- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
Saol canimHadi gözün aydin canim catlamis bence. Benim 20.gün hićbir gelisme yok.
Saol canim
Testlerine devam et canim insallah yumurtlamayi gorursun
Saol canim
Testlerine devam et canim insallah yumurtlamayi gorursun
Evet catlamamiş ama erken yapmasaydin keskeCanım senin çatlamış, çünkü daha önce attığın koyuydu. Bunda açılma var. Ben bugün sabah yaptım, daha da koyu çıktı çatlamamış benim
Eki Görüntüle 2305280
Unutma gec yumurtlayanlarda varInsallah canim devam edicem mecbur yoksa aklimda hep bir soru işareti kalıcak
Emin olmak istiyosan tekrar test yap benceCanım senin çatlamış, çünkü daha önce attığın koyuydu. Bunda açılma var. Ben bugün sabah yaptım, daha da koyu çıktı çatlamamış benim
Eki Görüntüle 2305280
Ben de dogru düzgün bişey yiyemiyorum. Severek yediğim bişey bile daha sonra bulandırıyor midemi. Allah yardımcımız olsun. Bu ikinci bebeğim. İlkinde çok çektim. 2.de olmaz pek dediler bulantı. Ama oluyo işteAyyyo his cok olmuo bende ama cok kotu istahszlik ve her syden tiksinme var. Karnim acliktan ole agriyor ki. Ne yiyecgimi sasrdim. Gozumn onune gelnce bi kotu oluyorm. Sirf midemi basttrsin diye yiyorm bisyler.
Biz 4,5 yıl kullandık canım öyle de olmuyor yani bu arkadaş %1 lik kısma girmişDemek ki biz prezervatif le denemediğimiz için tutturamadık kuşum
Emin olmak istiyosan tekrar test yap bence
O nasıl oluyor yaOle valla. Bnm arkds da ole kaldi ya 3.yehaberi yok 3 aylk olmustu. Simdi 4.ayinin icinde
Belki ilkiyle ayni olur cinsiyeti ondandrBen de dogru düzgün bişey yiyemiyorum. Severek yediğim bişey bile daha sonra bulandırıyor midemi. Allah yardımcımız olsun. Bu ikinci bebeğim. İlkinde çok çektim. 2.de olmaz pek dediler bulantı. Ama oluyo işte
Son anda bikac damla kacmis yanlislikla. Adetine de en fazla bi hafta falan vardiO nasıl oluyor ya
Adet olmuş mu 3 ay nasıl anlamamışOle valla. Bnm arkds da ole kaldi ya 3.yehaberi yok 3 aylk olmustu. Simdi 4.ayinin icinde
ben iki ay önce menagonla başladım ama aşılama olcak kadar büyümedi yumurtalar . bu ayda gonal f iğne başladım başladım 3. günüm bugün bakalım salı günü kontrole gidicem . sen hangi aşamadasın
Kız iğne ile delseydin olurdu belkim vardır bi püf noktasıBiz 4,5 yıl kullandık canım öyle de olmuyor yani bu arkadaş %1 lik kısma girmişkeşke olsaymış şimdi uğraşmazdık böylee aa nasıl oldu filan der geçerdik
Adet olmuş mu 3 ay nasıl anlamamış
Kız iğne ile delseydin olurdu belkim vardır bi püf noktası
Evet norml kanama gormus ama zannetmiorm cok oldgunu. Yerlsme kanamsini adet zanntmistrAdet olmuş mu 3 ay nasıl anlamamış
Ah canım ben o zamanlar isteseydim tümden kullanmazdım ama işte saflığım tutmuş kızım küçük diye, sanki ha dedi mi olcakKız iğne ile delseydin olurdu belkim vardır bi püf noktası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?