Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım kendinize göre yada hadislere göre yorum yapıyorsunuz haklı olabilirsinizde ama öyle ince detaylar varki kalkıp burada eslerimizle yatma kalkma saatlerini bile konusuyoruz halbuki helalimizden bile bahsetsek gözümüzde canlandırıyoruz oda ona bakarsan büyük günah. Söylemek istedigim ayetlere yada hadislere karsı gelmek degil hasa. Ama hepimiz insanogluyuz sevabı günahı ne kadar uygulayabiliyoruz? Bence bu tür seyler Allahla kul arasında sonucta niyetlerimizi en iyi bilen Allahtır En merhamet sahibi yine Allahtır bunun bilinciyle yapmıyormuyuz zaten cogu yanlısımızı... buda onun gibi birsey burada birbirimizi yanlıs anlasılacak sekilde linc etmeye gerek yok bence herkes dogruyu yanlısı ayırt edebilecek yasta ve herkes kimden ne duyarsa duysun bildigini yapacak özgürlükte yinede uyarılarınız icin sagokun varolun ciceklerim

Ayagını denk al ana ekranda böle konu çok ha bide test atıp midesi bulanan ayagı kadından herseyi hamileliğe vuran bi topluluk var ıslak terlikle agızlarına vurasım var
Artık karısmıyorum ben kimsenin düsüncesine sadece benim canım acıdı dün onu göstermek istedim

Kuzu suscam diyorum vicdanım el vermiyor sevap günah işi değil bu ya 40 gün imanı olmaz diyor Allah muhafaza ölseniz imansız öleceksiniz bilmem anlatabildim mi

Dogrudur bişey demedim zatende eğlence olarak yapıyporum ben yapcak bişey yok

Tamda demek istediğim buyducanım sağol

Canisi Sevabini gunahini herkes elinden geldgince yapiyor tabiki. Bizim burda mahremiyyette ole cok derine girip de konustgumuzu zannetmiorm kendimce.
Yaptgimz seyler Rabbimzle bizm aramizda tabiki. Ama dedgim gibi insan ancak sevdgi insanin yanlis yapmasini istemz. Ha ben bildgim seyleri solerim cekilirim kenara bebisim. Gerisi size kalmis ben karisamam ki daha fazla.
Evet herkes yanlisi dogruyu ayirt edebilck yasta cok sukur. Samimi buldgum icin soledim bittiii yanlis anlamak da yook linc etmk dee. ❤ ben kaciom hazr kimse yok dusa giriom

Kac gülüm kac bebeginide yıka mis gibi olun gelin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…