Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım testeredişli aslanpençesi çayı iç fsh yı ve bütün hormonları dengeliyor

İnşallah vesile olur ve biran önce evladınıza kavuşursunuz

Eşin için de keçiboynuzu kürünü uygula

Şifa olur inşallah
Eşim varikosel ameliyatı oldu çakşır keçiboynuzu özü ilaçlar hepsini denedik 5 ayda 0 dan 3.5 e ancak çıktı. Bende hayıt suyu içmiştim problemim yok ama olsun dedim o halde bile yükselmiş. Bide onu deneyim teşekkür ederim. Tüp bebek veya aşılama aşamasında sıkıntı yapar mı ki ilaçlarla birlikte kullandığımda

Eşim varikosel ameliyatı oldu çakşır keçiboynuzu özü ilaçlar hepsini denedik 5 ayda 0 dan 3.5 e ancak çıktı. Bende hayıt suyu içmiştim problemim yok ama olsun dedim o halde bile yükselmiş. Bide onu deneyim teşekkür ederim. Tüp bebek veya aşılama aşamasında sıkıntı yapar mı ki ilaçlarla birlikte kullandığımda
İlaçlarıni kullanıyorsan hormonları la uğraşma derim ama tüp bebeğe gitmeden önce kullanabilirsin FSH i düşürmek için hayıt aslan pençesi iyi gelir

Merhaba yeni üye oldum amh düşüklüğü fsh yüksekliği ile tüp bebek, aşılama yaptıran yada bilgisi olan var mı? üç ay önceki değerlerim fsh 7 amh 1.46 şimdi bir anda fsh 14 amh 0.7 olmuş. aşılama yaptıracaktık eşimde ileri hareket sorunu var şimdi bide bu çıktı.

Canım tam olarak bilmiyorum sen yinede bi araştır öyle kullan

Burdan izleyebilirsin

Aslında bugün biraz canım sikildi benim her ay ara kanamam olur bu ay olmamıştı ve sevinmiştim ama simdi başladı kahverengi akıntım gelmeye adet oluyorum galiba
Nasip kısmet cnm üzülme. Bak bende geçen haftadan beri yerde miyim gökte miyim bilmiyorum doktorum çikolata kistinin alınması lazım dedi ağla ağla mahvoldum. Annem şehir dışına çıkmıştı Bi haftadır yoktu geldi zayıflamışsın Bi haftada sanki yaşlanmışım bu ne hal yeter uğraşma bebek için kendimi yıpratma dedi gerçekten öyle 6 7 aydır her günüm bebekle geçti

Nasip kısmet cnm üzülme. Bak bende geçen haftadan beri yerde miyim gökte miyim bilmiyorum doktorum çikolata kistinin alınması lazım dedi ağla ağla mahvoldum. Annem şehir dışına çıkmıştı Bi haftadır yoktu geldi zayıflamışsın Bi haftada sanki yaşlanmışım bu ne hal yeter uğraşma bebek için kendimi yıpratma dedi gerçekten öyle 6 7 aydır her günüm bebekle geçti
Çikolata kistini görünce doktorlar hemen alınması lazım diyorlar kaç cm kistin
Benimki 6.8 cm di ve 8 ay hergun mahvoldum ağrıdan ama sonra noralterapi yaptırdım ve kurtuldum tavsiye ederim canım en güzel yöntemi diyet. istersen verebilirsiniz m diyetimi benim 3 yıldır ağrı yok

Çikolata kistini görünce doktorlar hemen alınması lazım diyorlar kaç cm kistin
Benimki 6.8 cm di ve 8 ay hergun mahvoldum ağrıdan ama sonra noralterapi yaptırdım ve kurtuldum tavsiye ederim canım en güzel yöntemi diyet. istersen verebilirsiniz m diyetimi benim 3 yıldır ağrı yok
5 cnm cnm.noralterapi ne hiç duymadım. Olur valla verirsen sevinirim

5 cnm cnm.noralterapi ne hiç duymadım. Olur valla verirsen sevinirim
Şeker un tahıl yasak
Süt ve süt ürünleri (ev yapımı yoğurt dışında)yasak
Paketli ürünler yasak
Mercimek nohut yeşillikler et balık tavuk serbest
Tatlı olarak da kahvaltida bal pekmez cevizle yumurta zeytin yeşillik serbest

Şeker un tahıl yasak
Süt ve süt ürünleri (ev yapımı yoğurt dışında)yasak
Paketli ürünler yasak
Mercimek nohut yeşillikler et balık tavuk serbest
Tatlı olarak da kahvaltida bal pekmez cevizle yumurta zeytin yeşillik serbest
Noralterapi ne cnm

Noralterapi ne cnm
Noralterapi ağrı noktalarina iğne tedavisiyle iyileştirme yöntemi canım
Doktorun yaptigi iğne tedavi amaçlı değil hücreleri bozuyor ve vücut hücreleri kendisini düzeltmek için uğraşıyor canım benim sağ tupum yok sol tupumde Dr ameliyatla kapattılar noralterapiyle açıldı ve 2012 2018 arasında kesinlikle sanki daha genç tupum

Riskli geceliklere yapıyorlarmış devlet hastaneleri once kontrol ediyorlarmış sıkıntı yoksa yapıyorlarmış ama bi sıkıntı varsa yapılıyormuş
Valla dedgim gibi. Ben devlte gittim sirf bunun icin. Seni sisteme yaziorm . Sira gelirse al randevuyu dedi perinatologtan dedi. Ben de mhrs uzerinden aldim

Bende öyleyim kuzum uyku düzensizliginden karıstırdım hep gec kalktım sabah yemedim aksam yemis oldum günde bir ögün tükettim iki gündür yılbasında hic tüketmedim
İnsallah bir sekilde faydası olur önümüzdeki ay hic bozmayacam düzeni sende aksatmadan ye balam benim kadar gec kalkmıyosun sonucta🤪 bebislerimize vesile olsun insallah🤲😍
Emin ol geç yatıp geç kalkıyorum kuran kursuna başladım başlayalı erken uyanmaya çalışıyorum mesela şimdi sabahlayacam uyku yok yarın kurs var uyanamam diye oturcam sonra eve gelip uyurum🥴😂🥴😂 üniversiteden liseden beri böyleyim gece oturmayı gündüz uyumayı sevenlerden mesela senle çok iyi anlaşırdık aynı yerde olsaydık sende öylesin bide sigara var işte daha ne olsun 😂😂
Aksatma yinede kuzum bende hoş öğlen 12 de felan yiyorum yada 1 sabah sayılmıyoda işte 😂😂o zaman sende uyanınca ye sonra gece acıkınca ye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X