canımm nerelerdesin sen yaa kayboldunKızlar yumurtlamadan sonra kasık ağrınız devam ediyomu yoksa geçiyomu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm nerelerdesin sen yaa kayboldunKızlar yumurtlamadan sonra kasık ağrınız devam ediyomu yoksa geçiyomu
Ben hep pik ve ertesi günleri değerlendirdim bence kaliteyle alakalıdır bence canımkızlar bi de bana doktor bu sefer gittiğimde hergün ilişkinin şansı arttırdığını değil azalttığını söylemişti
spermler sayı ve hız olarak yarıya düşüyormuş
biz bu ay gün aşırı deneyeceğiz sadece pik günü yapacağız gün aşırıya denk gelmezse
geri kalan gün aşırı
aklınızda olsun kızlar
Ay canım naptın aklımız sende inşallah herşey gönlünce olur Allahım yardım etsinOy benm canmn canlarıyemin ederm öyle mutlu ettiniz ki şuan
ameliyat olcam sabah son toparlamalarmı yapacm saat 09.00 da en geç ordaydm ve tahliller olduktan sonra giriyorm ameliyata bi bakaym dedim benm göz bebekler E Aynende öyle be kuzmm eğer ki Rabbimden gelirse o mucizem tamda senin dediklerini dicem güzelm
❤
![]()
belkide kuzumBen hep pik ve ertesi günleri değerlendirdim bence kaliteyle alakalıdır bence canım
Dene içinde kalmasın en azından canım ama üst üste önermelerinin nedeni çatlama olursa kaçırmayın diye yanibelkide kuzum
doktor bana böyle söyleyince bi de bunu deneyelim dedim
geçen sefer 7 gün üst üste denedik çünkü olmadı
Gece gitmedin o zamangitmedim burdayim
Benim dun geceden beridir kasigim agriyor . Bi de midem bulaniyorDene içinde kalmasın en azından canım ama üst üste önermelerinin nedeni çatlama olursa kaçırmayın diye yani
İnşaAllahh canmn içi inşaAllah
Aminnnnnnnnn canlarım benm valla beklyormmm aç susuz baklm Rabbim ne dicek Rabbime dua ettim hangisi hayrlıymş ameliyattan sonra bilcz Hakkmzda hayrlı olan olsnn benm gbi şifa bekleyen tüm hastalara Rabbim şifa versn zalime düşürmesinnn saat 14.00 da alacaklar inşallah duanızda untmayn İSMİM zehra aaAy canım naptın aklımız sende inşallah herşey gönlünce olur Allahım yardım etsin❤
Amin canim benim hayirlisiyla atlatirsin inşaAllah Rabbim büyük inşaAllah ameliyattan sonra kalbindeki tüm güzellikleri yaşarsın ❤Aminnnnnnnnn canlarım benm valla beklyormmm aç susuz baklm Rabbim ne dicek Rabbime dua ettim hangisi hayrlıymş ameliyattan sonra bilcz Hakkmzda hayrlı olan olsnn benm gbi şifa bekleyen tüm hastalara Rabbim şifa versn zalime düşürmesinnn saat 14.00 da alacaklar inşallah duanızda untmayn İSMİM zehra aa
Ayy inşallah cnm Allah im duysun sesını gulumHerkeste belirti olacak diye birsey yok ki canim benim öle düşünme strese girme
dünü değerlendirebildinmi kuzum peki?Benim dun geceden beridir kasigim agriyor . Bi de midem bulaniyor
Sen işini bilirsin gerçiGitmedim![]()
Yumurtlamadandır o bence öyle şeyler yaşanabiliyormışBenim dun geceden beridir kasigim agriyor . Bi de midem bulaniyor
Aynen canım herşeyde vardır bir hayır inşallah en hayırlısı olur hakkında. Ederim merak etme canım allah yardımcın olsunAminnnnnnnnn canlarım benm valla beklyormmm aç susuz baklm Rabbim ne dicek Rabbime dua ettim hangisi hayrlıymş ameliyattan sonra bilcz Hakkmzda hayrlı olan olsnn benm gbi şifa bekleyen tüm hastalara Rabbim şifa versn zalime düşürmesinnn saat 14.00 da alacaklar inşallah duanızda untmayn İSMİM zehra aa