Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlarrrr ben geldim benimkine kızmıştım girmiyordum çocuk mocuk yok buna dedim bugün barıştık tekrar sizlerleyim bu arada ovulasın testi sipariş ettim n11den içinde gebelik testi de var bu regl bittikten sonra Başlayacam bi de bunu deneyeyim inşallah ilk ve son ovulasyon alışım olur

Hadi inşallah işe yarar canım

Ben de cok sinirlenip yapmicm cocuk mocuk diodum iki gun sonra yine eskisi gibi oluodm . Ah bu cocuk sevdasiiii

İnşallah canım ne güzel sağlıklı olsun bebeğin inşallah

Kızlar erken gebelik testleri sizce doğru sonuç gösteriyormu

Canım bire-bir aynı şeyi yaşıyoruz aynı tarif ettiğin şekilde karnımın içinde bile yanma hissediyorum dr a gittinmi ne dedi ?

Kızlllaaaar napoyosunuz
LadyMorganas ben akşam bi daha yaptım kuzum test sanırım çatlıyor çünkü daha silik çıktı

Benim merak ettiğim yumurta çatladıktan sonra hamile kalma şansı oluyormu yine de ilişkide
Ben olasılık yok diye okumuştum
Ama bazı yerlerde piki gördükten 3 gün daha devam ediyor deniyor anlamsız geldi bana

Eklentiler

• 187C030B-B381-4D44-A9A1-D81B523A4D6E.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 29
Cnm zaten catlama sonrasi onemli iliskinin olmasi. Yum catldiktan sonra dollenio ya oncesnde iliski olursa spermler hazrda beklio sadece o kdr. Catldktn sonra yapilinca da taze sperm gidio. Oncekilerin ölme ihitmli de var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…