Duydun artık konu kapanabilirBence de usuttum ben ya ben de oyle dusunuyordum aslinda sadece boyle seyler duymak istedimgebelige yorumlanmasini duymak istemiştim sadece
Görüşürüz baliimmDuydun artık konu kapanabilirben cıkıyorum gece görüsürüz cicekler
Aynen enfeksiyon da falanda oluyo bende geçen ay sürekli wcdeydimAllah kahretmiye beni
Yok cicegim yok ayaklarınıg üsüttün sen
Soz verememBenim evi es geçecek anlaştık
Duzenli gitsin kalbimi hoplatmasinYine bi memniniyetsizlik varkuruntu yapiyorsun napsin bu betahcg sana yaranamiyor
Sonradan artar mi ki bole. Basta belli olmaz miydiİkiz olmasın
Hadi yaa unutmusumİlk gün bende erkek demistim hatırlarsan icime dogdu
Bilmiypumda çogul gebeliklerde fazla çıkıyo ya gerçi kesede görünürdü herhaldeSoz veremem
Duzenli gitsin kalbimi hoplatmasin
Sonradan artar mi ki bole. Basta belli olmaz miydizannetmiorm yaa
Hadi yaa unutmusumbas goz ustune ne diyelm.
Evet ben de cogullarda fazla arttgini biliorm ama baslrda belki olurduBilmiypumda çogul gebeliklerde fazla çıkıyo ya gerçi kesede görünürdü herhalde☺
Hamilesin tabiki hayrli olsn. 5 ten yukarisi hamilelikArkadaşlar merhaba . Aranıza yeni katıldım. Ya benim size bir sorum olacaktı belki bileğiniz vardır. .Ben kaşık ağrısından doktora gittim kan verdim ve değerim 22 çıktı . Adetime 2-3 gün var . Hamilemiyim sizce ban anlayamadım ya
Öylemi gönlünüzce olsun sağlıklı olsunda inşallah yarın güzel geçerEvet ben de cogullarda fazla arttgini biliorm ama baslrda belki olurdusanirim erkk bu. Genelde erkklerde artis cok oluomus. Yarin gidicm insllh dr a bi dhaa baktrcam keseye. Insllh gorunur de sipa rahatlatr bni
Yeni oldugu için o kadar azdır 2 gün sonra tekrarla kan testimi canımTeşekkür ederim . Kasık ağrım çoktu dayanamadım acile gittim . Adetime daha var , değerim düşük çıkınca merak ettim .
Insllh cnm hayrlisi olsnÖylemi gönlünüzce olsun sağlıklı olsunda inşallah yarın güzel geçer
Tamam aşko her türlü uyarım benCanım bu hafta olursan regl eklettirirsin kızlara sonlara alırlar seni olmazsanda eklettir yani gebe olursanhamislerin duası daha cabuk kabul olur derler
Kız ben de alışmışım tatile toplantı filan derken bugün migrenim tuttu yeni kendime geldim ilaç alınca. “Rabbi hebli minessalihin” yani Rabbim bana salihlerden evlat ver demek ( bu dua Hz. İbrahimin duasıymış Allah ona Hz. İsmaili yollamış) ben zaten namazdan sonra söylerdim hep.. bunu günde 100 kere söylüyoruz ve günde bir kişi meryem suresini okuyorİyi akşamlar kızlar.var mı güzel gelişmelerben boş durmaya çok alışmışım ya zor geldi bu yoğun günler.. Dua konusunda etiletlemiş siniz ama okuyamadım geçmişi tekrar yazar mısınız hangi dua okunacak
Her gün biri söylemiyor mu cnm ben mi yanlış anladım tarihleri gördüm. Tarihler Meryem süresi için mi ikisi için miKız ben de alışmışım tatile toplantı filan derken bugün migrenim tuttu yeni kendime geldim ilaç alınca. “Rabbi hebli minessalihin” yani Rabbim bana salihlerden evlat ver demek ( bu dua Hz. İbrahimin duasıymış Allah ona Hz. İsmaili yollamış) ben zaten namazdan sonra söylerdim hep.. bunu günde 100 kere söylüyoruz ve günde bir kişi meryem suresini okuyor
Tesekkürler acıklama icin listemizide atalım burcuyaKız ben de alışmışım tatile toplantı filan derken bugün migrenim tuttu yeni kendime geldim ilaç alınca. “Rabbi hebli minessalihin” yani Rabbim bana salihlerden evlat ver demek ( bu dua Hz. İbrahimin duasıymış Allah ona Hz. İsmaili yollamış) ben zaten namazdan sonra söylerdim hep.. bunu günde 100 kere söylüyoruz ve günde bir kişi meryem suresini okuyor
Ay bide etiketlesneiz hiç fena olmazTesekkürler acıklama icin listemizide atalım burcuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?