Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle valla. Amin bebegim insallah

Yakınların böyle yapması daha da yaralıyor insani cidden Allah vicdan merhamet versin böylelerine baska ne denir ki
Cahillikten baska bisey degil sonucta abisin sen buyuksun halden anlaman lazim gozumuze sokman mi lazim . Benim abiminde cocugu olmuyordu mesela sonra cok sukur oldu . Obur abim o abim yaninda cocuguni bile kucagina almıyordu hani kendino kptu hissetmesin diye sevemiyorduk cocugu onlarin yaninda onlar kendilerini kotu hissetmesinler diye hani belli etmezler ama iclerindeki yangın bambaska ..

Sonucta stres yapıyosun canım onun etkisi regle yansıyor he sana söylüyorum ben yapmıyormuyum bende yapıyorum biyere kadar elimizde olan birsey biryerden sonra degil. Hatayıda burada yapıyoruz iste keske vurdumduymaz insanlar olabilsek ahh ahh

aynen öyle cnm ya bosver herkes yaptığından utansın
Helal olsun, sorun değil. Bu ay, karnimizda bebislerle oturur deli gibi domates yeriz inşallah.
ay insAllah bayıldım bu fikre
Bnm kaynim geri gonuyoooorr (konu degissin )
Anlamadm kiz noluyo

Bn strese inanmiorum ya nie dersen ilk 6 ay deli gibiydim halimi bi gorseniz herseyden bi sey cikartiodum ama adet oluodum zamaninda bide stres olsa o aylar hic olmazdim adet fln ve sonra bisey oldu duydugum gordugum yasadigim seyler bni dizginledimi napti bilmiom sakin olmaya basladim duami ediorum ben ve bnm gibi evlat hasreti ceken herkeze saglikli hayirli evlat nasip et rabbim diom hergun ama ne biliyim her belirtiyi yasadigim icin sadece dua ve istek var eskisi gibi olup bitmiom olsa dunya bnm olur ama olmayinca aglayamiorum bile artik nasip degil diorum ne biliyim ay bnm icim curudu sanirim he bide ne zmn biraktim soleyim inanmazsin yemin ederim sacimda tek tel beyazim vardi 3 ay önce resimde bi baktim ki saclarim beyaz dolmus dedimki uzulsemde olmuo uzulmesemde yazik degilmi saclarima vurmus uzuntum beyazlamis kndimizi kndimiz bitirioz snra saldim gitti istiorum ama saliomda yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…