Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic cocuk istemeyen on yıldır evli bşir bayan hamile kalmıs üzülmüs bizde üzülmesine üzüldük canım
Hamile kaldığı için üzülen ve hamile kalamadık diye üzülüp harap olanlar Rabbim bilir işini imtihanı büyük olmaz inşallah ah ahhh kader nasip işte yaaaa biz yakınımızın çocuğu severken kokusuna hasret kalıyoruz millet çocuğu olcak diye üzülüyor üzülüpte o meleğe bişey yapmaz inşallahhhh Allah ım sen görüyosun biliyorsun sen isteyen herkesin kucağını doldur kimseyi boş çevirme sen duaları kabul edensin bizleride sevindir rabbim AMİNNNNN

Ay çok merak ettim bukadar kötümü yazdığı yaaa

Cocuk dogsa bile bakmaz tiksinerek bakar . Rezilliiikkk ya Allah affetsin
O dogacak cocuga acıdım bir
Vallahi acıdan sok gecirdim tek kelime bile yazamadım icim parcalandı sizi etiketledim
Insalllaaaahhh ya kanim dondu resmen o kadinin yaziklarini okuyunca . Onun bedeni sadexe kadin bence ruhu erkek

Elee xooşh :))

Rabbim kime ne verecegini gayet iyi bilir cocugun yardımcısı olur insallah

Allaha inancı yüksek olan kisiler farkındaysan iyi niyetli kisiler daha cok sınanıyor yaradan tarafından onunda bir bildigi vardır elbet buda bizim sınavımız kötü olup onun gibi istememektense ben iyi olup on yıl daha evlat hasreti cekebilirim rabbim utandırmasın hicbirimizi ne diyeyim

Amin amin amin sabrımız tükenmeden isyana düşürmeden nasip etsin inşallah

Hep de bu ve benzeri durumlarda icim acir . Cok istemediklerine rqgmen olur ya .. baska bisey diyemiyorum
Cok istemiyor bir kere ya bir kere biz yıllarca korunmadan canla basla yürekle calısırken o tek seferde bir kerede birde istemiyorken gırtlagımda bir dügüm icime öküz oturdu.

Evlat hasreti ile 3 yıldır yanan biri olarak bana çok kötü geldi
Canım sende üzme kendini allaha daha çok dua et içime annelik merhameti verdiğin için de sen o duyguları yaşıyorsun ama o baksana canından canı olacak üzgünmüş..isyan etmeyelim rabbim çok büyükk çoook öyle bir zamanda vericek ki hissediyorum hepimize öyle güzel gelicekki dualarımızın karşılığı kat kat azlasıyla verir rabbim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…