Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
D Deryakadir gözünüz aydın hayırlısı ile gelsin prenses👣
Ben de dun öğrendim bebeğimin erkek olduğunu söyledi doktor. maşallah çok güzel bir duygu Rabbimin hediyesi hepimize Allah sağlıklı bebekler versin. Dua ediyorum bebek isteyen bütün kadınlar hayırlı evlada kavuşsun
Sağol canım benim Rabbim seni de sağlıkla kurtarsın amiiiinnnnnn isteyen herkese nasip olsun 🙏

Gelbemucizem Gelbemucizem canım aslında ovuyu normal saatinde yapsaydın ilk idrar yerine bı kaç saatb öncesinden suyu kesip idrara da çıkma öyle yapsana t benim de çok koyu değildi c kadar ama seninkinden bı tık koyuydu

Kizlar 1. Katta oturuyorum kiradayim insallah ev alicaz ariyoruz hala tasinicam ama hamamböceğinden nefret ederim normalde ciglik cigliga bagirir kitlenirdim bu evde artik bocekten bezdim hamambocekleri heryerde ilaclattirdim ilaclamaci geldiginde yonetici bosuna yaptirma biz yaptirmiyoruz cozum bulamazsin dedi aile apartmani zaten burasi ve apartmanda boceklere yol veriyo insanlar yemin ederim aglicam artik buzdolabindan cikti bugun suan komple dolabi indirdim attim nerdeyse herseyi kutulu olanlar harici camasir suyula yikayip sirkeli suyla siliyorum tam ustumu degistirmeye gittim kiyafet dolabindan cikti simdide yemin ederim delirmek uzereyim heryerdeler ve midem asiri bulaniyo bisey yiyip icemiyorum dokunmak gelmiyo icimden hic biseye napicam nolur bana bi akil verin yalvaririm artik canima tak etti 😩

Kizlar 1. Katta oturuyorum kiradayim insallah ev alicaz ariyoruz hala tasinicam ama hamamböceğinden nefret ederim normalde ciglik cigliga bagirir kitlenirdim bu evde artik bocekten bezdim hamambocekleri heryerde ilaclattirdim ilaclamaci geldiginde yonetici bosuna yaptirma biz yaptirmiyoruz cozum bulamazsin dedi aile apartmani zaten burasi ve apartmanda boceklere yol veriyo insanlar yemin ederim aglicam artik buzdolabindan cikti bugun suan komple dolabi indirdim attim nerdeyse herseyi kutulu olanlar harici camasir suyula yikayip sirkeli suyla siliyorum tam ustumu degistirmeye gittim kiyafet dolabindan cikti simdide yemin ederim delirmek uzereyim heryerdeler ve midem asiri bulaniyo bisey yiyip icemiyorum dokunmak gelmiyo icimden hic biseye napicam nolur bana bi akil verin yalvaririm artik canima tak etti 😩

Canım hemen sana güzel bi önerim var 😁 Her yerde kesin çözüm, ama apartmanca yapmanız gerekli onlardan size tekrar gelmesin diye. Bi jel var resmini atıyorum, ufak ufak deliklere vs sık bırak. Apartman yapmıyosa sen kapı önlerine falan da kullan.

3BC1E293-BC17-4304-BEBE-A6C8C85DC085.webp

Canım hemen sana güzel bi önerim var 😁 Her yerde kesin çözüm, ama apartmanca yapmanız gerekli onlardan size tekrar gelmesin diye. Bi jel var resmini atıyorum, ufak ufak deliklere vs sık bırak. Apartman yapmıyosa sen kapı önlerine falan da kullan.

Eki Görüntüle 2567455
Apartman bocek gordugunde yol veriyo deliricem artik sorumsuz ve pisler aile apartmani oldugu icinde adam ne derse onu yapiyolar biz 3 ay once ilaclattik bosuna ilaclatmayin biz ilaclattirmiyoruz dedi dalga gecti resmen gittim hem jel aldim hemde suyla karistirilip sıkılan ilac aldim uygulicam 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X