Bazen tam koyu olmuyor bence bu pik hali, benimde boyleydi bunun gibi bir testte aynı anda başka marka ile yaptım onda çok daha belirgindi, bence degerlendirinKızlar sizce pik olmuşmu
Dün çok silikti çizgi bugün anında koyulaştı
Bugün 11.gün
Normalde hep 13. Gün olurdu aslında
Yarın yeniden mi yapayım test sizce
Pikmidir bu
Canım soğan kürünü açıkladıktan sonra ibrahim saraçoğluna yüzlerce teşekkür msjı gelmiş resmen nüfus patlaması yaptı adamCanım nette cok sey yazıyor sogan kürüde cok iyi ona bakarsan ama hersey herkese iyi gelmiyor oyüzden bedeni etkileyecek konularda doktor onayı olmadan uygulama yapmayalım
Öyle diyorsan peki ozamanCanım soğan kürünü açıkladıktan sonra ibrahim saraçoğluna yüzlerce teşekkür msjı gelmiş resmen nüfus patlaması yaptı adamküçük kistleri yok ediyor rahimi temizliyor vücudu gebeliğe hazırlıyor sebepsiz gebe kalamayanlara yardımcı oluyor daha ne yapsın tabiki garantisi yok ama adam söylüyor gastrit problemi olanlar yapmasın miyomu yada büyük kistleri olanlar yapmasın, bence doğanın mucizesini keşfetmiş adam
Aynı şey bende de oluyor adete bir hafta kala artık yorgunluk bıkkınlık geliyor bir de zaten artık olmaz mantığı oluyor galibaNormalde bugün dr yine ilişki önermiş ama değerlendirmiyoruz tuttuysa zaten tuttu tutmadysa şimdi de tutmaz sanırım hiç halim yok gram istekte yok kasiklarimi dolu hissediyorum ve hafif ağrıyor ilişkiden hiç zevk almıyorum üstüne bi de ilişkiden sonra hafif agri oluyor o değil kocama yanasasim gelmeyecek bu gidişleen iyisi tadında bırakmak adete kadar gün aşırı değerlendirebilen var mi cidden benim son bi hafta on gün kala ilişkiden zevk almamaya başlıyorum niyeyse kuruluk oluyor
Evet canım doktor kontrolünde gerekliyse kullanılabilir.Ben de bugün içtim uine, artik 2 günde 1 falan icecegimAynı şekilde riskleri yazınca da mide kanaması beyin kanaması riski yazıyor malesef hiç bisey tek yönlü değil canım iyi yani kadar kötü yanı da var
Kızlar bende yapmaya kalkıştım ama malesef ben çok kötü grip oldum EŞİM kızdı bırak dedi bırakmak zorunda kaldım. Ama diyorsunuz ya rahmi temizliyor diye ben 5 6 gün yaptım hiç akıntım olmadiCanım soğan kürünü açıkladıktan sonra ibrahim saraçoğluna yüzlerce teşekkür msjı gelmiş resmen nüfus patlaması yaptı adamküçük kistleri yok ediyor rahimi temizliyor vücudu gebeliğe hazırlıyor sebepsiz gebe kalamayanlara yardımcı oluyor daha ne yapsın tabiki garantisi yok ama adam söylüyor gastrit problemi olanlar yapmasın miyomu yada büyük kistleri olanlar yapmasın, bence doğanın mucizesini keşfetmiş adam
Yok kiz instada takili kaldimBelkim o senden caliskan cikmistr simdiiii
Evet canım haklısın.Ben sadece benim gibi kimyasal geçirenlere doktor oneriyormus diye iciyorum bir umut işte.Bakalim ne olacak.Her şeyin hayırlısı.Canım nette cok sey yazıyor sogan kürüde cok iyi ona bakarsan ama hersey herkese iyi gelmiyor oyüzden bedeni etkileyecek konularda doktor onayı olmadan uygulama yapmayalım
Bbeeeennn biliyorumAramızda fal bakmayı bilen varmı? Kahve falı
Akıntıyla değil canım adette temizliyor, ben 6 yıl önce yaptım ilk bebek düşündüğümüz zaman kür bitince adet oldum ve bir sonraki ay hamile kaldım bir yerde öyle demişti saraçoğlu genelde bir regl dönemi daha geçiyor ve büyük bir sorunu olmayanlar hamile kalıyor diyeKızlar bende yapmaya kalkıştım ama malesef ben çok kötü grip oldum EŞİM kızdı bırak dedi bırakmak zorunda kaldım. Ama diyorsunuz ya rahmi temizliyor diye ben 5 6 gün yaptım hiç akıntım olmadi
Topige ueno gelenler direk GEBEYİM GEBEYIZ GEBEYIZ diye geliyorCicegimsin
Cidden cok iyi sallarimCiddenmi bakarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?