Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzu başka bi topiğe canımız sıkıldı
Geriden geldim ya okudum cnm yazilarinizi uzuluoruz bu tarz insanlara bi örnekde kaynanamin komsusu kadinin 1 yasinda emekliyen kizi var her gun dövuomus diorum nasil insanlarim yawrulari var ama sunu soleyim rabbim bizlerede guzel evlatlar nasip edicek biliorum inaniorum baska derdimiz yok ve biliorum bu gunlerimizi birbirimize anlatip gulup gecicez insanlara yardim edicez cocuklarimizin ilklerini paylasicaz doyasiya her animizi yasicaz bebeklerimizle ama fark etmeden isyan etmeyelim bn 7 ay once bi arkadasim hamile die oturup agliodum ne kadar bencilmisim ewt o bebek icin uzuluoruz ama belki duzelicek kadin belki iyi biri olcak belki bebegin buyudugunde yeri direk hazir olup cennete gidicek bn bu hayatta en cok şunu ögrendim yarasi cok olan ii olan insanlar sonunda hep mutlu oluo er yada gec rabbim sirf ona siginalim unutmayalim die dert verirmis kulum bni unutmasin bnmle konussun bna siginsin dermis bilmiorum rabbim tez zmnda evlat sahibi yapsin isteyen herkezi kalbi temiz iilik olan kullarinida ii insanlarla dogru yollarda yurutmek nasip etsin ne diyim yer gök dua rabbim en iyisini bilir kullari icin demekki bizi cok sewioki derdimiz var

Ahh kuzum çok güzel dedin inşallah sabrın sonu selamet olsun

Tabi söylenmek istenenle anlamak istemenin arasındaki fark ne olur bilemem Allah akıl versin

Eklentiler

• A1F3BF30-E938-4490-95E0-A280B57180E5.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 38
Ögle bi şokla okudumki bi an bi sorunu ailevi bi meselesi vs dusunmustum onuda anlamak istedim ama sadece ayak bagi , vucudunu bozucak bi urun hizmet edecek bi varlikmis gibi dusunuo kadin ne degisik insanlar var

At vallaha salliyim biseyler
Yok kiz saka ettim bn daha önce bakiodum bni bi korkuttular snra tobe dedim yok ama fallik bi durum olmadigini fark ettim 6 . Hissim bazen cok tutuo , dejavu cok yasiorum ,elim kasiniosa kesin para gidio yada gelio sag kasiniosa kesin gelio ve son olarak cok sık olur kimi ruyamda gorsem o kisiyle ilgili bisey cikio kesin saf salagim ya malum oluo

Benim hakkim da ne hissediyorsun

Benim hakkim da ne hissediyorsun
Yyemez gece gece konusmam ama zaten öle solemk degilki bi an hissediosun onu surekli degil dis gorunusunu hissetmistim ya esmer boncuk gibi iri gozlerin var o bi anlikti tuttu ruyalarimda cok cikio bnm yigenlerimin hepsini gordum ayy bn bebegimide gordum kizdi esmerdi tutarsa o efsane olur

Aayy insalllaaaaahhhhh tutar

Ay gerçekten içim bir tuhaf oldu okurken, kadınlığın doğasına aykırı resmen ama psikolojisi filan mı bozuk acaba hayatımda görmedim böyle düşünen birbirini şoktayım hala , bir de düzgün düzgün yazmış kelimeler maşallah yazar havasında, bence birşey yaşamış çocuklardan soğumuş yoksa bunun bir açıklaması olamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…