Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen napıyorsun bebiş nasıl☺
Haksız mıyım ama kuzu agzının payını aldı gitti kocamla film izliyorum sen napıyon bebiş nasıl
Birazck agir konusmus evet.
Valla gezdk biraz bugun ama adalari deil gidemdik oraya ama bi bogaz turu yaptk nefes aldm biraz rahtldim. Iidr herlde minik sipa da. Insllh kismet olursa sabah hastnye gitmyi dusunuorm.

Zaten dongum okadar cnm yaa oyuzden gecen ayda 15den sonra yapmadim yine yumurta olmamisti sanki ben yumurtlayamiyorim
Artık eylül adetiyle biseyler ogrenucem bakalım drdan
Belki adet günlerinin son iki günleri yumurtluyorsun ogünlerde lh testi yaptınmı hic?

Birazck agir konusmus evet.
Valla gezdk biraz bugun ama adalari deil gidemdik oraya ama bi bogaz turu yaptk nefes aldm biraz rahtldim. Iidr herlde minik sipa da. Insllh kismet olursa sabah hastnye gitmyi dusunuorm.
Minicik kese ve kalp atışını duyar güzel haberlerle gelirsin inşallah cnm ohhh iyi yapmışsın boğaz havası iyi gelmiştir

Ya makarna yapıyorum kizlar gece gece buaralar hiiiiic doymuyorum bikac vitamin eksikliği olabilir diye dusunuyorum

Canım sen adetin biter bitmez hemen başladın mı ovü testlerine? Belki çok erken yumurtluyosundur o yüzden sordum. Benim de bugün çatladı gözüküyo, ben adet bitiminin 3. gününde yapmaya başladım, kısa sürede çizgiler koyulaştı. Belki dedim sende benim gibi erkenden yapmamıştırsın. Benim testler böyle;

Yapmamıstırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…