- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
İyi o zaman sıkıntı yok canımİdarem sıkıntılıydı benim oda düzeldi gibi cnm sıkılmam ben seviyorum mesleğimi
Sen napıyorsun bebiş nasılBombeleeere gel oldumtartismnizi gordm de. Ee napionz beyaa
Haksız mıyım ama kuzu agzının payını aldı gittiBombeleeere gel oldumtartismnizi gordm de. Ee napionz beyaa
Mecburdum kuzum burada her konu konusulabilir ama tartısma kavga yada uslupsuzluk kabul yeri degil temiz niyetli olan herkes buyursun gelsin burayaEn güzelini yapmışsın cnm
Ya makarna yapıyorum kizlar gece gece buaralar hiiiiic söylüyorum bikac vitamin eksikliği olabilir diye dusunuyorum
Çıkın çıkın gelinMecburdum kuzum burada her konu konusulabilir ama tartısma kavga yada uslupsuzluk kabul yeri degil temiz niyetli olan herkes buyursun gelsin buraya
Sen napıyorsun bebiş nasıl☺
Birazck agir konusmus evet.Haksız mıyım ama kuzu agzının payını aldı gittikocamla film izliyorum sen napıyon bebiş nasıl
Belki adet günlerinin son iki günleri yumurtluyorsun ogünlerde lh testi yaptınmı hic?Zaten dongum okadar cnm yaa oyuzden gecen ayda 15den sonra yapmadim yine yumurta olmamisti sanki ben yumurtlayamiyorim
Artık eylül adetiyle biseyler ogrenucem bakalım drdan
Kız kilo alcan bu saatte makarna ile baktırdın mı hiçYa makarna yapıyorum kizlar gece gece buaralar hiiiiic doymuyorum bikac vitamin eksikliği olabilir diye dusunuyorum
Minicik kese ve kalp atışını duyar güzel haberlerle gelirsin inşallah cnmBirazck agir konusmus evet.
Valla gezdk biraz bugun ama adalari deilgidemdik oraya ama bi bogaz turu yaptk nefes aldm biraz rahtldim. Iidr herlde minik sipa da. Insllh kismet olursa sabah hastnye gitmyi dusunuorm.
Allah bir verecek dogurana kadar farketmeyecegiz bu kadar istemeye yeter len size alın bebek diyecek rabbimBende hep diyorum yaa
Bebiş olmasınYa makarna yapıyorum kizlar gece gece buaralar hiiiiic doymuyorum bikac vitamin eksikliği olabilir diye dusunuyorum
Inslllh yaaa. Duymazsak direk ozele gidicez dedi esimMinicik kese ve kalp atışını duyar güzel haberlerle gelirsin inşallah cnmohhh iyi yapmışsın boğaz havası iyi gelmiştir
Birazck agir konusmus evet.
Valla gezdk biraz bugun ama adalari deilgidemdik oraya ama bi bogaz turu yaptk nefes aldm biraz rahtldim. Iidr herlde minik sipa da. Insllh kismet olursa sabah hastnye gitmyi dusunuorm.
Aynen cnm özelin cihazı daha iyi oluyor için rahatlar en azındanInslllh yaaa. Duymazsak direk ozele gidicez dedi esimiple cekiyorm yarini
Ya makarna yapıyorum kizlar gece gece buaralar hiiiiic doymuyorum bikac vitamin eksikliği olabilir diye dusunuyorum
Gectgimz hafta sali gunu gitmistm dr a. Kese var ama cok belli olmuo bastrmam lazm dedi. Simdiye belli olmasi lazm artk.Ne güzel canım git bencede kese tam göründümü canım
YapmamıstırsınCanım sen adetin biter bitmez hemen başladın mı ovü testlerine? Belki çok erken yumurtluyosundur o yüzden sordum. Benim de bugün çatladı gözüküyo, ben adet bitiminin 3. gününde yapmaya başladım, kısa sürede çizgiler koyulaştı. Belki dedim sende benim gibi erkenden yapmamıştırsın. Benim testler böyle;
Eki Görüntüle 2305614
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?