- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Hadi inşallah işe yarar canımKızlarrrr ben geldim benimkine kızmıştım girmiyordum çocuk mocuk yok buna dedimbugün barıştık tekrar sizlerleyim bu arada ovulasın testi sipariş ettim n11den içinde gebelik testi de var bu regl bittikten sonra Başlayacam bi de bunu deneyeyim inşallah ilk ve son ovulasyon alışım olur
Ben de cok sinirlenip yapmicm cocuk mocuk diodumKızlarrrr ben geldim benimkine kızmıştım girmiyordum çocuk mocuk yok buna dedimbugün barıştık tekrar sizlerleyim bu arada ovulasın testi sipariş ettim n11den içinde gebelik testi de var bu regl bittikten sonra Başlayacam bi de bunu deneyeyim inşallah ilk ve son ovulasyon alışım olur
Aynen kıs bizi ne hallere düşürüyor görüyor musunBen de cok sinirlenip yapmicm cocuk mocuk diodumiki gun sonra yine eskisi gibi oluodm . Ah bu cocuk sevdasiiii
İnşallah canım ne güzel sağlıklı olsun bebeğin inşallahCanım bende hep antibiyotik kullandım çok kötüydü ya sistit olmuştum oturamıyordum. Antibiyotik bitince ve adetim bitince hemen soğan kürüne başladım ve çok su içtim . Su da olan iltihabı atıyor ya. Ve çok şükür bu ay hamileyim. Darısı isteyen herkesin başına inşallah .
Canım bire-bir aynı şeyi yaşıyoruz aynı tarif ettiğin şekilde karnımın içinde bile yanma hissediyorum dr a gittinmi ne dedi ?Kızlar vajinal enfeksiyon ve mantar için ilaç kullanıyorum ama kaşıntı ve yanma devam ediyor sanki içerisi yanıyor öyle yanıyor ki idrar yollarım mı orasımı bilemiyorum o derece geçecegine artıyor sanki üstelik sürekli değişiyorum üstümü sirkeli su ile temizliyorum karnımın içine kadar yanma sızlama gibi birşey var
Bilmiyorum canım noldukiKızlar erken gebelik testleri sizce doğru sonuç gösteriyormu
Ya adet günümden önce yaptım negatifti hani dedim kesin sonuç veriyosa hiç kan vermeye felan gitmiyimBilmiyorum canım nolduki
Belli olmazki canım yanlıs da olabilir başka test al yapYa adet günümden önce yaptım negatifti hani dedim kesin sonuç veriyosa hiç kan vermeye felan gitmiyim
Bence göstermiyorKızlar erken gebelik testleri sizce doğru sonuç gösteriyormu
Aynn ole yapiom zatende bitsin yine dualara dewamAnladım canım yapma o zaman farklı bi durum varsa bol bol duanı et
İnşallah canımİnşallah canım ne güzel sağlıklı olsun bebeğin inşallah
Cnm zaten catlama sonrasi onemli iliskinin olmasi. Yum catldiktan sonra dollenio yaKızlllaaaar napoyosunuz
LadyMorganas ben akşam bi daha yaptım kuzum test sanırım çatlıyor çünkü daha silik çıktı
Benim merak ettiğim yumurta çatladıktan sonra hamile kalma şansı oluyormu yine de ilişkide
Ben olasılık yok diye okumuştum
Ama bazı yerlerde piki gördükten 3 gün daha devam ediyor deniyor anlamsız geldi bana
Bence dikkat et canım ağır hareket yapmaKizlar biz yarin adalara gidebilirz. Acaba ordyken bisiklet sursem bi zarari olur mu sizce.dusmem insllh
Ne biliyim yani bu sefer baya belirti yaşıyorum ama test negatif çıkımcada pek hevesim kalmadıBence göstermiyor
Hangi ada kıızKizlar biz yarin adalara gidebilirz. Acaba ordyken bisiklet sursem bi zarari olur mu sizce.dusmem insllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?