Canım ya cok bozuk moralim instte herkes cocuklu sakın yanlıs anlama kimseyide kıskanmıyorum Allah sahit aksine onların adına cok seviniyorum ama kendi adımada cok üzülüyorum hep boynumuz bükük rabbim zamanınıda bilse elhamdülillah yinede öksüz gibiyiz bu konuda ya ne acı birsey yasıyoruzAhaa geldi 2 gozumun cicegeee nanaaa
Listeyi gördüysen meryem suresi icin o canım tarihli meryem suresi herkes birkere okuyacak. Diger dua hergün herkes okuyacak yüz adetHer gün biri söylemiyor mu cnm ben mi yanlış anladım tarihleri gördüm. Tarihler Meryem süresi için mi ikisi için mi
Dogru dion insallah duzelirEvet doktor şart olmuş. Bir sorun yoktur muhtemelen ama düzene sokulması lazım. Hormonlarla alakalı bır şey olabilir.
Dua konusunda bilgilendirmeDUA KONUSUNDA BİLGİLENDİRME
Arkadaslar selam
Önümüzdeki Pazartesi günü dualarımıza baslıyoruz
Su sekilde yapıyoruz.
“RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN”
Listedeki herkes bunu günde 100 kere okuyacak.
Ayrıca;
Meryem suresini listeden sırasıyla günlük tek kisi olarak okuyacagız.
Meryem suresini okuyan kisi bu duayı etsinki etkili olsun.
Rabbim evlat sahibi olmak isteyen bana ve tüm müslüman kardeslerime tez vakitte hayırlı evlatlar ihsan eyle yalnız sana sıgınır yalnız senden medet umarız cok sükür
Tarihler sizler adına düzenlendi. Bana uymaz diyen varsa bilgilendirsin.
Tarihler su sekilde
09.09 @Zerdem2016
10.09 N Nana Ana N Nana Ana
11.09 @Loriklorik
12.09 [IMG alt="Eslem91"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/928/928414.jpg?1564011997[/IMG] Eslem91
13.09 @bocek345
14.09 @sosmivida
15.09 @Icebergsss
16.09 @icecreamm
17.09 @Misst
18.09 @rosebatum
19.09 @burcusami
20.09 @hayal alemi
21.09 @Melegim15
22.09 @Sibelll16
23.09 @elifcolak53
24.09 @15yusra11
25.09 @kirmizipatiklikiz
26.09 @Deryakadir
27.09 @Ebrubeyazit
28.09 @Gulll098
29.09 @Atiyasemin
30.09 @Ayga
Gecen evli kaynim gelmisti bize . Durduk yere ayyy baba olmak bambaska bosey ay baba olunca evladin ne oldugunu anliyorum falan halbuki 4 tane falan evladi var ya ay oglumi ozledim bi ariyim benden baskasina gitmiyor annesine bile vs. Diyince benim zoruma gitti orda esimde vardi sonucta . Esimde kötü hissetti anladimCanım ya cok bozuk moralim instte herkes cocuklu sakın yanlıs anlama kimseyide kıskanmıyorum Allah sahit aksine onların adına cok seviniyorum ama kendi adımada cok üzülüyorum hep boynumuz bükük rabbim zamanınıda bilse elhamdülillah yinede öksüz gibiyiz bu konuda ya ne acı birsey yasıyoruz
Bunlar yılan gibiler ya kardeste olsa halden anlamayanla görüsmeyeceksin arkadasGecen evli kaynim gelmisti bize . Durduk yere ayyy baba olmak bambaska bosey ay baba olunca evladin ne oldugunu anliyorum falan halbuki 4 tane falan evladi var ya ay oglumi ozledim bi ariyim benden baskasina gitmiyor annesine bile vs. Diyince benim zoruma gitti orda esimde vardi sonucta . Esimde kötü hissetti anladimbilerek yapiyor kesin artik .
Canım ya cok bozuk moralim instte herkes cocuklu sakın yanlıs anlama kimseyide kıskanmıyorum Allah sahit aksine onların adına cok seviniyorum ama kendi adımada cok üzülüyorum hep boynumuz bükük rabbim zamanınıda bilse elhamdülillah yinede öksüz gibiyiz bu konuda ya ne acı birsey yasıyoruz
Ne kadar mal yaa. Gorgusuz insan.Gecen evli kaynim gelmisti bize . Durduk yere ayyy baba olmak bambaska bosey ay baba olunca evladin ne oldugunu anliyorum falan halbuki 4 tane falan evladi var ya ay oglumi ozledim bi ariyim benden baskasina gitmiyor annesine bile vs. Diyince benim zoruma gitti orda esimde vardi sonucta . Esimde kötü hissetti anladimbilerek yapiyor kesin artik .
