Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çiçeğim bn bu ay hep 5 ee doğru uyudum oda zorla Stresten şimdide yüz üstü uyuyamıyorum diye herhal kuzmm 😒uyku istyorm yaa o kadr uykuszm ama uyuyamıyorum 😡🤒😵😵
Dikislerinmi yakıyor canını kıyamam kuzum yaaa 😞
Sana film önereyim izle madem uyuyamıyorsun😀

Evet kuzm ya yarn da dr gitcm baklm kornma ne kadr nasl olacak bi soraym dikişerimide baklıcak 😋 beklyorm can ile aşk ile ismini 🤣
Ayyyy insallah cabuk toparlanırsın kuzum. Sen zor olanı atlattın bundan sonrası cok kolay olacak insallah senin icin😇😇😇

Ayyyy insallah cabıcak toparlanırsın kuzum. Sen zor olanı atlattın bundan sonrası cok kolay olacak insallah senin icin😇😇😇
İnşaAllahh kuzm ya ben sormak istiyorum zaten herkese tek tüple normal yolla hamile kalan varmı sağlıklı yumrta olnca olyor yazılmş 🤷‍♀️ ama herkesn imtihanı farklı

İnşaAllahh kuzm ya ben sormak istiyorum zaten herkese tek tüple normal yolla hamile kalan varmı sağlıklı yumrta olnca olyor yazılmş 🤷‍♀️ ama herkesn imtihanı farklı
Kuzum nasiptir o herkesin nasibi farklıdır biz istegimizi belli etmek icin elimizden geleni yapıp duaya sarılalım rabbim elbet nasibimizi verecektir
İyilesme sürecin bittikten sonra sende c life alsana cicegim belki ordan buluruz sifayı bellimi olur🥰🥰🥰

Kuzum nasiptir o herkesin nasibi farklıdır biz istegimizi belli etmek icin elimizden geleni yapıp duaya sarılalım rabbim elbet nasibimizi verecektir
İyilesme sürecin bittikten sonra sende c life alsana cicegim belki ordan buluruz sifayı bellimi olur🥰🥰🥰
İnşaAllahh zamanımız hayrla gelmştr artk 🤲🤲🤲🤲 Aminnnnnnnnn aminnnnn hepimizin kuzm bn Clife aldm kullandm bir kavanoz ama ovulasyon aldm yoldalr 😉😉😄 yani diğer ay Dr bırakrsa Korncam hani tamamen tüp açıkken deneyym diyorm tıkanmasın inşallah

İnşaAllahh zamanımız hayrla gelmştr artk 🤲🤲🤲🤲 Aminnnnnnnnn aminnnnn hepimizin kuzm bn Clife aldm kullandm bir kavanoz ama ovulasyon aldm yoldalr 😉😉😄 yani diğer ay Dr bırakrsa Korncam hani tamamen tüp açıkken deneyym diyorm tıkanmasın inşallah
Aklına kötüyü getirme kuzum ilaclarını kullan önce sonra tekrar clife a basla belki o temizledi diger tüpünü kimbilir kötü düsünme iyi düsün iyi olsun insallah uzatmaz drun korunma süreni haber verirsin tatlım yarın😀😇

Aklına kötüyü getirme kuzum ilaclarını kullan önce sonra tekrar clife a basla belki o temizledi diger tüpünü kimbilir kötü düsünme iyi düsün iyi olsun insallah uzatmaz drun korunma süreni haber verirsin tatlım yarın😀😇
Tam kuzmm inşallah bi bnm herfimi ikna edersem alrm kullandklarmdan dolayı artk yeter alma diyor daaa bakrm 😒😒😒 haber vercm kuzm ama bakemm aaa etiket varsa yazarummmmm 😡😡😄

Tam kuzmm inşallah bi bnm herfimi ikna edersem alrm kullandklarmdan dolayı artk yeter alma diyor daaa bakrm 😒😒😒 haber vercm kuzm ama bakemm aaa etiket varsa yazarummmmm 😡😡😄
Ayyyy nasılda nazlanıyorrrr banaaa🤣🤣😂😂😂🤪🤪🥰 sabah etiket göremezsin bosuna arama🤣🤣 2 3ten sonra anca etiketlerim ben olurmu🤪🤪🤣🤣

Kalbinde yer yoksa güzelim
Farketmez ben ayaktada :KK70: :KK70:

Unutmam ben seni meraketme balam🤪🤣🥰🥰😂
Hahahah Hahah krize girdim deli'mmmm yaaa öptm güzelm sabahın hayrolsnn şimdiden tabi öğlen mi ikindi mi olr daha paşa keyfin bilecek 😄😄 bilrim untmayacgnıı ❤️😡iç ses (sıkıysa unutsun demi) 🤣😂

Hahahah Hahah krize girdim deli'mmmm yaaa öptm güzelm sabahın hayrolsnn şimdiden tabi öğlen mi ikindi mi olr daha paşa keyfin bilecek 😄😄 bilrim untmayacgnıı ❤😡iç ses (sıkıysa unutsun demi) 🤣😂
Cicegimsin gülen yüzün solmasın rabbim gönül rahatlıgı versin yarın aksam görüsürüz ozaman :KK70: :KK70: İyi geceler minnak❤️🥰😘😘😘

Önceki aylardamı yapmıştın canım ay çok az kalmış belirtilerin ne durumda

Yok canım bu ay yaptım, dedim bi bakim normalde çok silik çıkar. Belirti falan hiç bişey yok. Hatta regl belirtisi bile yok diyebilirim. Göğüslerde şişlik var biraz. Mide bulantısı oluyo bi kaç gündür ama hamileliğe yormuyorum 🤣

Yok canım bu ay yaptım, dedim bi bakim normalde çok silik çıkar. Belirti falan hiç bişey yok. Hatta regl belirtisi bile yok diyebilirim. Göğüslerde şişlik var biraz. Mide bulantısı oluyo bi kaç gündür ama hamileliğe yormuyorum 🤣
Bende nedense sende var gibi hissediyorum bilemiyorum ama :)

Belirtisiz gelir kuşun belkimdeee😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X