Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DUA KONUSUNDA BİLGİLENDİRME

Arkadaslar selam

Önümüzdeki Pazartesi günü dualarımıza baslıyoruz
Su sekilde yapıyoruz.

“RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN”
Listedeki herkes bunu günde 100 kere okuyacak.
Ayrıca;
Meryem suresini listeden sırasıyla günlük tek kisi olarak okuyacagız.
Meryem suresini okuyan kisi bu duayı etsinki etkili olsun.

Rabbim evlat sahibi olmak isteyen bana ve tüm müslüman kardeslerime tez vakitte hayırlı evlatlar ihsan eyle yalnız sana sıgınır yalnız senden medet umarız cok sükür

Tarihler sizler adına düzenlendi. Bana uymaz diyen varsa bilgilendirsin.
Tarihler su sekilde

Kızlar hiç bi ilacı kafadan kullanmak iyi değil bence lütfen doktora danışın aspirin falan bence çok riskli ilac ne bilim ben ağrı kesici alırken bile tereddüt ederim ben mi yanlış düşünüyorum
Canım ağır ağrı kesiciler tabi kullanılmaz boş yere ama bebe aspirininden bişey olmaz bence, annemin ananesi her gün yutarmış bir tane maşallah 90 yaşında öldü

Bizim zaten tam gündü 4 yıldır hala alışamadım öğleci miydiniz siz? Ben uykuyu çok seviyorum ve dayak yemiş gibi uyanıyorum hastalık mıdır nedir anlamadım hiçbir zaman dinlenemiyorum, bu hafta kısaydı birde haftaya ne yapacağız bakalım bir başlasak alışırız da panolar filan hazırlanacak bir sürü işim var hiç gözüm yemiyor

Valla bizde nadiren oldu insllh sizde olur
Bizde bu ay hic asılmadık canım rastgele gelisigüzel oldu hep bugünde öyle üstünde durmuyoruz biliyorum catladı kesin ama ikimizdede bir telas yok saldık cayıra sabaha dogru dürtebilirsem olur birseyler insallah

Bizde bu ay hic asılmadık canım rastgele gelisigüzel oldu hep bugünde öyle üstünde durmuyoruz biliyorum catladı kesin ama ikimizdede bir telas yok saldık cayıra sabaha dogru dürtebilirsem olur birseyler insallah
Biraz tahrik et bak nasil gelio tıpıs tipis isini sansa birakma benceee. Al gotur yatagaaa

Canım ağır ağrı kesiciler tabi kullanılmaz boş yere ama bebe aspirininden bişey olmaz bence, annemin ananesi her gün yutarmış bir tane maşallah 90 yaşında öldü
Vala canım siz bilirsiniz tabi ama her ilac illaki bi yeri tedavi ederken bi yeri bozuyor her bünyede de etkisi farklı olur niye içiyordu anneniz ilacı hiç sebep yokken mi

Bende ona şaşırıyorum ya sabahçıydım 7 20 de başlıyordu ders. Ama yazın sürekli geç yattım geç kalktım ya ondan zor geldi snaırım. Bizim de yeni müdür geldi okula baya uğraştırcak gibi belli şimdiden TÜBİTAK için proje istedi. Yoğun Bi sene geçicek..

Vala canım siz bilirsiniz tabi ama her ilac illaki bi yeri tedavi ederken bi yeri bozuyor her bünyede de etkisi farklı olur niye içiyordu anneniz ilacı hiç sebep yokken mi
Bende korkarım agrı kesici icemem ya kan sulandırıyor sonucta düsük olayı muhtemel beklenti ben 9aydır hayatımdan tüm ilacları cıkardım folikasit dısında

Kızlar ı phone da kk nın uygulaması varmı ya

Bende korkarım agrı kesici icemem ya kan sulandırıyor sonucta düsük olayı muhtemel beklenti ben 9aydır hayatımdan tüm ilacları cıkardım folikasit dısında
Ben normalde de çok mecbur kalmadıkça ağrı kesici bile atmayan biriyimdr canım atarsamda hep parol falan hafif yani ama bünye meselesi tabi benim bünyem kaldırmıyor bi de gerek yok gibi geliyor bana

Ben şimdilik düşünmüyorum zaten ama bir kimyasal daha olursa belki kullanabilirim. Annem değil canım annemin ananesi bilmem ki ağrısı sızısı olsa da olmasa da içermiş zaten küçücük şeker gibi birşey yani ilaça bile benzemiyor belki bir doktor demiştir belli bir süre ama o abartmıştır yani kafasına göre içiyormuş

Bende kullanayım bari birdahaki ay. Benim bildigim agrı kesiciler zararlı ilac dahi kullanmayın derler bu topikte duydum asprin icenleri
Yani kani sulandiriyor ya ondan öyle diyorlar belki de canım.esim eczaneye coraspirin almaya gittiginde oradaki kadın da Hamileler için çok iyi kullansin eşiniz bir zararı yok falan demiş ama tabi doktor tavsiyesi olmadan doğru olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…