Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay canım nasıl güzel oldu valla seninkine bi ayrı sevindim zaten.Valla ben hamile listesine her ay yazilip siliniyorum.
Saolsn cnm ❤ hayrlisiyla olck illa ki
Valla bende aynısını düşünüyodum gelio batımı yazdırıp hamile kalan ortadan kayboluyor Bi sen varsın
Ben hepinizi hamis yapip gidecem
Valla doğru dedin kız bi sen mi varsın burada
Malesef tek benm

Diğerleri nedense ogrensikleri gibi ppuuuffddd baska iligi alanlarina yoneldiler bizi unuttulst neyse canlari sagolsun
Ben de öyle yapmıştım geçen yıl çatlatma iğnesi grubunda hamile kalınca hooop anneler grubuna sonra malesef bebeğimi kaybedince geri geldim gebeliğe hazırlık forumuna çok büyük hareketler yapmamak lazım öyle

Aynen tatlım krem gibi yogundu öyle su gibi degildi demekki catlama oranımı degisiyor bende böyle olmuyordu noluyor
Kuzu ben gecen ay doktora onu sordum normal bu dedi yumurtlama zamanında kremsi akıntı olurmuş çatladığında su gibi gelirmiş

guzelgunler2019 komik bir durummu ben yorum yapmamayım dedikce o sacma sayfada gülmüssün bide
Ben artık sallamıyorum ya herkesin kaderi kendine diyorum.
Çocuğunda geleceğini düşünerek cevap verdim.
Herkesin vakti var, sinirlendikçe kendimizi yıpratıyoruz sadece.

Cnm zaten hadiste soyluyor eglncesine bile baksanx kabul olmz diye biz demiorz. Hadisi bulup atarim birazdan. Aksam aticktm ama telim bozuk surekli kapaninca sinirlndm yattm
Canım o kadar insan adam öldürürken günah olmuyo fal baktırınca mı günah oluyor günahsa da bana günah valla eğlencesine bakıyprum ven inanarak yaşarsan günah sayılır hayatını fala bağlarsan günahtır ben hayatımı fallara baglamıyorum öylesine vakit geçsin maksat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…