Eğer varsa gebelik testi yap kuzumYok cnm gebelik değil de ovulasyon testı ne yaptım adeti bekliyeyim dıye
Bence hamilesin
Çünkü ovu testlerin de koyu devam ediyor değilmi?
Gecikirmiydi peki adetin hiç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer varsa gebelik testi yap kuzumYok cnm gebelik değil de ovulasyon testı ne yaptım adeti bekliyeyim dıye
Bazen ama cnm ben bu ay hem ebeye gittim hemde sogan suyu içtimEğer varsa gebelik testi yap kuzum
Bence hamilesin
Sabah hasta olmazsam kan verecgm cnmEğer varsa gebelik testi yap kuzum
Bence hamilesin
Teşekkür ederim canım sağlık ocakları da yapıyor demi testiCnm bekle bakalım olmazsa yarına ilk işin kan vermek olsun kanda daha net cıkıyor
Rica ederim canım Evet cnm biraz gec cıkıyor ama benm ıcın sıkıntı dgl ben netten bakıyorum dıger gun doktora gdp gitmemeye Oyle karar veryrmTeşekkür ederim canım sağlık ocakları da yapıyor demi testi
Nasıl sonuçları mı netten görüyorsunRica ederim canım Evet cnm biraz gec cıkıyor ama benm ıcın sıkıntı dgl ben netten bakıyorum dıger gun doktora gdp gitmemeye Oyle karar veryrm![]()
Bndede boyle cıktı cnmKızlaaar benim adete 5 gün var. Ovü testi normalde çok silik çıkar bu zamanlar. Ben bi bakim dedim bugün ve böyle çıktı. Fikri olan?
Eki Görüntüle 2567947
Bndede boyle cıktı cnm
Cnm saglık ocagında kan verirsin ya onun ustune sayılar var onla sehır plakası mesela Bn hatalıyım hsl31yaz ilkine gir orda tc o bankort numarasını gir zaten ordan lavaboratuvar sonucları na tıkla cıkıyrNasıl sonuçları mı netten görüyorsunben daha yeni vajinusmustan kurtuldum ve bebek olayına yeni başladım hiç bir bilgim yok görüldüğü gibi
![]()
Bnm bgndu olmadım cnmSeninde 5 gün mü var canım regl olmana?
Bnm bgndu olmadım cnm
Yarına kan verecgm cnmBenim 27’si canım. İlk defa böyle koyu oldu bu zamanlarSen gebelik testi yap, senin geçmiş
Hmm tamam şimdi baktım, buldum teşekkür ederim canımCnm saglık ocagında kan verirsin ya onun ustune sayılar var onla sehır plakası mesela Bn hatalıyım hsl31yaz ilkine gir orda tc o bankort numarasını gir zaten ordan lavaboratuvar sonucları na tıkla cıkıyr![]()
Enginlere sigmayip tasiosun yineeene güzellllll pırıl pırılllll bdv konuları var suan ama gözümün ucuynan bile bakanıyorum yaniiii ucuynan bilem
F Fatma KTL @Aryalina @Deryakadir @Sibelll16![]()
Sen bir bildirimlerine bak görecem benEnginlere sigmayip tasiosun yineeeetma eylemaaa
Geldim dee gec gordm anam yaaa. Bide beni de etiketlemis. Kudurdum burdaa
Ben sikayet edersem ben banlanırım kesin uzatacagım bir durum yok son icimde kalanı söyledim gitti bittiGeldim dee gec gordm anam yaaa. Bide beni de etiketlemis. Kudurdum burdaasen halâ devam edion. Ben sikyet ettim banlasinlr diye. Siz de edin bari sizi banlamadan
![]()
Yaa yeminle zor ttuom kendimi ' erkksin olum sen pipini kestin diye kadin mi saniosn kendini. Mal gibi ortdasin iste " dememk icinBen sikayet edersem ben banlanırım kesin uzatacagım bir durum yok son icimde kalanı söyledim gitti bittigec kaldın haaaa
![]()
Topikce gidecez zaten sende katıl bizeYaa yeminle zor ttuom kendimi ' erkksin olum sen pipini kestin diye kadin mi saniosn kendini. Mal gibi ortdasin iste " dememk icin![]()