Bucocuk konusunda deneyip olanlar cıktımıki yaOhh ne güzel bol bol bebiş doğuralım bu senevalla genelde hep doğru çıkıyorr
Sansını fazla zorlama bencedeKizlar bende denedim yüzük 3 kez yaptım döndü yuvarlak ilk ikisi kızdı zaten 3. De böylelikle kiz çıktı ama 2 3 defa dwnwmwm rağmen 4. Donmedi
Napam gülüm ben 5de 1 tutturdum işi garantiye almaliydimSansını fazla zorlama bencedebana ikitane yeter digerlerini merak etmedim
Neyseki dördüncüde durmusNapam gülüm ben 5de 1 tutturdum işi garantiye almaliydim
Neyseki dördüncüde durmus
Bu arada sen kız dedin yüzük falı ilk iki cocuk erkek diyor bakalım hanginizinki tutacakNe biliyim kiz Allah söylettiinsallah bicir bicir lule lule sacli boylr iki tane yandan toka ile baglariz kostukca saçları ziplar .
Oy kıyamam hayırlısı nasipleri varsa gelsinler yenileri insallah canımBenim 2. Melegimde kızdı yani doğruluk payı varsa çıktı cnm
Hayirla saglikla gelsinler ins gulummmOy kıyamam hayırlısı nasipleri varsa gelsinler yenileri insallah canım
Sakın gecistrme haa bu geceyi mutlka degelrndr. Bnm de toplasan 2 3 defa olmstu ole yogun akinti.Yok canım ben herzaman dikkat etmisimdir belli eder kendini ama cokluguna sok oldum bu sefer belki buna tutunur cocuklar aksam denemeler yapmak lazım ama hic hevesimde yok
Hevesini aldin artkNe kızıp duruyon kız ilk defa igne oldum merak ettimbi daha yapmicam ki reglr kadar
Yok kiiz ne sicagiiiKıvamlı akıntımı allah allah sıcaktanmı oluyor buya bendede oldu bugün ne alakaysa daha batada cok var. Bence bugün idrar testi yap cicegim ya salıya kadar bekleme sen
Cocugum kızmı olacak erkekmi dedim ileri geri gitti
Bidaha yaptım ikinci cocugum kızmı olacak erkekmi dedim ileri geri gitti
Bidaha yaptım bu sene cocugum olacaksa yuvarlak cizermisin dedim yeminle yuvarlak döndü
Ben sok ben iptalll
Evet canım baya benimde her ay öyle olur kıvamı krem gibimiydiHanımlar birsey sormak istiyorum?
Yumurtlama akıntısı yasayanlar ay ay akıntı kıvamı yada yogunlugu degisen varmı?
Sabahtan beri ayaktayım mutfakta ugrasıyorum inanın wc ye bile girememistim komple beyaz kıvamlı akıntı gelmis böyle birsey yasamıyordum ben daha az geliyordu nokta seklinde olurdu bu resmen bir isaret parmagı boyundaydı simdi gelen kafama takıldı sormak istedim
Canın ben dün yaptığımda silikti çizgiCanım tam pik olmamış ama olmak üzere gibi gözüküyo. Bende emin olmak için az önce bi tane daha yaptım. Sabah ve akşam ikisi de kopkoyu çıktı. Benim de 11. günüm bugün, bende aslında 2 gün sonraya bekliyodum. Yumurta akı gibi akıntım oldu bugün, sende oldu mu? Benim testler bu şekilde, sende varsa sende koysana canım testlerini.
3 yeter canım bence hahaKizlar bende denedim yüzük 3 kez yaptım döndü yuvarlak ilk ikisi kızdı zaten 3. De böylelikle kiz çıktı ama 2 3 defa dwnwmwm rağmen 4. Donmedi
Hadi inşallah canımmmmBende yaptım, ilk çocuğum kız mı erkek mi diye ileri geri sallandı yani erkek. İkinci çocuğum kız mı erkek mi dedim daire çizdi, yani kız. Dedim hadi 3. çocuk sorayım ama öyle bişey düşünmüyorum tabi ki. Hiç sallanmadı. Ben de şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?