Peygamber hadisi ama kendimiz uydurmadık sonuçta çok şaşırdım yorumunaCanım o kadar insan adam öldürürken günah olmuyo fal baktırınca mı günah oluyor günahsa da bana günah valla eğlencesine bakıyprum ven inanarak yaşarsan günah sayılır hayatını fala bağlarsan günahtır ben hayatımı fallara baglamıyorum öylesine vakit geçsin maksat
Yok ikimizede aynı çıktııııEsine farklı sana farklımı cıktı oha mıccc
Buyuk lokma ye buyuk adim atmaa simdi uydurdum aahahahahBen de öyle yapmıştım geçen yıl çatlatma iğnesi grubunda hamile kalınca hooop anneler grubunasonra malesef bebeğimi kaybedince geri geldim gebeliğe hazırlık forumuna çok büyük hareketler yapmamak lazım öyle
Aayyy kiizzz ne fena kaynana oluruz ya herseyi biliyoruz sonuctaKaynana olacaz kız biz
Evet olsun bence de hamile olsunlar sağlıkla da giden gitsin.kalan sağlar bizimdir
[/QUOTE tabi saglikli olsunlarda varsin gitsinler
Ben yanlış demedim fala göre hayatını yaşarsan günah olur onu demeye calısıyorum canımPeygamber hadisi ama kendimiz uydurmadık sonuçta çok şaşırdım yorumuna
Yerine birde bebisler gelse ahh ahhKuzu ben gecen ay doktora onu sordum normal bu dedi yumurtlama zamanında kremsi akıntı olurmuş çatladığında su gibi gelirmiş
Hamile kalırsam ilk önce ben gidicemEvet olsun bence de hamile olsunlar sağlıkla da giden gitsin.kalan sağlar bizimdir
Benimde üzüldüm dememe begenmedim yapanlar cokBanada begenmedim atmış bir sürü kişi sana sus dedim diye
Öyleymis ben yanlıs anlamısımYok ikimizede aynı çıktıııı
Kuzum onu anladım ama inanmadan baksan bile kırk gün imanın olmuyor yazıyor kesin hüküm yani bi Müslüman kardeşimiz olarak biz sizi uyardık gerisi size kalmış tabikiBen yanlış demedim fala göre hayatını yaşarsan günah olur onu demeye calısıyorum canım
Bnce tam tersi herkes kadının yanında çünkü cnm ben şokBenimde üzüldüm dememe begenmedim yapanlar coksandılarki kadının haline üzüldüm herhalde
İyiki tutmuşum seniE Eslem91 L Loriklorik
Dünkü konuya munede müdahil olmus tartısmalar cıkmıs iyiki tek kelimeden baska birsey söylemedim
Kadının yanında olanların yorum coklugu daha fazla evetBnce tam tersi herkes kadının yanında çünkü cnm ben şok
Bi bakayım dedim vazgeçtim mune in yorumu merak ettim amaKadının yanında olanların yorum coklugu daha fazla evet
İyikiİyiki tutmuşum seni
Kim dedi ki adam oldurmek gunah deil diye.evet gunahsa da sana gunah. Ama din kardesiysek birbirimizi uyarmk zorundayiz. "Emri bil maruf nehyi anil munker" yani " iyiligi emredip kotulugu men etmek(etmeliyiz). Kardsimdaki inancli biriyse ben onu uyarmak zorundaym cunku din kardesim bnm.yoksa ahirette bunun hesabi bana da sorulur. Ben bunun vebalini almk istemem acikcasi. Ayrica hadiste de Efndimiz(sav) buyuruyor ki "Falciya fal baktiran,onun sozune inanmasa bile kirk gun kildgi namaz kabul olmaz". Ben soylemiyorm cnm acip bakabilirsn kaynaklrdan. Buna benzer ayetler de var.Canım o kadar insan adam öldürürken günah olmuyo fal baktırınca mı günah oluyor günahsa da bana günah valla eğlencesine bakıyprum ven inanarak yaşarsan günah sayılır hayatını fala bağlarsan günahtır ben hayatımı fallara baglamıyorum öylesine vakit geçsin maksat
Girgir bakBi bakayım dedim vazgeçtim mune in yorumu merak ettim ama
Ayagını denk al ana ekranda böle konu çok ha bide test atıp midesi bulanan ayagı kadından herseyi hamileliğe vuran bi topluluk var ıslak terlikle agızlarına vurasım varİyikiVe iyiki sok gecirmisim yoksa suan banlıydım kesin
Fatma kız böle konular yüzünden banlananda çok mune ikimize şut ve gol yaparsa çok gülerimKim dedi ki adam oldurmek gunah deil diye.evet gunahsa da sana gunah. Ama din kardesiysek birbirimizi uyarmk zorundayiz. "Emri bil maruf nehyi anil munker" yani " iyiligi emredip kotulugu men etmek(etmeliyiz). Kardsimdaki inancli biriyse ben onu uyarmak zorundaym cunku din kardesim bnm.yoksa ahirette bunun hesabi bana da sorulur. Ben bunun vebalini almk istemem acikcasi. Ayrica hadiste de Efndimiz(sav) buyuruyor ki "Falciya fal baktiran,onun sozune inanmasa bile kirk gun kildgi namaz kabul olmaz". Ben soylemiyorm cnm acip bakabilirsn kaynaklrdan. Buna benzer ayetler de var.
Hala begenmediler yagıyorGirgir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?