
Tsh ı adet dönemi mi yaptırmak gerekiyor? Bi sonraki adeti beklemem gerek öyleyseCanım istersen tekrar yaptır tahlili.
Rabbi hebli minessalihin her zaman okuyorum inş oluruz hamişDUA KONUSUNDA BİLGİLENDİRME
Arkadaslar selam
Önümüzdeki Pazartesi günü dualarımıza baslıyoruz
Su sekilde yapıyoruz.
“RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN”
Listedeki herkes bunu günde 100 kere okuyacak.
Ayrıca;
Meryem suresini listeden sırasıyla günlük tek kisi olarak okuyacagız.
Meryem suresini okuyan kisi bu duayı etsinki etkili olsun.
Rabbim evlat sahibi olmak isteyen bana ve tüm müslüman kardeslerime tez vakitte hayırlı evlatlar ihsan eyle yalnız sana sıgınır yalnız senden medet umarız cok sükür
Tarihler sizler adına düzenlendi. Bana uymaz diyen varsa bilgilendirsin.
Tarihler su sekilde
09.09 @Zerdem2016
10.09 N Nana Ana N Nana Ana
11.09 @Loriklorik
12.09 E Eslem91 E Eslem91
13.09 @bocek345
14.09 @sosmivida
15.09 @Icebergsss
16.09 @icecreamm
17.09 @Misst
18.09 @rosebatum
19.09 @burcusami
20.09 @hayal alemi
21.09 @Melegim15
22.09 @Sibelll16
23.09 @elifcolak53
24.09 @15yusra11
25.09 @kirmizipatiklikiz
26.09 @Deryakadir
27.09 @Ebrubeyazit
28.09 @Gulll098
29.09 @Atiyasemin
30.09Rabbi Hebli Mines Salihin
ARKADASLAR LÜTFEN OKUYUNUZDUA KONUSUNDA BİLGİLENDİRME
Arkadaslar selam
Önümüzdeki Pazartesi günü dualarımıza baslıyoruz
Su sekilde yapıyoruz.
“RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN”
Listedeki herkes bunu günde 100 kere okuyacak.
Ayrıca;
Meryem suresini listeden sırasıyla günlük tek kisi olarak okuyacagız.
Meryem suresini okuyan kisi bu duayı etsinki etkili olsun.
Rabbim evlat sahibi olmak isteyen bana ve tüm müslüman kardeslerime tez vakitte hayırlı evlatlar ihsan eyle yalnız sana sıgınır yalnız senden medet umarız cok sükür
Tarihler sizler adına düzenlendi. Bana uymaz diyen varsa bilgilendirsin.
Tarihler su sekilde
09.09 @Zerdem2016
10.09 N Nana Ana N Nana Ana
11.09 @Loriklorik
12.09 E Eslem91 E Eslem91
13.09 @bocek345
14.09 @sosmivida
15.09 @Icebergsss
16.09 @icecreamm
17.09 @Misst
18.09 @rosebatum
19.09 @burcusami
20.09 @hayal alemi
21.09 @Melegim15
22.09 @Sibelll16
23.09 @elifcolak53
24.09 @15yusra11
25.09 @kirmizipatiklikiz
26.09 @Deryakadir
27.09 @Ebrubeyazit
28.09 @Gulll098
29.09 @Atiyasemin
30.09Rabbi Hebli Mines Salihin
İnsallah cicegimmmmTamamdır bu çok iyi olmuş açıklayıcı gayet anladım. İnşallah Rabbim duyar sesimizi, hepimiz tek tek hamile haberi veririz Ya'Rabbimmmm..
Tam olarak bilmiyorum, bilen arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur.Tsh ı adet dönemi mi yaptırmak gerekiyor? Bi sonraki adeti beklemem gerek öyleyse
Özellikle ayarladılar ellerine saglık ciceklerimizinTamamdır, regl gününe gelmemesi iyi olmuş
Meryem suresi icin tarihler belirlendi canım son iki sayfadaki paylasımlarımı kontrol edersinHerkes kendi adı gelince meryem süresi okusun
Salı günü temiz olurum ben adetliyimFikrimce bir hafta süre verelim 12 Eylül'e kadar herkes listedeki 22 kişi için ayrı ayrı 100 adet "Rabbi hebli minessalihiyn" okusun.
Ayrıca yarın itibariyle listeden sırayla bir kişi için herkes 1 adet Meryem suresi okusun.
Tamam canım listede adın yazıyor dimi kontrol ettinmi?Benim bugüün henüz olmadım haber vericem inşallah :)
Rica ederim cnm tezahürata gerek yok gülleri odama yollayın
Pardon dua listesiyle karıstırdım insallah adet olmazsın yavrucukBenim bugüün henüz olmadım haber vericem inşallah :)
Kulun kula ettigi dua en cabuk kabul olan duadır derler insallah birimizden birisinin duaları kabul olur cicegimRabbi hebli minessalihin her zaman okuyorum inş oluruz hamiş
Sana sopa yollasak olmazmıRica ederim cnm tezahürata gerek yok gülleri odama yollayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?