- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Yakınların böyle yapması daha da yaralıyor insani cidden Allah vicdan merhamet versin böylelerine baska ne denir kiUzaklasamiyoruz ne yazikki kaynanm annesi sonucta
Oyle artik zaten esimde halbuki esim onin cocuklarino cok sever . Ama boyle durduk yere evlat sevgisini gozumuze soka soka dile getirmesi esimi de kirdiSizin bir arada olmanız sıkıntı dogru canım en azından mesafeli olabilirsiniz sen ve esin
Ben birseylerle oyalanayım sonra geleyim ciceklerim sizinde modunuzu düsürmeyeyimO kadar haklisin ki ..
Demi vala güzel olur amaİnşallah bebistendir kuzum, inşallah.
Şimdi sen öyle güzel anlattın ki domatesin kokusunu aldım, benim de canım istedi.
Öyle valla. Amin bebegim insallahAmin insllhh cnm. Biz daha hic cocuk dusunmeden cok istiodm surekli bebk videolri izliodm. Milletin dogum videolarini izliodm agliodm. Sirf regl olmdgim icjn gidip kan testi yaptriodm test yapiodmdeli gibii. Olmayn bisy daha cok isteniyor iste dunyanin kanunu napalm. Sonu gec olsa da guzl ve hayrli olsn insllh
Cahillikten baska bisey degil sonucta abisin sen buyuksun halden anlaman lazim gozumuze sokman mi lazim . Benim abiminde cocugu olmuyordu mesela sonra cok sukur oldu . Obur abim o abim yaninda cocuguni bile kucagina almıyordu hani kendino kptu hissetmesin diye sevemiyorduk cocugu onlarin yaninda onlar kendilerini kotu hissetmesinler diye hani belli etmezler ama iclerindeki yangın bambaska ..Yakınların böyle yapması daha da yaralıyor insani cidden Allah vicdan merhamet versin böylelerine baska ne denir ki
Helal olsun, sorun değil. Bu ay, karnimizda bebislerle oturur deli gibi domates yeriz inşallah.Demi vala güzel olur amahakkını helal et ama ya canini çektirdim
Sonucta stres yapıyosun canım onun etkisi regle yansıyor he sana söylüyorum ben yapmıyormuyum bende yapıyorum biyere kadar elimizde olan birsey biryerden sonra degil. Hatayıda burada yapıyoruz iste keske vurdumduymaz insanlar olabilsek ahh ahhAzda olsa takmisimdir belki ama herkez kadar degil bnm yerimde olsaydiniz belki 40 kere test yapardiniz eski umudum yok artik inan bna biseyler koptu icimde heycan vs tam tersi cok karamsar oldugumu soler herkez ve sirf takmayla degisseydi ilk evlendigim zmnlar cok hefesliydim cok istekli deli gibiydim ama oluodum adet zmninda hic bu denli gecikmemisti isteyerek olmadi yani zaten ne kndime ayaracak zmni bulabildim nede dusunecek takcak zamanim olmadiki surekli bi sey cikio aileler yakin die bilmiorum ama bilmedigim seyleri soruorum sadece ilk kez yasadiklarimi bu takmak degildimi ?
Tam tersi sanki hic olmayacak gibi gelio bebegim öle yani tam tersi fazla karamsarim kuzum ya aman nasip diorum artik inan cok umursamiorum sadece istio insan
Iki gun once deli gibi bende tuzlyip yiyordummHelal olsun, sorun değil. Bu ay, karnimizda bebislerle oturur deli gibi domates yeriz inşallah.
NereyeeeeBnm kaynim geri gonuyoooorr(konu degissin )
aynen öyle cnm ya bosver herkes yaptığından utansınCahillikten baska bisey degil sonucta abisin sen buyuksun halden anlaman lazim gozumuze sokman mi lazim . Benim abiminde cocugu olmuyordu mesela sonra cok sukur oldu . Obur abim o abim yaninda cocuguni bile kucagina almıyordu hani kendino kptu hissetmesin diye sevemiyorduk cocugu onlarin yaninda onlar kendilerini kotu hissetmesinler diye hani belli etmezler ama iclerindeki yangın bambaska ..
ay insAllah bayıldım bu fikreHelal olsun, sorun değil. Bu ay, karnimizda bebislerle oturur deli gibi domates yeriz inşallah.
Anlamadm kiz noluyoBnm kaynim geri gonuyoooorr(konu degissin )
Kiz bu bize gelmisti dun muydu neydi izmire gitti ben de temelli gitti sandmNereyeeee
Bn strese inanmiorum ya nie dersen ilk 6 ay deli gibiydim halimi bi gorseniz herseyden bi sey cikartiodum ama adet oluodum zamaninda bide stres olsa o aylar hic olmazdim adet fln ve sonra bisey oldu duydugum gordugum yasadigim seyler bni dizginledimi napti bilmiom sakin olmaya basladim duami ediorum ben ve bnm gibi evlat hasreti ceken herkeze saglikli hayirli evlat nasip et rabbim diom hergun ama ne biliyim her belirtiyi yasadigim icin sadece dua ve istek var eskisi gibi olup bitmiom olsa dunya bnm olur ama olmayinca aglayamiorum bile artik nasip degil diorum ne biliyim ay bnm icim curudu sanirim he bide ne zmn biraktim soleyim inanmazsin yemin ederim sacimda tek tel beyazim vardi 3 ay önce resimde bi baktim ki saclarim beyaz dolmus dedimki uzulsemde olmuo uzulmesemde yazik degilmi saclarima vurmus uzuntum beyazlamis kndimizi kndimiz bitirioz snra saldim gitti istiorum ama saliomda yaniSonucta stres yapıyosun canım onun etkisi regle yansıyor he sana söylüyorum ben yapmıyormuyum bende yapıyorum biyere kadar elimizde olan birsey biryerden sonra degil. Hatayıda burada yapıyoruz iste keske vurdumduymaz insanlar olabilsek ahh ahh
liste güzel düzenlenmiş elinize sağlıkDua Listemiz
09.09 @Zerdem2016
10.09 N Nana Ana
11.09 L Loriklorik
12.09 @Eslem91
13.09 @bocek345
14.09 @sosmivida
15.09Icebergsss
16.09 @icecreamm
17.09 @Misst
18.09 @rosebatum
19.09 @burcusami
20.09 @hayal alemi
21.09 @Melegim15
22.09 @Sibelll16
23.09 @elifcolak53
24.09 @15yusra11
25.09 @kirmizipatiklikiz
26.09 @Deryakadir
27.09 @Ebrubeyazit
28.09 @Gulll098
29.09 @Atiyasemin
30.09 @Ayga
Dua Listemiz
09.09 @Zerdem2016
10.09 N Nana Ana
11.09 L Loriklorik
12.09 @Eslem91
13.09 @bocek345
14.09 @sosmivida
15.09Icebergsss
16.09 @icecreamm
17.09 @Misst
18.09 @rosebatum
19.09 @burcusami
20.09 @hayal alemi
21.09 @Melegim15
22.09 @Sibelll16
23.09 @elifcolak53
24.09 @15yusra11
25.09 @kirmizipatiklikiz
26.09 @Deryakadir
27.09 @Ebrubeyazit
28.09 @Gulll098
29.09 @Atiyasemin
30.09 @Ayga
Benimde evlatlarım ücüz olacakAaammmaaaaannnnnn yyaaaabenim evladim daha guzel olcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?