Ben nasıl gecirildigini anlamadım bir youtubedan bakacagımYüzük falını yapmak isteyenlerYüzüğünüzü saç telinize geçirin, ucundan tutun. Sol bileğinizin üzerine getirin. Ve sorun: Benim ilk çocuğum kız mı olucak erkek mi? Eğer olucaksa yüzük sallanmaya başlıcak.(elinizi kıpırtmamaya dikkat edin!) Eğer yüzük yuvarlak şekilde şekil çizmeye başlarsa KIZ demek Eğer yüzük ileri geri hareket ederse ERKEK demek Deneyin emen çok basit. 2.çocugum olucak mı diyede sorabilirsiniz. Olmıcaksa hiç sallanmıyor bu arada. Deneyenler yazsın merak ettim. Bende bir kız bir erkek çıktı
Sivilceler beni umutlandırdı ciceeeem insallah gebesin yaAhh şunu okumak bile içimi kıpır kıpır etti keşke öyle olsa keşke sanki kendimde hamile kalmak mümkün değilmiş gibi davranıyorum:))
Ahh umarım hepimiz umarım Rabbim hepimize nasip etsin nanamm ama eğer hamileysem bu önce Allah sonrada soğan suyuna bağlıyorum :))Sivilceler beni umutlandırdı ciceeeem insallah gebesin ya
Bak bak ipi yüzüğün deliğinden geçirceksin canımBen nasıl gecirildigini anlamadım bir youtubedan bakacagım
Yyaaaaaa ben burdayım sersem gibiyim
Ay hemen deniyim :)Yüzük falını yapmak isteyenlerYüzüğünüzü saç telinize geçirin, ucundan tutun. Sol bileğinizin üzerine getirin. Ve sorun: Benim ilk çocuğum kız mı olucak erkek mi? Eğer olucaksa yüzük sallanmaya başlıcak.(elinizi kıpırtmamaya dikkat edin!) Eğer yüzük yuvarlak şekilde şekil çizmeye başlarsa KIZ demek Eğer yüzük ileri geri hareket ederse ERKEK demek Deneyin emen çok basit. 2.çocugum olucak mı diyede sorabilirsiniz. Olmıcaksa hiç sallanmıyor bu arada. Deneyenler yazsın merak ettim. Bende bir kız bir erkek çıktı
İnsallah öylesindirde ikisinede birlikte baglarız kuzummmAhh umarım hepimiz umarım Rabbim hepimize nasip etsin nanamm ama eğer hamileysem bu önce Allah sonrada soğan suyuna bağlıyorum :))
Ay yaptım yuvarlak şekil çizdiYüzük falını yapmak isteyenlerYüzüğünüzü saç telinize geçirin, ucundan tutun. Sol bileğinizin üzerine getirin. Ve sorun: Benim ilk çocuğum kız mı olucak erkek mi? Eğer olucaksa yüzük sallanmaya başlıcak.(elinizi kıpırtmamaya dikkat edin!) Eğer yüzük yuvarlak şekilde şekil çizmeye başlarsa KIZ demek Eğer yüzük ileri geri hareket ederse ERKEK demek Deneyin emen çok basit. 2.çocugum olucak mı diyede sorabilirsiniz. Olmıcaksa hiç sallanmıyor bu arada. Deneyenler yazsın merak ettim. Bende bir kız bir erkek çıktı
Senin tarifini bulamadım su bardagından tarif var hep bildigin bir sayfa varsa link atarmısın cicegimBak bak ipi yüzüğün deliğinden geçirceksin canım
Hahaha inşallah kuzumm :))İnsallah öylesindirde ikisinede birlikte baglarız kuzummm
Vakitsizce bu ne uykusu acaba hömmmYyaaaaaa ben burdayım sersem gibiyimuyuyakalmışım p kadar guzel bi uykudaydik mi saolsun esim benim yuregimi oynatmayi cok sever . Kapi koluna aniden yuklenerek kapiyi açtı ve uyandimm neye ugrqdigimi sasiedim
Şaka gibi 2. Dede 2. Çocuğum olucakmı dedim ileri geri gitti şokumYüzük falını yapmak isteyenlerYüzüğünüzü saç telinize geçirin, ucundan tutun. Sol bileğinizin üzerine getirin. Ve sorun: Benim ilk çocuğum kız mı olucak erkek mi? Eğer olucaksa yüzük sallanmaya başlıcak.(elinizi kıpırtmamaya dikkat edin!) Eğer yüzük yuvarlak şekilde şekil çizmeye başlarsa KIZ demek Eğer yüzük ileri geri hareket ederse ERKEK demek Deneyin emen çok basit. 2.çocugum olucak mı diyede sorabilirsiniz. Olmıcaksa hiç sallanmıyor bu arada. Deneyenler yazsın merak ettim. Bende bir kız bir erkek çıktı
Cok halsizim bi kacgundue muhtemelen haslanacam soğuk alginligiVakitsizce bu ne uykusu acaba hömmm
Gidemedim cnm yaa. Esim cikamdi is yerinden bi turlu
Adet döngün kaç canımEki Görüntüle 2305048 yumurtlamiyorum
Bencede bencedeCok halsizim bi kacgundue muhtemelen haslanacam soğuk alginligi
Loriik bat ne zaman yumurtlama zamanındamısınCok halsizim bi kacgundue muhtemelen haslanacam soğuk alginligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?