Allah yardımcımız olsun canım, bir de bebek telaşımız var belki onu kafadan atmaya yardımcı olur bu yoğunlukBende ona şaşırıyorum ya sabahçıydım 7 20 de başlıyordu ders. Ama yazın sürekli geç yattım geç kalktım ya ondan zor geldi snaırım. Bizim de yeni müdür geldi okula baya uğraştırcak gibi belli şimdiden TÜBİTAK için proje istedi. Yoğun Bi sene geçicek..
Anneanneniz yazacaktım yanlış yazmışım canım inşAllah gerek kalmazBen şimdilik düşünmüyorum zaten ama bir kimyasal daha olursa belki kullanabilirim. Annem değil canım annemin ananesibilmem ki ağrısı sızısı olsa da olmasa da içermiş zaten küçücük şeker gibi birşey yani ilaça bile benzemiyor belki bir doktor demiştir belli bir süre ama o abartmıştır yani kafasına göre içiyormuş
Bilmiyorum canım hang mantıkla veriliyor pıhtılasma yasayanlar belki ama herkes kullanmamalı kafasına göre benceBen normalde de çok mecbur kalmadıkça ağrı kesici bile atmayan biriyimdr canım atarsamda hep parol falan hafif yani ama bünye meselesi tabi benim bünyem kaldırmıyor bi de gerek yok gibi geliyor bana
Belkim o senden caliskan cikmistr simdiiiiCagır loriigi suraya iki skandal bıraksın
Canım internette falan da okudum ama doktor söylemeden kullanmak doğru olmaz yine de.Ben 2 kimyasal geçirince ondan belki faydası olur zararı yok diye iciyorum.ama int. hamile kalmayı kolaylastiriyor falan yazıyordu.Eger kullanacaksanız da her gün icmeyin haftada 2 falan olabilir doktora sorupKız öyle deme hepimiz aspirine başlarız bakben de geçen ay kimyasaldan şüphelenmiştim bir daha olursa kullansam mı zararı var mıdır acaba? Kanı fazla sulandırmasın bu seferde
Ben de çocukluktan hatırlıyorum uzun zamandır görmedim pembeydi diye hatırlıyorum, ağrı kesici diye verirlerdi galibaAnneanneniz yazacaktım yanlış yazmışım canım inşAllah gerek kalmazolabilir biliyorum bi ara akrabalarda da görüyordum ben çocukken hatta yemisligim var niye verdilerse bana
Evet canım bencede corasprin bence agır bir agrı kesici hastanede acilde ondan yaparlar belki bebe aspirini farklıdır ama bilemiyorum yinede pıhtılasma problemi olan dahi doktoruna danısmadan kesinlikle kullanmasın bunu tavsiye ediyorumYani kani sulandiriyor ya ondan öyle diyorlar belki de canım.esim eczaneye coraspirin almaya gittiginde oradaki kadın da Hamileler için çok iyi kullansin eşiniz bir zararı yok falan demiş ama tabi doktor tavsiyesi olmadan doğru olmaz
Ben de 2. Kimyasal olduğunu anlarsam bi düşünürüm belki bebe aspirini 2 güne bir filan bi süre deneyebilirim ama birkaç ay sonra soğan kürü düşünüyorum bakalım olmazsa başka şeyler deneyeceğim böyleCanım internette falan da okudum ama doktor söylemeden kullanmak doğru olmaz yine de.Ben 2 kimyasal geçirince ondan belki faydası olur zararı yok diye iciyorum.ama int. hamile kalmayı kolaylastiriyor falan yazıyordu.Eger kullanacaksanız da her gün icmeyin haftada 2 falan olabilir doktora sorup
aynen canımBilmiyorum canım hang mantıkla veriliyor pıhtılasma yasayanlar belki ama herkes kullanmamalı kafasına göre bence
GalibaBen de çocukluktan hatırlıyorum uzun zamandır görmedim pembeydi diye hatırlıyorum, ağrı kesici diye verirlerdi galiba
Yok oda buralarda fink atıyor emojiler bırakıyorBelkim o senden caliskan cikmistr simdiiii
Varya bebek aski olmasa bu kadar seyi fark etmeyizBende ilkkez olunca cok sasırdım ya
Bu farkedilmeyecek gibi degildi kuzumVarya bebek aski olmasa bu kadar seyi fark etmeyiz
Kiz git bn ewde tek ken tikirti ciksin aklim cikio onu yaparsam tobe iice tırsarimValla çıkıyor ben evlenmeden önce kaç yaşında olduguma baktım 23 çıktı ve doğru
Canım nette cok sey yazıyor sogan kürüde cok iyi ona bakarsan ama hersey herkese iyi gelmiyor oyüzden bedeni etkileyecek konularda doktor onayı olmadan uygulama yapmayalımkizlar google a Aspirin gebelik şansını artırıyor yazın okuyun bi
Bn cesur degilim siz yapin soleyin periler bööö der sonra aklimi bulammYüzük falını yapmak isteyenlerYüzüğünüzü saç telinize geçirin, ucundan tutun. Sol bileğinizin üzerine getirin. Ve sorun: Benim ilk çocuğum kız mı olucak erkek mi? Eğer olucaksa yüzük sallanmaya başlıcak.(elinizi kıpırtmamaya dikkat edin!) Eğer yüzük yuvarlak şekilde şekil çizmeye başlarsa KIZ demek Eğer yüzük ileri geri hareket ederse ERKEK demek Deneyin emen çok basit. 2.çocugum olucak mı diyede sorabilirsiniz. Olmıcaksa hiç sallanmıyor bu arada. Deneyenler yazsın merak ettim. Bende bir kız bir erkek çıktı
Aynı şekilde riskleri yazınca da mide kanaması beyin kanaması riski yazıyor malesef hiç bisey tek yönlü değil canım iyi yani kadar kötü yanı da varkizlar google a Aspirin gebelik şansını artırıyor yazın okuyun bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?