Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim evi es geçecek anlaştık
Soz veremem
Yine bi memniniyetsizlik varkuruntu yapiyorsun napsin bu betahcg sana yaranamiyor
Duzenli gitsin kalbimi hoplatmasin
Sonradan artar mi ki bole. Basta belli olmaz miydi zannetmiorm yaa
İlk gün bende erkek demistim hatırlarsan icime dogdu
Hadi yaa unutmusum bas goz ustune ne diyelm.

Bilmiypumda çogul gebeliklerde fazla çıkıyo ya gerçi kesede görünürdü herhalde☺
Evet ben de cogullarda fazla arttgini biliorm ama baslrda belki olurdu sanirim erkk bu. Genelde erkklerde artis cok oluomus. Yarin gidicm insllh dr a bi dhaa baktrcam keseye. Insllh gorunur de sipa rahatlatr bni

Arkadaşlar merhaba . Aranıza yeni katıldım. Ya benim size bir sorum olacaktı belki bileğiniz vardır. .Ben kaşık ağrısından doktora gittim kan verdim ve değerim 22 çıktı . Adetime 2-3 gün var . Hamilemiyim sizce ban anlayamadım ya

Hamilesin tabiki hayrli olsn. 5 ten yukarisi hamilelik

Evet ben de cogullarda fazla arttgini biliorm ama baslrda belki olurdu sanirim erkk bu. Genelde erkklerde artis cok oluomus. Yarin gidicm insllh dr a bi dhaa baktrcam keseye. Insllh gorunur de sipa rahatlatr bni
Öylemi gönlünüzce olsun sağlıklı olsunda inşallah yarın güzel geçer

İyi akşamlar kızlar.var mı güzel gelişmelerben boş durmaya çok alışmışım ya zor geldi bu yoğun günler.. Dua konusunda etiletlemiş siniz ama okuyamadım geçmişi tekrar yazar mısınız hangi dua okunacak

Canım bu hafta olursan regl eklettirirsin kızlara sonlara alırlar seni olmazsanda eklettir yani gebe olursan hamislerin duası daha cabuk kabul olur derler
Tamam aşko her türlü uyarım ben

Kız ben de alışmışım tatile toplantı filan derken bugün migrenim tuttu yeni kendime geldim ilaç alınca. “Rabbi hebli minessalihin” yani Rabbim bana salihlerden evlat ver demek ( bu dua Hz. İbrahimin duasıymış Allah ona Hz. İsmaili yollamış) ben zaten namazdan sonra söylerdim hep.. bunu günde 100 kere söylüyoruz ve günde bir kişi meryem suresini okuyor

Her gün biri söylemiyor mu cnm ben mi yanlış anladım tarihleri gördüm. Tarihler Meryem süresi için mi ikisi için mi

Tesekkürler acıklama icin listemizide atalım burcuya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…