- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.102
- 698
Bence çok anlamlı, inşallah uğur getirir evladının anası oluverirsin hemencecikGercektenmiiiii begendinmmiiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çok anlamlı, inşallah uğur getirir evladının anası oluverirsin hemencecikGercektenmiiiii begendinmmiiii![]()
Iyi kuzum sen nasilsin kanaman durdu muNasılsınız kızlar![]()
Heyyy banada banada banadaSen ocakta mi kullancan macunu
Ben bilirim tabi![]()
Meshur CLife mmaacunuHeyyy banada banada banadane macunu kullanıyorsunuz
![]()
Durdu kızlar bugün doktora gittim zaten bayadır durmuştu da bebek iyi dedi inslslin düşmüş birazcık troid hala kendi halinde inşllah kanama durdu en azindanIyi kuzum sen nasilsin kanaman durdu mu
Hafif isler yapabilirsin dedi bende öyle yapicanDurdu kızlar bugün doktora gittim zaten bayadır durmuştu da bebek iyi dedi inslslin düşmüş birazcık troid hala kendi halinde inşllah kanama durdu en azindan
Hadi hayirlisi insallahhh bebegi gordun muDurdu kızlar bugün doktora gittim zaten bayadır durmuştu da bebek iyi dedi inslslin düşmüş birazcık troid hala kendi halinde inşllah kanama durdu en azindan
Kaynanan geldi mi yaninaHafif isler yapabilirsin dedi bende öyle yapican
İyiyiz canım sen nasılsınNasılsınız kızlar![]()
Gördüm canım doktor bile düşer gözüyle baktı ya hep biz gelince doktor ayrı ilgileniyor baya inceliyorHadi hayirlisi insallahhh bebegi gordun mu
Kız gelmezmi gel desem gelmez annem geldi ya kıskançlıktan geldi yarın gidiyorKaynanan geldi mi yanina
Az önce kargom geldi 75 tl olandan aldım benMeshur CLife mmaacunuinstada bak sayfasina efsane bisey
Iyiim canım kan yok ağrım yok çok şükür zor du baya ya allah küsmeye yastamsinİyiyiz canım sen nasılsın
Aayyyyy cok kotuKız gelmezmi gel desem gelmez annem geldi ya kıskançlıktan geldi yarın gidiyor
Bu macun nedir bana da söyleyin lütfenİnşallah yaa valla macun işe yarar diye düşünüyorum deneyen biri olarak :)))
Son hafta gidecekAayyyyy cok kotuannen kaliyor mu
Ben adet basladigi günden itibaren 17 gun kullandim . Beraberinde ovulasyon testi kullanmistom pik gördüğüm gun bıraktimAz önce kargom geldi 75 tl olandan aldım bencuma test yapacam, bebiş yoksa ki olmadığına eminim regl olınca başlayacam, ama şöyle bişey var kızlar yumurtlama jaftasımı bırakıyoruz yoksa pik gördükten itibarenmi bırakıyoruz
İyi bari canım ya dikkat et kendineIyiim canım kan yok ağrım yok çok şükür zor du baya ya allah küsmeye yastamsin
Kız annelerin hakkı ödenmez bayadır yazmadım ya ben buraya bile göremedim hiç çok kötü bi kanamam oldu ama baya oldu kesin düştü dedim bu sefer ağrı yoktu ama gittik doktor benimle uğraşıyor kocam dahil kaynanam falan bebek bi şey olucak falab diyi9 duruyolar annem de canım benim kızım iyimis doktora gidip gelip kızım nasıl demiş valla anne den başka kimseye ihtiyac duymuyorum şu sıralarAayyyyy cok kotuannen kaliyor mu