Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar yazamadım yoğunluktan
benim kırmızılar geldi kuzumm :duduk::duduk::duduk: eylem91 eylem91
demekki lekeler boşa değilmiş
artık leke geldiği anda kescem ümidimi
ama napalım üzülmek yok yola devam demi kuzum
yeni bat 6 şubat N Nana Ana :KK200:
Bnm de bi kere ole olmustu 😒 iknci gunun sonuna dogru kirmizilasmisti. Ben de once yerlesme diye umutlanmistm fos cikmsti. Hayrlisi olsn cnm

Ben hep oyleyim valla . Hatta daha dengesz oldum. Sabah kocayi gonderiorm uyku diye bisy kalmio. Sonra da oglen dyanamiorm sicack yatagima geri donuyorm 😀 ama bu havalar da tam yatmaliiik 😍 Allhtan herkesten uzaktayim da simdilk istedgim gibi yatip kalkiorm

Gittim cnm. Oglum pek kilo almamis yaa 😒 en cok ona uzuldm. Bnm sucum buyuk ihtimlle. Yiyorm yememzlik yapmiorm ama gec kalktgim icin gec yiyorm.koca 2 haftada sadece 120 gram tek almis. Dr ii dedi ama daha fazla almaliydi biliorm.
Gecen detaylida cikan kalpte parlaklik ve bobrekte genisleme yine vardi. Dr un takip etsin dedi. Sen naptin durumnuz nasil.
Merhaba hemşom dikkat et muz kaşar süt yoğurt yumurtanı ye sebze de kilo aldırıyormuş bebeğe kaç kilo dedi doktor

Valla simdilk plan bu. Artk zamani gelince bole olck mi belli olmaz. Ayri olmak cidden zor 😒 2 ay ayri kaldik. Sanki hic evlenmemisiz gibi hissediodum. Koca bi eksiklikti
Benim eşim de 3 haftada bir gel git yaptı ama hem maddi hem manevi anlamda çok zorlandık. E bebiş ne kadar olcak başladığında cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X