Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy o his cok olmuo bende ama cok kotu istahszlik ve her syden tiksinme var. Karnim acliktan ole agriyor ki. Ne yiyecgimi sasrdim. Gozumn onune gelnce bi kotu oluyorm. Sirf midemi basttrsin diye yiyorm bisyler.
Ben de dogru düzgün bişey yiyemiyorum. Severek yediğim bişey bile daha sonra bulandırıyor midemi. Allah yardımcımız olsun. Bu ikinci bebeğim. İlkinde çok çektim. 2.de olmaz pek dediler bulantı. Ama oluyo işte

Belki ilkiyle ayni olur cinsiyeti ondandr

Ben aşılama için bu ay başladım canm direkt gonal-f iğne ile başladım bende bugün 5. günüm yarın kontrole gidicem bakalım ne diyecek. Yeterliyse iğneyi bıraktırcak yetersiz geldiyse 1 kutu daha aldırcak, erken menapoz durumum varmış benim o yüzden direkt iğne ile başlayalım dedi

Adet olmuş mu 3 ay nasıl anlamamış

Benim annemde kardeşime hamile kaldığında adet gördü 2 3 ay canm o menapoza giriyorum sanmış ama sonradan test yapiyoki kopkoyu kırmızı hastaneye gidiyoki 3 aylık hamile şok olmuştu ağlamıştı yaşım büyük diye utanmıştı çok ama şimdi koca kız oldu maşallah :) Anneme cekmemisim hic karı 38 yaşında hamile kaldı normal doğumda yapti ben hamile bile kalamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…