Azda olsa takmisimdir belki ama herkez kadar degil bnm yerimde olsaydiniz belki 40 kere test yapardiniz eski umudum yok artik inan bna biseyler koptu icimde heycan vs tam tersi cok karamsar oldugumu soler herkez ve sirf takmayla degisseydi ilk evlendigim zmnlar cok hefesliydim cok istekli deli gibiydim ama oluodum adet zmninda hic bu denli gecikmemisti isteyerek olmadi yani zaten ne kndime ayaracak zmni bulabildim nede dusunecek takcak zamanim olmadiki surekli bi sey cikio aileler yakin die bilmiorum ama bilmedigim seyleri soruorum sadece ilk kez yasadiklarimi bu takmak degildimi ?Sen cok kafaya takıyorsun canım ondan böyle oluyor regl tarihini bile bozdun baksana sen olmayacak diye düsünki tersi cok kısa zamanda olsun hamileligin ilk düsmanı stres biliyosun rabbime güven gerisini ona havale et insallah en yakın zamanda hepimiizi sevindirecektir yaradanım
Anladm cnm ben atıyorum geneli teflon tencerem pek yok zaten geneli çelikPlastik kap atmıyorum canm teflon tencere tava varsa da atmıyorum 2 kişiyiz eşim her sabah kahvaltı yapmıyor akşamda 2 tabak 2 kaşık
Valla ne güzel olur teşvik etsek inşAllah sabah başlarım artık bende.
Esimle konusurken dedim kasten yapiyor diye o da bana katildi zaten benim de zoruma gitti dedi ..Bunlar yılan gibiler ya kardeste olsa halden anlamayanla görüsmeyeceksin arkadas
Düsünce degilki bu canım istemsiz oluyor faceyi acıyorsun beybiler gülüyorsun mutlu oluyorsun bir taraftanda gönlünde parcalar kırılıyor. İnsti acıyorsun yine aynı sey. Diger kanallara girmiyorum bile dogru düzgün e cevremdede herkes cocuklu zaten yemin ederimki kıskanclık degil yerimlik öksüzlük gibi bir duygu Allah sonumuzu hayır etsin kimseyide evlatsızlıkla evlatlı olanlarıda hayırsızlıkla sınamasın insallah cok aminanliorm seni cnm. Haklisin. Ama olck illa ki bunu da biliorm. Sadece biraz fazla hasretlk cekilio. Simdi olsa saglksz olsa daha kotu. Bak simdi de bnm icimde bi korku var dis geblk mi diye belii vucudunun en uygun saglkli oldgu zam verick yavrunu bunu bilmiorz ki. Rabbim hayrli zmnda sagliklisini versin. Bole surkli dusunursen takintili olursun kendini daha fazla uzersin.
Daha once yapmazsi boyle ama oyle hal ve harekeleri zoruma gittiNe kadar mal yaa. Gorgusuz insan.
Uzaklasın öyle insanlardan canım benim eltimde öyle cok görgüsüz yerini bilmeden konusur muhattap olmuyorum artıkEsimle konusurken dedim kasten yapiyor diye o da bana katildi zaten benim de zoruma gitti dedi ..
Uzaklasamiyoruz ne yazikki kaynanm annesi sonuctaUzaklasın öyle insanlardan canım benim eltimde öyle cok görgüsüz yerini bilmeden konusur muhattap olmuyorum artık
O kadar haklisin ki ..Düsünce degilki bu canım istemsiz oluyor faceyi acıyorsun beybiler gülüyorsun mutlu oluyorsun bir taraftanda gönlünde parcalar kırılıyor. İnsti acıyorsun yine aynı sey. Diger kanallara girmiyorum bile dogru düzgün e cevremdede herkes cocuklu zaten yemin ederimki kıskanclık degil yerimlik öksüzlük gibi bir duygu Allah sonumuzu hayır etsin kimseyide evlatsızlıkla evlatlı olanlarıda hayırsızlıkla sınamasın insallah cok amin
İnşallah bebistendir kuzum, inşallah.Tatlıdan acayip tiksindim ben kızlar yaeşim demin dondurma almış gelmiş kızımla limonlu bari yiyim dedim ama midem bulandı bıraktım şimdi tuzlu tuzlu hafif ekşili yerli domates olsa acayip yerim mesela Allah im iğne etkisi olmasın ya bu kadar ayrıntı lütfen Hayırlısıyla her isteyenle bana da nasip et
Yatsı namazını eğilip kalktikca midem bulanarak kıldım ayakta durasi gelmiyor insanın halsızlıkten
Sizin bir arada olmanız sıkıntı dogru canım en azından mesafeli olabilirsiniz sen ve esinUzaklasamiyoruz ne yazikki kaynanm annesi sonucta
Amin insllhh cnm. Biz daha hic cocuk dusunmeden cok istiodm surekli bebk videolri izliodm. Milletin dogum videolarini izliodm agliodm. Sirf regl olmdgim icjn gidip kan testi yaptriodm test yapiodmDüsünce degilki bu canım istemsiz oluyor faceyi acıyorsun beybiler gülüyorsun mutlu oluyorsun bir taraftanda gönlünde parcalar kırılıyor. İnsti acıyorsun yine aynı sey. Diger kanallara girmiyorum bile dogru düzgün e cevremdede herkes cocuklu zaten yemin ederimki kıskanclık degil yerimlik öksüzlük gibi bir duygu Allah sonumuzu hayır etsin kimseyide evlatsızlıkla evlatlı olanlarıda hayırsızlıkla sınamasın insallah cok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?