Dua Listemiz
09.09 @Zerdem2016
10.09 @icecreamm
11.09 @Loriklorik
12.09 @Eslem91
13.09 @bocek345
14.09 @sosmivida
15.09 @Icebergsss
16.09 N Nana Ana
17.09 @Misst
18.09 @rosebatum
19.09burcusami
20.09 @hayal alemi
21.09 @Melegim15
22.09 S Sibelll16
23.09 @15yusra11
24.09 @kirmizipatiklikiz
25.09 @Deryakadir
26.09 @Ebrubeyazit
27.09 @Gulll098
28.09 @Atiyasemin
29.09 @Ayga
30.09 @Mrsiron_
Arkadaşlar güncelleme yaptım, herkes bu listede etiketli lütfen listeden ayrılacak olan şimdi ayrılsın, listeyle ilgili problemi olan söylesin.
Birbirimizin hakkına girmeyelim güzel bir iş yapmaya çalışırken
Canım ağır ağrı kesiciler tabi kullanılmaz boş yere ama bebe aspirininden bişey olmaz bence, annemin ananesi her gün yutarmış bir tane maşallah 90 yaşında öldüKızlar hiç bi ilacı kafadan kullanmak iyi değil bence lütfen doktora danışın aspirin falan bence çok riskli ilac ne bilim ben ağrı kesici alırken bile tereddüt ederim ben mi yanlış düşünüyorum
Gönlümden gecen o kısmet hayırlısı olur insallahE valla sabh erknden yapabilirseniz çoh guzl olur o zmn.
Bizim zaten tam gündü 4 yıldır hala alışamadımSorma Sibel im ya bende fenalardayım bu hafta aşırı yoğun geçti her gün toplantı oldu bizim planlar zümreler mahvolduk valla. Uyku beni de vurdu ya. Tam güne geçti okulumuz en erken dersim 8 40 da başlıyor 2 gün şimdiden nasıl kalkaçm diye düşünüyorum
Valla bizde nadiren olduGönlümden gecen o kısmet hayırlısı olur insallah
Bizde bu ay hic asılmadık canım rastgele gelisigüzel oldu hep bugünde öyle üstünde durmuyoruz biliyorum catladı kesin ama ikimizdede bir telas yok saldık cayıraValla bizde nadiren olduinsllh sizde olur
Biraz tahrik et bak nasil gelio tıpıs tipisBizde bu ay hic asılmadık canım rastgele gelisigüzel oldu hep bugünde öyle üstünde durmuyoruz biliyorum catladı kesin ama ikimizdede bir telas yok saldık cayırasabaha dogru dürtebilirsem olur birseyler insallah
Vala canım siz bilirsiniz tabi ama her ilac illaki bi yeri tedavi ederken bi yeri bozuyor her bünyede de etkisi farklı olur niye içiyordu anneniz ilacı hiç sebep yokken miCanım ağır ağrı kesiciler tabi kullanılmaz boş yere ama bebe aspirininden bişey olmaz bence, annemin ananesi her gün yutarmış bir tane maşallah 90 yaşında öldü
Bende ona şaşırıyorum ya sabahçıydım 7 20 de başlıyordu ders. Ama yazın sürekli geç yattım geç kalktım ya ondan zor geldi snaırım. Bizim de yeni müdür geldi okula baya uğraştırcak gibi belli şimdiden TÜBİTAK için proje istedi. Yoğun Bi sene geçicek..Bizim zaten tam gündü 4 yıldır hala alışamadımöğleci miydiniz siz? Ben uykuyu çok seviyorum ve dayak yemiş gibi uyanıyorum hastalık mıdır nedir anlamadım hiçbir zaman dinlenemiyorum, bu hafta kısaydı birde haftaya ne yapacağız bakalım bir başlasak alışırız da panolar filan hazırlanacak bir sürü işim var hiç gözüm yemiyor
Kolumu kaldırmaya halim yok onunkini nasıl kaldırayım hahhaBiraz tahrik et bak nasil gelio tıpıs tipisisini sansa birakma benceee. Al gotur yatagaaa
Bende korkarım agrı kesici icemem ya kan sulandırıyor sonucta düsük olayı muhtemel beklenti ben 9aydır hayatımdan tüm ilacları cıkardım folikasit dısındaVala canım siz bilirsiniz tabi ama her ilac illaki bi yeri tedavi ederken bi yeri bozuyor her bünyede de etkisi farklı olur niye içiyordu anneniz ilacı hiç sebep yokken mi
Kolumu kaldırmaya halim yok onunkini nasıl kaldırayım hahha
Dua okuyacagız ya belki birlikte olmasakta bebek olur
Ohooooo sen ondan betersin. E valla ben soledim gittiii. Sabah olmzsa gorrsn
Ben normalde de çok mecbur kalmadıkça ağrı kesici bile atmayan biriyimdr canım atarsamda hep parol falan hafif yani ama bünye meselesi tabi benim bünyem kaldırmıyor bi de gerek yok gibi geliyor banaBende korkarım agrı kesici icemem ya kan sulandırıyor sonucta düsük olayı muhtemel beklenti ben 9aydır hayatımdan tüm ilacları cıkardım folikasit dısında
Bende baktım yok canım bulamadımKızlar ı phone da kk nın uygulaması varmı ya
Dua okuyacagız ya belki birlikte olmasakta bebek olurhz nana
Ben şimdilik düşünmüyorum zaten ama bir kimyasal daha olursa belki kullanabilirim. Annem değil canım annemin ananesiVala canım siz bilirsiniz tabi ama her ilac illaki bi yeri tedavi ederken bi yeri bozuyor her bünyede de etkisi farklı olur niye içiyordu anneniz ilacı hiç sebep yokken mi
Yani kani sulandiriyor ya ondan öyle diyorlar belki de canım.esim eczaneye coraspirin almaya gittiginde oradaki kadın da Hamileler için çok iyi kullansin eşiniz bir zararı yok falan demiş ama tabi doktor tavsiyesi olmadan doğru olmazBende kullanayım bari birdahaki ay. Benim bildigim agrı kesiciler zararlı ilac dahi kullanmayın derler bu topikte duydum asprin icenleri
Mahrum kalıyoruz :))Bende baktım yok canım bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?