- 25 Temmuz 2013
- 13.358
- 54.557
- 798
Ben de yerleşme kanamasını adet zannetmek istiyorum.Evet norml kanama gormus ama zannetmiorm cok oldgunu. Yerlsme kanamsini adet zanntmistr
Insllh cnm. Ama kanama da tehlikeli yani. En iisi hic olmamasi ve bebisin gelmesiBen de yerleşme kanamasını adet zannetmek istiyorum.Buraya yazarım kızlar siz dersiniz o adet değil test yap diye.
KızlarKızlar adetim biteli 2 gün oldu bugün 3.gün tuvalette sürekli peçetelik kan geliyor neden olabilir
İçerde kalmış kan olabilir.Kızlar
Zaten 6 gün sürdü adetim 2 gündür de bişey yoktu kalmış koyu kan gibi değil.İçerde kalmış kan olabilir.
Normalde kaç gün sürer adetiniz?Zaten 6 gün sürdü adetim 2 gündür de bişey yoktu kalmış koyu kan gibi değil.
Kuzum gecmisde farkli seyler yasadim ve duydum oyuzden bu tarz seyler bni etkilio ve korkutuolar bni ilk evlendigim zmn bile 2 ay aglaya aglaya uyuyodum hocalar okudu cevsen vs yaptilar sonra ewde dua okuyup bi bardak duali suyu eve serptim korkum gecti ne zmn korkuorum o zmn dua okuyum ewe su dokuorum ama su an adetli oldugum icin yapamiorumNee nasıl
6 günNormalde kaç gün sürer adetiniz?
Bence bir anormallik yok, fazla kanama ya da sancı yoksa. Yine de içinizi rahatlatmak için bir doktora görünün isterseniz. Bunun ne kanaması olduğunu ya da neden olduğunu bilemeyiz çünkü.
Anladım canım yapma o zaman farklı bi durum varsa bol bol duanı etKuzum gecmisde farkli seyler yasadim ve duydum oyuzden bu tarz seyler bni etkilio ve korkutuolar bni ilk evlendigim zmn bile 2 ay aglaya aglaya uyuyodum hocalar okudu cevsen vs yaptilar sonra ewde dua okuyup bi bardak duali suyu eve serptim korkum gecti ne zmn korkuorum o zmn dua okuyum ewe su dokuorum ama su an adetli oldugum icin yapamiorumdegisik ama gercek malesef
Demekki yumurtlama devam ediyor geçen ayda benim 2 gün yumurtlama oldu, bu ay 1 gün:))Değerlendirdik kuzum
Sabah bi daha yaptım ben şok
O da böyle
PrezervatifKızzz çok geriye gidemedim neyi deliyonuz hamilelikte işe yariyosa bende deniyim
Bende geçen ay enfeksiyon geçirdim soğan suyu kullanmıştım canım bu aydan ümitliydim ana adet bile olamadım testlerde negatif tarlusal kullandım hala olmadımKızlar size bir şeyden bahsetmek istiyorum . Çok fazla idrar yolu iltihabım vardı ve hamile kalamıyordum. Soğan kürünü yaptığım ay hamile kaldım . (Sabah akşam yemeklerden 10 dakika önce ) Sizinde bilginiz olsun gerçekten işe yarıyor . Uygulayıp uygulamamak size kalmış ama ben söylemek istedim . Sevgiler
Nasip kuzum ya Nerden bileceksin kiAh canım ben o zamanlar isteseydim tümden kullanmazdım ama işte saflığım tutmuş kızım küçük diye, sanki ha dedi mi olcak
Canım bende hep antibiyotik kullandım çok kötüydü ya sistit olmuştum oturamıyordum. Antibiyotik bitince ve adetim bitince hemen soğan kürüne başladım ve çok su içtim . Su da olan iltihabı atıyor ya. Ve çok şükür bu ay hamileyim. Darısı isteyen herkesin başına inşallah .Bende geçen ay enfeksiyon geçirdim soğan suyu kullanmıştım canım bu aydan ümitliydim ana adet bile olamadım testlerde negatif tarlusal kullandım hala olmadım
Canım akıntın olmuşmuydı çok tebrik edeşrm bu arada :)Kizlar bende bu ay sogan kuru yapmistim simdi hamileyim ama pik gununde birakmistim sonra zarari olur diye
Valla eğer ben hamileysem bu ay önce Rabbime sonrada soğan kürüne bağlıyorum :))Canım soğan kürünü açıkladıktan sonra ibrahim saraçoğluna yüzlerce teşekkür msjı gelmiş resmen nüfus patlaması yaptı adamküçük kistleri yok ediyor rahimi temizliyor vücudu gebeliğe hazırlıyor sebepsiz gebe kalamayanlara yardımcı oluyor daha ne yapsın tabiki garantisi yok ama adam söylüyor gastrit problemi olanlar yapmasın miyomu yada büyük kistleri olanlar yapmasın, bence doğanın mucizesini keşfetmiş adam
Canim acayip sari akintim olmustu tesekkur ederimm darisi basina insallahCanım akıntın olmuşmuydı çok tebrik edeşrm bu arada :)
Benim sarı değil ya normal beyaz akıntı sağol canım amiinCanim acayip sari akintim olmustu tesekkur ederimm darisi basina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?