- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Ben ne anlarimmWayy cakall bnde istiom baaaneebnm fallarimi kimse tutturamio
Özelden bana bat tam tarihini atarmısın canım hosgeldinBeni de ekler misiniz listeye,siz uğurlu gelirsiniz bana da inşallah 4 yıldır bekliyorum bende çunkubat pazar ama gelmesin kirmizilar
Noluo kiz gerginlik varSeni etiketledigi sayfaya bak ama sakın yorum yapma
İnşâllah kuzum etmem mi ya dilimden düşmüyor inan şunu oku faydası olur bugun bu okunmalı dilek için bunu oku bebek için şunu oku diye duyduğum herşeyi bi ümit okuyorum elimden duadan başkada bişey gelmiyorCanım sende üzme kendini allaha daha çok dua et içime annelik merhameti verdiğin için de sen o duyguları yaşıyorsun ama o baksana canından canı olacak üzgünmüş..isyan etmeyelim rabbim çok büyükk çoook öyle bir zamanda vericek ki hissediyorum hepimize öyle güzel gelicekki dualarımızın karşılığı kat kat azlasıyla verir rabbim
Kuzu başka bi topiğe canımız sıkıldıNoluo kiz gerginlik var
Rabbim tez zamanda versin mükafatını canımİnşâllah kuzum etmem mi ya dilimden düşmüyor inan şunu oku faydası olur bugun bu okunmalı dilek için bunu oku bebek için şunu oku diye duyduğum herşeyi bi ümit okuyorum elimden duadan başkada bişey gelmiyor
Su mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine amin canımHamile kaldığı için üzülen ve hamile kalamadık diye üzülüp harap olanlarRabbim bilir işini imtihanı büyük olmaz inşallah ah ahhh kader nasip işte yaaaa biz yakınımızın çocuğu severken kokusuna hasret kalıyoruz millet çocuğu olcak diye üzülüyor üzülüpte o meleğe bişey yapmaz inşallahhhh Allah ım sen görüyosun biliyorsun sen isteyen herkesin kucağını doldur kimseyi boş çevirme sen duaları kabul edensin bizleride sevindir rabbim AMİNNNNN
Amin cnm inşallah hepimizeRabbim tez zamanda versin mükafatını canım
O nasil sallanio o zmn kim sallio yuzuguYok ya bişey yokki bunda niye tırsıyosun
AMİNMN Allah tan ümid hiçbir zaman kesilmezzz ne mutluki bize annelik iliklerimize kadar işlemişSu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine amin canım
Okudum cnmEvrenin saç baş yolduran espri anlayışı
@Koalina lütfen gel ve yorum yaz, lütfen. Ağlamak ile çığlık atmak arasında gidip geliyorum. Erken yaşta evlendim, evlenirken amacım üremek değil, sevdiğim adamla aynı evde olmaktı. Hatta üniversiteyi bıraktım evlendiğim için, sonra beni eşim okuttu. 10 küsur yıldır da evliyim. Kendimi...www.kadinlarkulubu.com
Merak edenler işte buicecreamm
Denicem ama gunduzEvet tatlım anlattıgım gibi oldu sende dene bakalım
Yook bn bilmm attin ortaya bi konu herkez balik gibi yedi atmasaydin bnane karismm salla belki tutarBen ne anlarimmsakasina dedim
At vallaha salliyim biseylerYook bn bilmm attin ortaya bi konu herkez balik gibi yedi atmasaydin bnane karismm salla belki tutarartik falci bacimiz olursun
Isin tuhafi yorum yapanlarda cocugu dogurmasi taraftarilar istemiyorsa bi anne sonucta dogursa da bakamaz ki tiksinirAmin cnm inşallah hepimize
Çocuğa üzüldüm valla kuzu ya bakmıyorum yorumlaradaIsin tuhafi yorum yapanlarda cocugu dogurmasi taraftarilar istemiyorsa bi anne sonucta dogursa da bakamaz ki tiksinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?