Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar sizce pik olmuşmu
Dün çok silikti çizgi bugün anında koyulaştı
Bugün 11.gün
Normalde hep 13. Gün olurdu aslında
Yarın yeniden mi yapayım test sizce
Pikmidir bu
Bazen tam koyu olmuyor bence bu pik hali, benimde boyleydi bunun gibi bir testte aynı anda başka marka ile yaptım onda çok daha belirgindi, bence degerlendirin

Canım nette cok sey yazıyor sogan kürüde cok iyi ona bakarsan ama hersey herkese iyi gelmiyor oyüzden bedeni etkileyecek konularda doktor onayı olmadan uygulama yapmayalım
Canım soğan kürünü açıkladıktan sonra ibrahim saraçoğluna yüzlerce teşekkür msjı gelmiş resmen nüfus patlaması yaptı adam küçük kistleri yok ediyor rahimi temizliyor vücudu gebeliğe hazırlıyor sebepsiz gebe kalamayanlara yardımcı oluyor daha ne yapsın tabiki garantisi yok ama adam söylüyor gastrit problemi olanlar yapmasın miyomu yada büyük kistleri olanlar yapmasın, bence doğanın mucizesini keşfetmiş adam

Öyle diyorsan peki ozaman

Aynı şey bende de oluyor adete bir hafta kala artık yorgunluk bıkkınlık geliyor bir de zaten artık olmaz mantığı oluyor galiba

Aynı şekilde riskleri yazınca da mide kanaması beyin kanaması riski yazıyor malesef hiç bisey tek yönlü değil canım iyi yani kadar kötü yanı da var
Evet canım doktor kontrolünde gerekliyse kullanılabilir.Ben de bugün içtim uine, artik 2 günde 1 falan icecegim

Kızlar bende yapmaya kalkıştım ama malesef ben çok kötü grip oldum EŞİM kızdı bırak dedi bırakmak zorunda kaldım. Ama diyorsunuz ya rahmi temizliyor diye ben 5 6 gün yaptım hiç akıntım olmadi

Canım nette cok sey yazıyor sogan kürüde cok iyi ona bakarsan ama hersey herkese iyi gelmiyor oyüzden bedeni etkileyecek konularda doktor onayı olmadan uygulama yapmayalım
Evet canım haklısın.Ben sadece benim gibi kimyasal geçirenlere doktor oneriyormus diye iciyorum bir umut işte.Bakalim ne olacak.Her şeyin hayırlısı.

Kızlar bende yapmaya kalkıştım ama malesef ben çok kötü grip oldum EŞİM kızdı bırak dedi bırakmak zorunda kaldım. Ama diyorsunuz ya rahmi temizliyor diye ben 5 6 gün yaptım hiç akıntım olmadi
Akıntıyla değil canım adette temizliyor, ben 6 yıl önce yaptım ilk bebek düşündüğümüz zaman kür bitince adet oldum ve bir sonraki ay hamile kaldım bir yerde öyle demişti saraçoğlu genelde bir regl dönemi daha geçiyor ve büyük bir sorunu olmayanlar hamile kalıyor diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…