Ne kadar senin bebis tatlimBen hic kullnmdim cnm. Dr a gidince verdi aldm
Galiba 6+4Ne kadar senin bebis tatlim
Aynen canım çok doğru dedin kısmet...İnsallah fatmanın örnegi gibi oluruz hepimiz canım ne zaman bat neden yazdırmıyorsun
Etkiliyorsa yazdırma tabi hatta sen gebe kalsanda bir ay dolana kadar söyleme ben idare ederim seni bebegimm hersey nasip hersey kısmet Allah büyük
Ay canım nasıl güzel oldu valla seninkine bi ayrı sevindim zaten.Valla ben hamile listesine her ay yazilip siliniyorum.Heesaka yapip bat yazdrdim sonra hamislr listesine level atldim insllh simdi sizde
Valla bende aynısını düşünüyodum gelio batımı yazdırıp hamile kalan ortadan kayboluyor Bi sen varsınE qı bu diger hamisler nerde vefaszlaar goruonuz muu
Valla doğru dedin kız bi sen mi varsın buradaE qı bu diger hamisler nerde vefaszlaar goruonuz muu
Diğerleri nedense ogrensikleri gibi ppuuuffddd baska iligi alanlarina yoneldiler bizi unuttulst neyse canlari sagolsunValla doğru dedin kız bi sen mi varsın burada
Saolsn cnmAy canım nasıl güzel oldu valla seninkine bi ayrı sevindim zaten.Valla ben hamile listesine her ay yazilip siliniyorum.
Ben hepinizi hamis yapip gidecemValla bende aynısını düşünüyodum gelio batımı yazdırıp hamile kalan ortadan kayboluyor Bi sen varsın
Malesef tek benmValla doğru dedin kız bi sen mi varsın burada
Masalah canimGaliba 6+4
Ben de öyle yapmıştım geçen yıl çatlatma iğnesi grubunda hamile kalınca hooop anneler grubunaDiğerleri nedense ogrensikleri gibi ppuuuffddd baska iligi alanlarina yoneldiler bizi unuttulst neyse canlari sagolsun
Kaynana olacaz kız bizBenimde 4. De durdu1 kiz iki erkek cikti
Kuzu ben gecen ay doktora onu sordum normal bu dedi yumurtlama zamanında kremsi akıntı olurmuş çatladığında su gibi gelirmişAynen tatlım krem gibi yogunduöyle su gibi degildi demekki catlama oranımı degisiyor bende böyle olmuyordu noluyor
Evet olsun bence de hamile olsunlar sağlıkla da giden gitsin.kalan sağlar bizimdirDiğerleri nedense ogrensikleri gibi ppuuuffddd baska iligi alanlarina yoneldiler bizi unuttulst neyse canlari sagolsun
Ben artık sallamıyorum ya herkesin kaderi kendine diyorum.
Yapamadım nasıl oluyorsa beceremedim
Banada begenmedim atmış bir sürü kişi sana sus dedim diye
Canım o kadar insan adam öldürürken günah olmuyo fal baktırınca mı günah oluyor günahsa da bana günah valla eğlencesine bakıyprum ven inanarak yaşarsan günah sayılır hayatını fala bağlarsan günahtır ben hayatımı fallara baglamıyorum öylesine vakit geçsin maksatCnm zaten hadiste soyluyor eglncesine bile baksanx kabul olmz diye biz demiorz. Hadisi bulup atarim birazdan. Aksam aticktm ama telim bozuksurekli kapaninca sinirlndm yattm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?