- 13 Mart 2019
- 16.281
- 63.829
- 598
Biriniz bana yardim edin lutfen yeni evliyim 2 ay oldu evlendikten sonra adetim 1 gun surdu 18 agustosta oldum korunmuyoruz evlendigimizden beri son 1 haftadir alarmlari bile duymuyorum dun bi test yapiyim dedim testi yaptim disari ciktik sabah kanamayla uyandim daha adetime var kadin dogumdan yarin randevu aldim tuvalete girdim test gozume carpti cope aticaktim bakayim dedim test bu sekilde cikti nolur bi akil verin resmen uyustum suan
Cnm testin pozitif gözüküyor ama cok sonradan çıktıysa tabi gecerdiz de sayılabilir ama baya net sanki kanaman nasıl cok mu leke seklinde mi adete bi hafta varsa belki yerlesmedirBiriniz bana yardim edin lutfen yeni evliyim 2 ay oldu evlendikten sonra adetim 1 gun surdu 18 agustosta oldum korunmuyoruz evlendigimizden beri son 1 haftadir alarmlari bile duymuyorum dun bi test yapiyim dedim testi yaptim disari ciktik sabah kanamayla uyandim daha adetime var kadin dogumdan yarin randevu aldim tuvalete girdim test gozume carpti cope aticaktim bakayim dedim test bu sekilde cikti nolur bi akil verin resmen uyustum suan
Bu marka biraz sikintili sanırım cnmBiriniz bana yardim edin lutfen yeni evliyim 2 ay oldu evlendikten sonra adetim 1 gun surdu 18 agustosta oldum korunmuyoruz evlendigimizden beri son 1 haftadir alarmlari bile duymuyorum dun bi test yapiyim dedim testi yaptim disari ciktik sabah kanamayla uyandim daha adetime var kadin dogumdan yarin randevu aldim tuvalete girdim test gozume carpti cope aticaktim bakayim dedim test bu sekilde cikti nolur bi akil verin resmen uyustum suan
Sarı akıntı bende de var canım inşAllah belirtidir diyelimKızlaar benim de 9 gün kaldı regle ama bu ay akıntım hiç ksilmedi son 3 4 gündür de böyle sarı ama baya yoğun akıntım geliyor
Bu üşütme mi yoksa bi belirti olabilir mi
Ben neyden korkup kornayacağımı sana sormayacam.. Kapat çeneni..Kusura bakma soracaksın tabi kul hakkından korkuyorsan listeyi düzenledim ve sizi kaçıncı etiketleyişim görmemiş olabilirsiniz tabi ama bu tepkiniz çok yersiz başka bi yere yazmış olabilirsiniz tüm konuşmaları takip ettim hakka girmemek adına okuyup anlamadan saçma tepkiler veriyorsun neyseee @hayal alemi cnm listeyi düzenliyelim
Inş hamisliktendiirrrKızlaar benim de 9 gün kaldı regle ama bu ay akıntım hiç ksilmedi son 3 4 gündür de böyle sarı ama baya yoğun akıntım geliyor
Bu üşütme mi yoksa bi belirti olabilir mi
Sana bana sor diyen olmadı anlama problemin var sanırım arkadaşım hayal aleminin başka dua topiği var onunla karıştırıyor olmalısın sana adam gibi düzgünce cevap veriyorum seviyesizlik yapmaaaa beddua dönüp dolaşıp sahibini bulurmuş şimdi ikileBen neyden korkup kornayacağımı sana sormayacam.. Kapat çeneni..
Boş konuşma... Hayal alemi cvp vermişti bana.. Önemli değil dedi ve anlayşla karşıladı olabilir unutmuştur...
Ama sen beter ol inşallah
Cok asiri kanamam yok sabah agrim vardi ilk uyandigimda ama agrimda yok artik bilmiyorum elim ayagim titriyo uyustum iyiceCanım kanman devam ediyor mu
Cnm acile gidip kan ver eger gebelik varsa tutunması için ilaç iğne falan verirlerCok asiri kanamam yok sabah agrim vardi ilk uyandigimda ama agrimda yok artik bilmiyorum elim ayagim titriyo uyustum iyice
Anladim canimBugündü bat günüm canim sabah kalktigimda kahve rengi akintim vardi..
Evet catlamişCanım yaptım
Şükürki çatlamış
Sabah değerlendirdik
Cnm uzulme olurmu sanki kuruma çizgisine benziyoBu sabah yaptım sekiz de Salı adet olmam lazım inşallah olmam da 2020 bebişli geçer
Kurumadan çıktı Canım aslında ben kuruyunca çektim bakalım Salı olmazsam yaparım tekrar hayırlısı nasipCnm uzulme olurmu sanki kuruma çizgisine benziyo
Aminn insallahhİnşallah bize de nasip eder canımmm
Aminn inşallah yani buraya bi bakmak için girmiştim ilk geçen ay ve ondan sonra grubun bağımlısı oldum, sürekli herşeye katılamasamda okumaya çalışıyorum, bakmadan içim rahat etmiyor :)) herkesin derdine ortak olunca kendim icin edince sizide unutamiyorumAllah kabul etsin cnm dualarını..
Allah razı olsun cnm bizleride hatırlayıp duana katmışsın
Aynen kuzum ya bağımlılık yapıyor burası bişey kaçırmamak için sürekli takipteyim bndeAminn inşallah yani buraya bi bakmak için girmiştim ilk geçen ay ve ondan sonra grubun bağımlısı oldum, sürekli herşeye katılamasamda okumaya çalışıyorum, bakmadan içim rahat etmiyor :)) herkesin derdine ortak olunca kendim icin edince sizide unutamiyorum
Ozamann cok iyi cnmKurumadan çıktı Canım aslında ben kuruyunca çektim bakalım Salı olmazsam yaparım tekrar hayırlısı nasip
Ben neyden korkup kornayacağımı sana sormayacam.. Kapat çeneni..
Boş konuşma... Hayal alemi cvp vermişti bana.. Önemli değil dedi ve anlayşla karşıladı olabilir unutmuştur...
Ama sen beter ol inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?