Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok haklisinizzz herkesin hayatinda var oyle tiplerr hatta bazilari mutluluk ve huzur somurucu 🤷🏻‍♀️ Ama hayatta sizden kiymetli hicbisey yok siz iyi olucaksiniz kii aileniz iyi olsun siz iyi olucaksiniz kii bebisiniz iyi olucakk 😍 o yuzden siz iyi olmaya bakin o tipler malesef heryerdeler ve bitmiyolar 😒
Evet canım mümkün olduğunca kalbimi ferah tutmaya iyi olmaya çalışıyorum eskisi kadar etkilenmiyorum kiii bebeğim gelsin :KK36: Hatta hamilelikte okunacak bir kitap aldım çünkü neden almayayım neden umut ederek hayal kurmak varken umutsuz olup zaten deli olan hormonlarımı iyice delirteyim demi ama:-) Som zamanlardaki mottom:KK56:

Valla iyi geliyo ama gece oldu mu hic bisey fayda etmiyo dun oturdum agladim uyuyamiyorum diye bi yandan da bana bulastirana kufur ettim hatta bugun yuzune de ettim ama fayda etmiyo yarina iyilesirim insallah 🤲🏻
Canım elini yüzünü sık sık bol sabun ve suyla yıka çok iyi geliyor

Evet canım mümkün olduğunca kalbimi ferah tutmaya iyi olmaya çalışıyorum eskisi kadar etkilenmiyorum kiii bebeğim gelsin :KK36: Hatta hamilelikte okunacak bir kitap aldım çünkü neden almayayım neden umut ederek hayal kurmak varken umutsuz olup zaten deli olan hormonlarımı iyice delirteyim demi ama:-) Som zamanlardaki mottom:KK56:
En iyisi bal kuş 😍 en guzelini yapiyosun ♥️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X