- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiçeğim bn bu ay hep 5 ee doğru uyudum oda zorla Stresten şimdide yüz üstü uyuyamıyorum diye herhal kuzmm
Dikislerinmi yakıyor canını kıyamam kuzum yaaaÇiçeğim bn bu ay hep 5 ee doğru uyudum oda zorla Stresten şimdide yüz üstü uyuyamıyorum diye herhal kuzmmuyku istyorm yaa o kadr uykuszm ama uyuyamıyorum
![]()
Evet kuzm ya yarn da dr gitcm baklm kornma ne kadr nasl olacak bi soraym dikişerimide baklıcakDikislerinmi yakıyor canını kıyamam kuzum yaaa![]()
Sana film önereyim izle madem uyuyamıyorsun![]()
Ayyyy insallah cabuk toparlanırsın kuzum. Sen zor olanı atlattın bundan sonrası cok kolay olacak insallah senin icinEvet kuzm ya yarn da dr gitcm baklm kornma ne kadr nasl olacak bi soraym dikişerimide baklıcakbeklyorm can ile aşk ile ismini
![]()
İnşaAllahh kuzm ya ben sormak istiyorum zaten herkese tek tüple normal yolla hamile kalan varmı sağlıklı yumrta olnca olyor yazılmşAyyyy insallah cabıcak toparlanırsın kuzum. Sen zor olanı atlattın bundan sonrası cok kolay olacak insallah senin icin![]()
Kuzum nasiptir o herkesin nasibi farklıdır biz istegimizi belli etmek icin elimizden geleni yapıp duaya sarılalım rabbim elbet nasibimizi verecektirİnşaAllahh kuzm ya ben sormak istiyorum zaten herkese tek tüple normal yolla hamile kalan varmı sağlıklı yumrta olnca olyor yazılmşama herkesn imtihanı farklı
İnşaAllahh zamanımız hayrla gelmştr artkKuzum nasiptir o herkesin nasibi farklıdır biz istegimizi belli etmek icin elimizden geleni yapıp duaya sarılalım rabbim elbet nasibimizi verecektir
İyilesme sürecin bittikten sonra sende c life alsana cicegim belki ordan buluruz sifayı bellimi olur![]()
Aklına kötüyü getirme kuzum ilaclarını kullan önce sonra tekrar clife a basla belki o temizledi diger tüpünü kimbilir kötü düsünme iyi düsün iyi olsun insallah uzatmaz drun korunma süreni haber verirsin tatlım yarınİnşaAllahh zamanımız hayrla gelmştr artkAminnnnnnnnn aminnnnn hepimizin kuzm bn Clife aldm kullandm bir kavanoz ama ovulasyon aldm yoldalr
yani diğer ay Dr bırakrsa Korncam hani tamamen tüp açıkken deneyym diyorm tıkanmasın inşallah
Tam kuzmm inşallah bi bnm herfimi ikna edersem alrm kullandklarmdan dolayı artk yeter alma diyor daaa bakrmAklına kötüyü getirme kuzum ilaclarını kullan önce sonra tekrar clife a basla belki o temizledi diger tüpünü kimbilir kötü düsünme iyi düsün iyi olsun insallah uzatmaz drun korunma süreni haber verirsin tatlım yarın![]()
Ayyyy nasılda nazlanıyorrrr banaaaTam kuzmm inşallah bi bnm herfimi ikna edersem alrm kullandklarmdan dolayı artk yeter alma diyor daaa bakrmhaber vercm kuzm ama bakemm aaa etiket varsa yazarummmmm
![]()
Düşünmenin saatinin önemi yok güzelm bendeAyyyy nasılda nazlanıyorrrr banaaasabah etiket göremezsin bosuna arama
2 3ten sonra anca etiketlerim ben olurmu
![]()
Kalbinde yer yoksa güzelimDüşünmenin saatinin önemi yok güzelm bendeatrm bi kaş göz buralara
tabe nazlanacm anamız boşamı oldun
❤
Hahahah Hahah krize girdim deli'mmmm yaaa öptm güzelm sabahın hayrolsnn şimdiden tabi öğlen mi ikindi mi olr daha paşa keyfin bilecekKalbinde yer yoksa güzelim
Farketmez ben ayaktada![]()
Unutmam ben seni meraketme balam![]()
Cicegimsin gülen yüzün solmasın rabbim gönül rahatlıgı versin yarın aksam görüsürüz ozamanHahahah Hahah krize girdim deli'mmmm yaaa öptm güzelm sabahın hayrolsnn şimdiden tabi öğlen mi ikindi mi olr daha paşa keyfin bilecekbilrim untmayacgnıı ❤
iç ses (sıkıysa unutsun demi)
![]()
İnşaAllahh kuzm senin deCicegimsin gülen yüzün solmasın rabbim gönül rahatlıgı versin yarın aksam görüsürüz ozaman![]()
İyi geceler minnak
![]()
İnşallah canım beniiim olmayan küm varsa inşallah hepimiz güzel haber alırızay insallah birkacgün sonra yazarım sizleride beybililerimin arasına yaaaa![]()
Önceki aylardamı yapmıştın canım ay çok az kalmış belirtilerin ne durumda
Bende nedense sende var gibi hissediyorum bilemiyorum ama :)Yok canım bu ay yaptım, dedim bi bakim normalde çok silik çıkar. Belirti falan hiç bişey yok. Hatta regl belirtisi bile yok diyebilirim. Göğüslerde şişlik var biraz. Mide bulantısı oluyo bi kaç gündür ama hamileliğe yormuyorum![]()
Belirtisiz gelir kuşun belkimdeeeYok canım bu ay yaptım, dedim bi bakim normalde çok silik çıkar. Belirti falan hiç bişey yok. Hatta regl belirtisi bile yok diyebilirim. Göğüslerde şişlik var biraz. Mide bulantısı oluyo bi kaç gündür ama hamileliğe yormuyorum![]()