Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 da kalktım bugun
Aynn ben de oyle yaptm9 da kalktım bugun9 bucukta kahvaltı masasından kalktım. Şimdi de muz yiyorum
☺
Saol cnm Allah razı olsunBasin
Başın sağolsun canım benim nur icinde yatsın.
Ceza bizeAynn ben de oyle yaptmmuzum kalmamis sömürdum gecen aksm hepsini
![]()
Başınız sagolsun. Allah yattığı yeri nur eylesin.Saol cnm Allah razı olsun
canım başın sağolsunSaol bitanem Allah razı olsun anneannemi kaybettik inşallah faydalı olur bu ay evladına kavuşursun cnm![]()
ben 14 gün sonra diye duymuştum canımKızlar çatlama iğnesi vurulduktan kac gun sonra hamılelık testı yapılması daha iyi
14 gün sonra canimmKızlar çatlama iğnesi vurulduktan kac gun sonra hamılelık testı yapılması daha iyi
Bnm de bi kere ole olmustu
Merhaba hemşom dikkat et muz kaşar süt yoğurt yumurtanı ye sebze de kilo aldırıyormuş bebeğe kaç kilo dedi doktorBen hep oyleyim valla . Hatta daha dengesz oldum. Sabah kocayi gonderiorm uyku diye bisy kalmio. Sonra da oglen dyanamiorm sicack yatagima geri donuyormama bu havalar da tam yatmaliiik
Allhtan herkesten uzaktayim da simdilk istedgim gibi yatip kalkiorm
Gittim cnm. Oglum pek kilo almamis yaaen cok ona uzuldm. Bnm sucum buyuk ihtimlle. Yiyorm yememzlik yapmiorm ama gec kalktgim icin gec yiyorm.koca 2 haftada sadece 120 gram tek almis. Dr ii dedi ama daha fazla almaliydi biliorm.
Gecen detaylida cikan kalpte parlaklik ve bobrekte genisleme yine vardi. Dr un takip etsin dedi. Sen naptin durumnuz nasil.
Saolasn cnm hepsini yiyorm da iste ne bilim istedgim gibi cikmadi. 2 hafta once 525 ti dun de 641 ciktiMerhaba hemşom dikkat et muz kaşar süt yoğurt yumurtanı ye sebze de kilo aldırıyormuş bebeğe kaç kilo dedi doktor
Benim eşim de 3 haftada bir gel git yaptı ama hem maddi hem manevi anlamda çok zorlandık. E bebiş ne kadar olcak başladığında cnmValla simdilk plan bu. Artk zamani gelince bole olck mi belli olmaz. Ayri olmak cidden zor2 ay ayri kaldik. Sanki hic evlenmemisiz gibi hissediodum. Koca bi eksiklikti
Bana iyi gibi geldi ama daha iyi olanlar mı var bu haftalardaSaolasn cnm hepsini yiyorm da iste ne bilim istedgim gibi cikmadi. 2 hafta once 525 ti dun de 641 cikti
Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsunSaol bitanem Allah razı olsun anneannemi kaybettik inşallah faydalı olur bu ay evladına kavuşursun cnm![]()