Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaa geldi 2 gozumun cicegeee nanaaa
Canım ya cok bozuk moralim instte herkes cocuklu sakın yanlıs anlama kimseyide kıskanmıyorum Allah sahit aksine onların adına cok seviniyorum ama kendi adımada cok üzülüyorum hep boynumuz bükük rabbim zamanınıda bilse elhamdülillah yinede öksüz gibiyiz bu konuda ya ne acı birsey yasıyoruz

Her gün biri söylemiyor mu cnm ben mi yanlış anladım tarihleri gördüm. Tarihler Meryem süresi için mi ikisi için mi
Listeyi gördüysen meryem suresi icin o canım tarihli meryem suresi herkes birkere okuyacak. Diger dua hergün herkes okuyacak yüz adet
Önümüzdeki pazartesi günü baslayacagız insallah

Dua konusunda bilgilendirme

Gecen evli kaynim gelmisti bize . Durduk yere ayyy baba olmak bambaska bosey ay baba olunca evladin ne oldugunu anliyorum falan halbuki 4 tane falan evladi var ya ay oglumi ozledim bi ariyim benden baskasina gitmiyor annesine bile vs. Diyince benim zoruma gitti orda esimde vardi sonucta . Esimde kötü hissetti anladim bilerek yapiyor kesin artik .

Bunlar yılan gibiler ya kardeste olsa halden anlamayanla görüsmeyeceksin arkadas

anliorm seni cnm. Haklisin. Ama olck illa ki bunu da biliorm. Sadece biraz fazla hasretlk cekilio. Simdi olsa saglksz olsa daha kotu. Bak simdi de bnm icimde bi korku var dis geblk mi diye belii vucudunun en uygun saglkli oldgu zam verick yavrunu bunu bilmiorz ki. Rabbim hayrli zmnda sagliklisini versin. Bole surkli dusunursen takintili olursun kendini daha fazla uzersin.

Ne kadar mal yaa. Gorgusuz insan.

Azda olsa takmisimdir belki ama herkez kadar degil bnm yerimde olsaydiniz belki 40 kere test yapardiniz eski umudum yok artik inan bna biseyler koptu icimde heycan vs tam tersi cok karamsar oldugumu soler herkez ve sirf takmayla degisseydi ilk evlendigim zmnlar cok hefesliydim cok istekli deli gibiydim ama oluodum adet zmninda hic bu denli gecikmemisti isteyerek olmadi yani zaten ne kndime ayaracak zmni bulabildim nede dusunecek takcak zamanim olmadiki surekli bi sey cikio aileler yakin die bilmiorum ama bilmedigim seyleri soruorum sadece ilk kez yasadiklarimi bu takmak degildimi ?
Tam tersi sanki hic olmayacak gibi gelio bebegim öle yani tam tersi fazla karamsarim kuzum ya aman nasip diorum artik inan cok umursamiorum sadece istio insan

Plastik kap atmıyorum canm teflon tencere tava varsa da atmıyorum 2 kişiyiz eşim her sabah kahvaltı yapmıyor akşamda 2 tabak 2 kaşık
Valla ne güzel olur teşvik etsek inşAllah sabah başlarım artık bende.
Anladm cnm ben atıyorum geneli teflon tencerem pek yok zaten geneli çelik bnm ijcn büyük kurtarıcı makinr vala ya mutfagi toparlayamadım mesela simdi sabah toplanacak makineye hjc halim yok

Düsünce degilki bu canım istemsiz oluyor faceyi acıyorsun beybiler gülüyorsun mutlu oluyorsun bir taraftanda gönlünde parcalar kırılıyor. İnsti acıyorsun yine aynı sey. Diger kanallara girmiyorum bile dogru düzgün e cevremdede herkes cocuklu zaten yemin ederimki kıskanclık degil yerimlik öksüzlük gibi bir duygu Allah sonumuzu hayır etsin kimseyide evlatsızlıkla evlatlı olanlarıda hayırsızlıkla sınamasın insallah cok amin

Tatlıdan acayip tiksindim ben kızlar ya eşim demin dondurma almış gelmiş kızımla limonlu bari yiyim dedim ama midem bulandı bıraktım şimdi tuzlu tuzlu hafif ekşili yerli domates olsa acayip yerim mesela Allah im iğne etkisi olmasın ya bu kadar ayrıntı lütfen Hayırlısıyla her isteyenle bana da nasip et

Yatsı namazını eğilip kalktikca midem bulanarak kıldım ayakta durasi gelmiyor insanın halsızlıkten

O kadar haklisin ki ..

İnşallah bebistendir kuzum, inşallah.
Şimdi sen öyle güzel anlattın ki domatesin kokusunu aldım, benim de canım istedi.

Amin insllhh cnm. Biz daha hic cocuk dusunmeden cok istiodm surekli bebk videolri izliodm. Milletin dogum videolarini izliodm agliodm. Sirf regl olmdgim icjn gidip kan testi yaptriodm test yapiodm deli gibii. Olmayn bisy daha cok isteniyor iste dunyanin kanunu napalm. Sonu gec olsa da guzl ve hayrli olsn insllh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…