- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Simdi resim atardim ama ugyulamadan atamiyorumEsas ödül nerdeeeeeeee
Bende size laf yetistircem diye kocayı unuttum hıhhAnowww hakaret sayıyorum bunu çok ayıpppherkes başka başka topiklere giderken ben vardım yanında ne çabuk unuttun hıhhh
Uyudu mu yoksaBende size laf yetistircem diye kocayı unuttum hıhh
Nen var tatlımben uyuycam simdi birbirinizi yiyin tamam topige yeni gelenlerle polemige girin sac bas yolunbanlatim birbirinizi hadi iiiiiiiyi geceeler agzim aynen boyle acik yatcam simdi 18K OLMUŞUZ TEBRIKLER HIC KUTLAMALIK HAVAMDA DEGILIM NEDENSE .
Dürt uyandın işimiz var deNevettttt
Niye kızben uyuycam simdi birbirinizi yiyin tamam topige yeni gelenlerle polemige girin sac bas yolunbanlatim birbirinizi hadi iiiiiiiyi geceeler agzim aynen boyle acik yatcam simdi 18K OLMUŞUZ TEBRIKLER HIC KUTLAMALIK HAVAMDA DEGILIM NEDENSE .
Dürtmem öyleDürt uyandın işimiz var de
İyi geceler bebeğimDürtmem öyle
Yanına kıvrılıp yatacam ben cicekler öpüyorum öptüm sizi
Cunku cok yorgunum belim agriyor ayrica uykum geldi ah ben ölemNen var tatlım
Cok yorgumun belim agriyor uyumak istiyorum bugun ustumde bi kirginlik varNiye kız
Bende birsey oldu sandım bebektendir o yada üsütmektenCunku cok yorgunum belim agriyor ayrica uykum geldi ah ben ölem
Cok yorgumun belim agriyor uyumak istiyorum bugun ustumde bi kirginlik varhic birşey yapasim yok
Öptüğüm müBende birsey oldu sandım bebektendir o yada üsütmektenöptğm
İnşâllah bebektendir bi tuhafsın bu ara iyi geceler yavrucumCunku cok yorgunum belim agriyor ayrica uykum geldi ah ben ölem
Cok yorgumun belim agriyor uyumak istiyorum bugun ustumde bi kirginlik varhic birşey yapasim yok
Cok uykum geliyor benimde sabah aksam uyuyorum suaralar saatsiz uyuyorum yaa of uykuya kanamıyorum sankiÖptüğüm mü
Salak gibiyimİnşâllah bebektendir bi tuhafsın bu ara iyi geceler yavrucum
Sana da muucccuukkkkkksssss muuaaaahhhCok uykum geliyor benimde sabah aksam uyuyorum suaralar saatsiz uyuyorum yaa of uykuya kanamıyorum sankiuyuyamayan gelsin ama mucuk
Sıpalrin huyudur buSanki görünür gibi oluyor ama kacıyor kerata
Yok kiz bebektendir yok yorgunum cok gidip geldim omrum mutfakta gecti bu aralarİnşâllah bebektendir bi tuhafsın bu ara iyi geceler yavrucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?