Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar bi de bana doktor bu sefer gittiğimde hergün ilişkinin şansı arttırdığını değil azalttığını söylemişti
spermler sayı ve hız olarak yarıya düşüyormuş
biz bu ay gün aşırı deneyeceğiz sadece pik günü yapacağız gün aşırıya denk gelmezse
geri kalan gün aşırı
aklınızda olsun kızlar
Ben hep pik ve ertesi günleri değerlendirdim bence kaliteyle alakalıdır bence canım

Oy benm canmn canları 😭 yemin ederm öyle mutlu ettiniz ki şuan 😭 ameliyat olcam sabah son toparlamalarmı yapacm saat 09.00 da en geç ordaydm ve tahliller olduktan sonra giriyorm ameliyata bi bakaym dedim benm göz bebekler E Aynende öyle be kuzmm eğer ki Rabbimden gelirse o mucizem tamda senin dediklerini dicem güzelm 💋😭😭😔😔
Ay canım naptın aklımız sende inşallah herşey gönlünce olur Allahım yardım etsin🙏❤️

Ay canım naptın aklımız sende inşallah herşey gönlünce olur Allahım yardım etsin🙏
Aminnnnnnnnn canlarım benm valla beklyormmm aç susuz baklm Rabbim ne dicek Rabbime dua ettim hangisi hayrlıymş ameliyattan sonra bilcz Hakkmzda hayrlı olan olsnn benm gbi şifa bekleyen tüm hastalara Rabbim şifa versn zalime düşürmesinnn saat 14.00 da alacaklar inşallah duanızda untmayn İSMİM zehra aa

Aminnnnnnnnn canlarım benm valla beklyormmm aç susuz baklm Rabbim ne dicek Rabbime dua ettim hangisi hayrlıymş ameliyattan sonra bilcz Hakkmzda hayrlı olan olsnn benm gbi şifa bekleyen tüm hastalara Rabbim şifa versn zalime düşürmesinnn saat 14.00 da alacaklar inşallah duanızda untmayn İSMİM zehra aa
Amin canim benim hayirlisiyla atlatirsin inşaAllah Rabbim büyük inşaAllah ameliyattan sonra kalbindeki tüm güzellikleri yaşarsın ❤🤲

Aynen canım herşeyde vardır bir hayır inşallah en hayırlısı olur hakkında. Ederim merak etme canım allah yardımcın olsun🙏🙏🙏

Screenshot_2019-12-18-08-52-55.webp
kizlar dün tahlil vermiştim bugün cikti sonuclar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X