Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peygamber hadisi ama kendimiz uydurmadık sonuçta çok şaşırdım yorumuna

Buyuk lokma ye buyuk adim atmaa simdi uydurdum aahahahah
Kaynana olacaz kız biz
Aayyy kiizzz ne fena kaynana oluruz ya herseyi biliyoruz sonucta
Evet olsun bence de hamile olsunlar sağlıkla da giden gitsin.kalan sağlar bizimdir
[/QUOTE tabi saglikli olsunlarda varsin gitsinler

Ben yanlış demedim fala göre hayatını yaşarsan günah olur onu demeye calısıyorum canım
Kuzum onu anladım ama inanmadan baksan bile kırk gün imanın olmuyor yazıyor kesin hüküm yani bi Müslüman kardeşimiz olarak biz sizi uyardık gerisi size kalmış tabiki

Kim dedi ki adam oldurmek gunah deil diye.evet gunahsa da sana gunah. Ama din kardesiysek birbirimizi uyarmk zorundayiz. "Emri bil maruf nehyi anil munker" yani " iyiligi emredip kotulugu men etmek(etmeliyiz). Kardsimdaki inancli biriyse ben onu uyarmak zorundaym cunku din kardesim bnm.yoksa ahirette bunun hesabi bana da sorulur. Ben bunun vebalini almk istemem acikcasi. Ayrica hadiste de Efndimiz(sav) buyuruyor ki "Falciya fal baktiran,onun sozune inanmasa bile kirk gun kildgi namaz kabul olmaz". Ben soylemiyorm cnm acip bakabilirsn kaynaklrdan. Buna benzer ayetler de var.

Fatma kız böle konular yüzünden banlananda çok mune ikimize şut ve gol yaparsa çok gülerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…