Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardımcımız olsun canım, bir de bebek telaşımız var belki onu kafadan atmaya yardımcı olur bu yoğunluk

Anneanneniz yazacaktım yanlış yazmışım canım inşAllah gerek kalmaz olabilir biliyorum bi ara akrabalarda da görüyordum ben çocukken hatta yemisligim var niye verdilerse bana

Ben normalde de çok mecbur kalmadıkça ağrı kesici bile atmayan biriyimdr canım atarsamda hep parol falan hafif yani ama bünye meselesi tabi benim bünyem kaldırmıyor bi de gerek yok gibi geliyor bana
Bilmiyorum canım hang mantıkla veriliyor pıhtılasma yasayanlar belki ama herkes kullanmamalı kafasına göre bence

Kız öyle deme hepimiz aspirine başlarız bak ben de geçen ay kimyasaldan şüphelenmiştim bir daha olursa kullansam mı zararı var mıdır acaba? Kanı fazla sulandırmasın bu seferde
Canım internette falan da okudum ama doktor söylemeden kullanmak doğru olmaz yine de.Ben 2 kimyasal geçirince ondan belki faydası olur zararı yok diye iciyorum.ama int. hamile kalmayı kolaylastiriyor falan yazıyordu.Eger kullanacaksanız da her gün icmeyin haftada 2 falan olabilir doktora sorup

Anneanneniz yazacaktım yanlış yazmışım canım inşAllah gerek kalmaz olabilir biliyorum bi ara akrabalarda da görüyordum ben çocukken hatta yemisligim var niye verdilerse bana
Ben de çocukluktan hatırlıyorum uzun zamandır görmedim pembeydi diye hatırlıyorum, ağrı kesici diye verirlerdi galiba

Evet canım bencede corasprin bence agır bir agrı kesici hastanede acilde ondan yaparlar belki bebe aspirini farklıdır ama bilemiyorum yinede pıhtılasma problemi olan dahi doktoruna danısmadan kesinlikle kullanmasın bunu tavsiye ediyorum

Ben de 2. Kimyasal olduğunu anlarsam bi düşünürüm belki bebe aspirini 2 güne bir filan bi süre deneyebilirim ama birkaç ay sonra soğan kürü düşünüyorum bakalım olmazsa başka şeyler deneyeceğim böyle

Bilmiyorum canım hang mantıkla veriliyor pıhtılasma yasayanlar belki ama herkes kullanmamalı kafasına göre bence
aynen canım
Ben de çocukluktan hatırlıyorum uzun zamandır görmedim pembeydi diye hatırlıyorum, ağrı kesici diye verirlerdi galiba
Galiba olabilir vala seker niyetine bile vermiş olabilirler tatlı diye

kizlar google a Aspirin gebelik şansını artırıyor yazın okuyun bi
Canım nette cok sey yazıyor sogan kürüde cok iyi ona bakarsan ama hersey herkese iyi gelmiyor oyüzden bedeni etkileyecek konularda doktor onayı olmadan uygulama yapmayalım

Normalde bugün dr yine ilişki önermiş ama değerlendirmiyoruz tuttuysa zaten tuttu tutmadysa şimdi de tutmaz sanırım hiç halim yok gram istekte yok kasiklarimi dolu hissediyorum ve hafif ağrıyor ilişkiden hiç zevk almıyorum üstüne bi de ilişkiden sonra hafif agri oluyor o değil kocama yanasasim gelmeyecek bu gidişle en iyisi tadında bırakmak adete kadar gün aşırı değerlendirebilen var mi cidden benim son bi hafta on gün kala ilişkiden zevk almamaya başlıyorum niyeyse kuruluk oluyor

Bn cesur degilim siz yapin soleyin periler bööö der sonra aklimi bulamm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…