Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı sen gibiyim yaaa takipteyim

Senin kacinci günun canim benim 19.gün biraz önce 1 test daha yaptim yine silik koyulasma yok.6 tane testim kaldi onlarida kullanip birakicam. Zaten reglinin 25.gününde bitmis oluyor o saatten sonra zaten yumurtlanmaz yumurtlansada o yumurtadan hayir cikmaz

Yüzüğe saç kılını geçrdim iki ucundan tuttum sol bileğimin üzerine doğru getirdim ilk çocuğum kızmı erkekmi olucak dedim yıvarlak daire şeklinde döndü yüzük
Bu sene cocugum dogacakmı diye sorsam nasıl bir yanıt alabilirim
Kactane cocugum olacak diyede yapayım simdi
Bir daha,don bak
Baktım aferim

Bugün 15di canim benimde ama zaten dongum kısa 13unde falan olması lazimdiyani neyse artık devam edicem bende biraz daha zaten eylül adetiylede dr gidicem bu durumuda iletirim kendisibe

N Nana Ana kizz bliyor musun bu ay hic testlere karsi hevesim yok bilmiyorum gecen aydan mi artik nedir m vallaha arkadaslae testlerini anlatiyorlar ya hani ben de hic heves yok okudun bana naptin . Bu arada yuzustu uzanmisim ama sol kasigimin biraz ustu boyle degisik bi agri var agri gibi de degil yuzeysel bi sanci var minik hissediliyor ama hos bi sanci rahatsiz edici degil

Yaptım hicbirisine cevap vermedi
Bu sene cocugumuz olcakmı dedim dönmedi
Hic cocugumuz olacakmı dedim dönmedi
Ayrılcakmıyız dedim dönmedi
Ölcekmiyiz dedim dönmedi
Biryerde birseyi yanlıs yaptım galiba ezan baslayıncada bıraktım yüzügü

Masallah masallah aynısı bendede var sol kasıkta minimini kıpırdanmalar bizimkiler gizliden gelecek annesi

Carpilcaz yakinda bebek totemi ile acilan topik medyumluga dogru giddiiyyeeeeaaahhama eglenceli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…