- 4 Ağustos 2019
- 447
- 632
- 18
- 33
Hamile kaldığı için üzülen ve hamile kalamadık diye üzülüp harap olanlarHic cocuk istemeyen on yıldır evli bşir bayan hamile kalmıs üzülmüs bizde üzülmesine üzüldük canım
İnandıgımız için baktırmıypruz zaten eğlencesine herşeyi ciddiye almaya gerek yok benceN Nana Ana L Loriklorik fal bakanında baktıranında şakasına bile olsa 40 gün imanı olmaz bnce de bakmayın @Fatma KTL
ya katılıyorum
Ay çok merak ettim bukadar kötümü yazdığı yaaa
Nolmus yaa olay neOhhaaa yyyaaaaaaaaa saka gibi resmen hayretle okudum agzim acik kalmis en sonunda farkettim . Bi insan nasil boyle bi hise kapilir ki bence bu kadinlik falan yok bunda
O dogacak cocuga acıdım birCocuk dogsa bile bakmaz tiksinerek bakar . Rezilliiikkk ya Allah affetsin
Vallahi acıdan sok gecirdim tek kelime bile yazamadım icim parcalandı sizi etiketledim
Insalllaaaahhh ya kanim dondu resmen o kadinin yaziklarini okuyunca . Onun bedeni sadexe kadin bence ruhu erkek
Elee xooşh :))
Bebegim inanamsanda aynı şey araştırabilirsinİnandıgımız için baktırmıypruz zaten eğlencesine herşeyi ciddiye almaya gerek yok bence
Nasıl yazmış peki istemediğini merak etti mHic cocuk istemeyen on yıldır evli bşir bayan hamile kalmıs üzülmüs bizde üzülmesine üzüldük canım
Evlat hasreti ile 3 yıldır yanan biri olarak bana çok kötü geldiAy çok merak ettim bukadar kötümü yazdığı yaaa
Allaha inancı yüksek olan kisiler farkındaysan iyi niyetli kisiler daha cok sınanıyor yaradan tarafından onunda bir bildigi vardır elbet buda bizim sınavımız kötü olup onun gibi istememektense ben iyi olup on yıl daha evlat hasreti cekebilirim rabbim utandırmasın hicbirimizi ne diyeyimAglıyorum zaten ya tam modum iyiydi ya bazen diyorum ne günah işledim en çok istediğim şeyden mahrumum nerde bi dua görsem okurum duamı ederim ilişki desen herşeyi denedim niye ya niye haketmeyen herkes anne olurken bnm neyim eksik yoruldum artık
Ay bilemedim insallah hayirli biseyin hbercisidirBu farkedilmeyecek gibi degildi kuzum
Amin amin amin sabrımız tükenmeden isyana düşürmeden nasip etsin inşallahAllaha inancı yüksek olan kisiler farkındaysan iyi niyetli kisiler daha cok sınanıyor yaradan tarafından onunda bir bildigi vardır elbet buda bizim sınavımız kötü olup onun gibi istememektense ben iyi olup on yıl daha evlat hasreti cekebilirim rabbim utandırmasın hicbirimizi ne diyeyim
Cok istemiyor bir kere ya bir kere biz yıllarca korunmadan canla basla yürekle calısırken o tek seferde bir kerede birde istemiyorken gırtlagımda bir dügüm icime öküz oturdu.Hep de bu ve benzeri durumlarda icim acir . Cok istemediklerine rqgmen olur ya .. baska bisey diyemiyorum
Canım sende üzme kendini allaha daha çok dua et içime annelik merhameti verdiğin için de sen o duyguları yaşıyorsun ama o baksana canından canı olacak üzgünmüş..isyan etmeyelim rabbim çok büyükk çoook öyle bir zamanda vericek ki hissediyorum hepimize öyle güzel gelicekki dualarımızın karşılığı kat kat azlasıyla verir rabbimEvlat hasreti ile 3 yıldır yanan biri olarak bana çok kötü geldi
Wayy cakall bnde istiom baaaneeBbeeeennn biliyorum
Cok üzgünüm diyecek baska soz yokCok istemiyor bir kere ya bir kere biz yıllarca korunmadan canla basla yürekle calısırken o tek seferde bir kerede birde istemiyorken gırtlagımda bir dügüm icime öküz oturdu.
Evet tatlım anlattıgım gibi oldu sende dene bakalımWallami ciddimisin kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?