Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canım kanman devam ediyor mu

Cnm testin pozitif gözüküyor ama cok sonradan çıktıysa tabi gecerdiz de sayılabilir ama baya net sanki kanaman nasıl cok mu leke seklinde mi adete bi hafta varsa belki yerlesmedir

Bu marka biraz sikintili sanırım cnm
Ama ben senin yerinde olsam acile gidip durumumu anlatırdım varsa bebis ilaç yada iğneyle kanamayı durduruyorlar

Ben neyden korkup kornayacağımı sana sormayacam.. Kapat çeneni..
Boş konuşma... Hayal alemi cvp vermişti bana.. Önemli değil dedi ve anlayşla karşıladı olabilir unutmuştur...
Ama sen beter ol inşallah

Boş konuşma... Hayal alemi cvp vermişti bana.. Önemli değil dedi ve anlayşla karşıladı olabilir unutmuştur...
Sana bana sor diyen olmadı anlama problemin var sanırım arkadaşım hayal aleminin başka dua topiği var onunla karıştırıyor olmalısın sana adam gibi düzgünce cevap veriyorum seviyesizlik yapmaaaa beddua dönüp dolaşıp sahibini bulurmuş şimdi ikile

Bu sabah yaptım sekiz de Salı adet olmam lazım inşallah olmam da 2020 bebişli geçer

Eklentiler

• 44161357-A7C3-4746-9F32-73FC5D6ACD02.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 33
Allah kabul etsin cnm dualarını..

Allah razı olsun cnm bizleride hatırlayıp duana katmışsın
Aminn inşallah yani buraya bi bakmak için girmiştim ilk geçen ay ve ondan sonra grubun bağımlısı oldum, sürekli herşeye katılamasamda okumaya çalışıyorum, bakmadan içim rahat etmiyor :)) herkesin derdine ortak olunca kendim icin edince sizide unutamiyorum

Aynen kuzum ya bağımlılık yapıyor burası bişey kaçırmamak için sürekli takipteyim bnde bizi bizden başka anlayan yok derttaşız hepimiz inşallah dualarımızın mükafatını alıp göbüşleri doldurcaz cnm

Sana düzgün bir dille soru soranı tersleyip yersiz ithamda bulundugun icin ve uslubunu begenemedigim icin seni totemimizden cıkarıyorum canım lütfen sende kusura bakma...
Katılımın icin tesekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…