Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum gecmisde farkli seyler yasadim ve duydum oyuzden bu tarz seyler bni etkilio ve korkutuolar bni ilk evlendigim zmn bile 2 ay aglaya aglaya uyuyodum hocalar okudu cevsen vs yaptilar sonra ewde dua okuyup bi bardak duali suyu eve serptim korkum gecti ne zmn korkuorum o zmn dua okuyum ewe su dokuorum ama su an adetli oldugum icin yapamiorum degisik ama gercek malesef

Bence bir anormallik yok, fazla kanama ya da sancı yoksa. Yine de içinizi rahatlatmak için bir doktora görünün isterseniz. Bunun ne kanaması olduğunu ya da neden olduğunu bilemeyiz çünkü.
Adet oldum ama acaba geç döllenme ve adet sonrası yerleşme kanaması mı diye soruyorsanız, olabilir/olmayabilir. Böyle bir şüpheniz varsa biraz daha bekleyip (en az bir hafta) kan tahlili yaptırın.

Anladım canım yapma o zaman farklı bi durum varsa bol bol duanı et

Kızlar size bir şeyden bahsetmek istiyorum . Çok fazla idrar yolu iltihabım vardı ve hamile kalamıyordum. Soğan kürünü yaptığım ay hamile kaldım . (Sabah akşam yemeklerden 10 dakika önce ) Sizinde bilginiz olsun gerçekten işe yarıyor . Uygulayıp uygulamamak size kalmış ama ben söylemek istedim . Sevgiler

Bende geçen ay enfeksiyon geçirdim soğan suyu kullanmıştım canım bu aydan ümitliydim ana adet bile olamadım testlerde negatif tarlusal kullandım hala olmadım

Bende geçen ay enfeksiyon geçirdim soğan suyu kullanmıştım canım bu aydan ümitliydim ana adet bile olamadım testlerde negatif tarlusal kullandım hala olmadım
Canım bende hep antibiyotik kullandım çok kötüydü ya sistit olmuştum oturamıyordum. Antibiyotik bitince ve adetim bitince hemen soğan kürüne başladım ve çok su içtim . Su da olan iltihabı atıyor ya. Ve çok şükür bu ay hamileyim. Darısı isteyen herkesin başına inşallah .

Valla eğer ben hamileysem bu ay önce Rabbime sonrada soğan kürüne bağlıyorum :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…