- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
İnsallah tatlım yaTeşekkür ederim hoşbuldumm inşallah bebeğide bulurum, buluruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah tatlım yaTeşekkür ederim hoşbuldumm inşallah bebeğide bulurum, buluruz![]()
Bende bende bende yerim amaaaaaaYaaa kuzum yerimmmmmm seniiii ben❤
![]()
Anladım canım ne diyem hayırlısı olsun. Reglide pek kafaya takma stres cok geciktiriyor biliyorsun yasadın gördün sal kendi haline bakalım ne cıkarsa bahtınaKiyamadim babama bin pisman oldum dugune gittim cidden öluom hic aklima gelmedi ihlamur onu yapam bari kiz hic adet belirtisi yok gecikcemmi ne yinepersembe adet olmam lazim goguslerimde bile tik yok hic bole olmazdi
![]()
Aynen canım umudunu kesme kırmızılar gelene kadarCanım tüm belirtilerim adetle aynı olunca pek ümidim yok bide yumurtlamaya göre bat a 2 olması gerekiyor olsa çıkar diye düşündüm bilmiyorum ki Allahtan ümit kesilmez tabi yinede
Hayrlisi olsn cnm vardr bunda da bir hayırYarın gitçem inşallah. Bugün misafir gelecekmiş kaldı
Ben hic anlamıyorum cnm insAllah guzeldir sonuçlarınKızlar amh 1.48 çıkmış yaşım 30 çikolata kistim var henüz doktora göstermedim sizce nasıl
Kiz pijamana deil teste odakla kameraniKızlar bat a 3 var normal gebelik testi yaptım az önce bu negatif dimi ben bişey göremedim bide siz bakın
Vay kimler kimler gelmis unuttun sandıydım biziKiz pijamana deil teste odakla kamerani![]()
Biride cıkıp demedi ki bende seni cok seviyorumCİCEKLERİM BİR AYI DAHA GERİDE BIRAKTIK.
BU AY DEYİM YERİNDEYSE DÖKÜLDÜK.
FAKAT PES ETMEK YOK
ALLAH OL DİYENE KADAR
BİZLER İSTEMEKTEN VAZGECMEYECEGİZ
EKİM AYI CÜMLE BEBEK HASRETİYLE YANIP TUTSAN KARDESLERİME VE BANA UGUR GETİRSİN İNSALLAH DİLİYORUM
Gönlünüzü temiz tutun ve evladınızdan vazgecmeyin♥
HEPİNİZİ COK SEVİYORUM❤
♥
![]()
Ozmann iliski olck hep hemiBazen geç çatşayabiliyor diye biliyorum canım hergğn yap silikleşirse çatlamıştır zaten
He heeeVay kimler kimler gelmis unuttun sandıydım bizi![]()
Kızlar amh 1.48 çıkmış yaşım 30 çikolata kistim var henüz doktora göstermedim sizce nasıl
Degerlendrcem ozaman catlayana kdarCatlamayinca kist oluyor dioalr cnm ama bi kac gun pik görüp catlayan da cok gec çatlıyor belki de senin yumurtalar degerlendrimeye bak
Valla ben hep sordum kendi kendime bu fatma nerelerde gebe kaldı unuttu bizi triplerindeydim bendeHe heee
Asil siz bni unuttunz. Telim servisteydi yine kac gun gelmedideprem annda da telsizdim. Baktm kimse sormamis bni. Trip atim dedim de dayanamdim yine geldim.
![]()