- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Aynı sen gibiyim yaaa takipteyim
Bu sene cocugum dogacakmı diye sorsam nasıl bir yanıt alabilirimYüzüğe saç kılını geçrdim iki ucundan tuttum sol bileğimin üzerine doğru getirdim ilk çocuğum kızmı erkekmi olucak dedim yıvarlak daire şeklinde döndü yüzük
Kactane cocugum olacak diyede yapayım simdiBen bekarken yapmistim . Kac yasinda evlenicem diye bakmistiksac teline yuzugu geçirdik su dolu bardağın ustuncen tuttuk ve yuzuk kac kere bardagin agiz kismini carptiysa saydik ve 22 de kaldi kendiliginden durdu .. ben şok 22 de nisanlandim . 23 te evlendim
Baktım aferimBir daha,don bak
Bugün 15di canim benimde ama zaten dongum kısa 13unde falan olması lazimdiyani neyse artık devam edicem bende biraz daha zaten eylül adetiylede dr gidicem bu durumuda iletirim kendisibeSenin kacinci günun canim benim 19.gün biraz önce 1 test daha yaptim yine silik koyulasma yok.6 tane testim kaldi onlarida kullanip birakicam. Zaten reglinin 25.gününde bitmis oluyor o saatten sonra zaten yumurtlanmaz yumurtlansada o yumurtadan hayir cikmaz
Hahahh kız illaki olacam işte ama Rabbimin imtihanı ne diyelim :)Bu sene cocugum dogacakmı diye sorsam nasıl bir yanıt alabilirim
Kactane cocugum olacak diyede yapayım simdi
Baktım aferim
Yaptin miBu sene cocugum dogacakmı diye sorsam nasıl bir yanıt alabilirim
Baktım aferim
Olsunlar artık ya hic beklemedigimiz anda gelsin minimini beybilerimizHahahh kız illaki olacam işte ama Rabbimin imtihanı ne diyelim :)
O da sana evveet seklinde crvap verirmis anidenBu sene cocugum dogacakmı diye sorsam nasıl bir yanıt alabilirim
Baktım aferim
DeneeAy hemen deniyim :)
Yaptım hicbirisine cevap vermediYaptin mi
Doğru bildimiiBisey diyim mi ben evlenmeden once kuzenim yapmisti banabiraz tuhaf olucak ama bende de cikti . Kac yasinda evlencegime baktik
SallanmadımıııYaptım hicbirisine cevap vermedi
Bu sene cocugumuz olcakmı dedim dönmedi
Hic cocugumuz olacakmı dedim dönmedi
Ayrılcakmıyız dedim dönmedi
Ölcekmiyiz dedim dönmedi
Biryerde birseyi yanlıs yaptım galiba ezan baslayıncada bıraktım yüzügü
Kız gelcek ilkAy yaptım yuvarlak şekil çizdi
Masallah masallah aynısı bendede var sol kasıkta minimini kıpırdanmalar bizimkiler gizliden gelecek annesiN Nana Ana kizz bliyor musun bu ay hic testlere karsi hevesim yok bilmiyorum gecen aydan mi artik nedir m vallaha arkadaslae testlerini anlatiyorlar ya hani ben de hic heves yokokudun bana naptin . Bu arada yuzustu uzanmisim ama sol kasigimin biraz ustu boyle degisik bi agri var agri gibi de degil yuzeysel bi sanci var minik hissediliyor ama hos bi sanci rahatsiz edici degil
Carpilcaz yakindaYaptım hicbirisine cevap vermedi
Bu sene cocugumuz olcakmı dedim dönmedi
Hic cocugumuz olacakmı dedim dönmedi
Ayrılcakmıyız dedim dönmedi
Ölcekmiyiz dedim dönmedi
Biryerde birseyi yanlıs yaptım galiba ezan baslayıncada bıraktım yüzügü
Canım su bardağı evlendiğin yaşı biliyor sen bileğine yapıcaksın yüzüğü buluyım atarım canımSenin tarifini bulamadım su bardagından tarif var hep bildigin bir sayfa varsa link atarmısın cicegim
He ben de yedim gelmezleer kiz nazlilar vallaha kocaya nasil gitcrk kizlarimiz bilmiyorumMasallah masallah aynısı bendede var sol kasıkta minimini kıpırdanmalar bizimkiler gizliden gelecek annesi
Benle aynı çıkmıs sanada hayırlısıŞaka gibi 2. Dede 2. Çocuğum olucakmı dedim ileri geri gitti şokum
Eğlencesine yaa hep dert yancak değiliz ya umut işteCarpilcaz yakindabebek totemi ile acilan topik medyumluga dogru giddiiyyeeeeaaahh ama eglenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?