Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten ilginç, ah bu doktorlar, bu arada amh özel olarkmı bakılıyır, başka topikte kızlara sordm ama hazır seni bulmuşken sana sorayım dedm loriğim
Ozel olarak bakiliyor sanirim doktor istiyor . Bilmiyordum amh nedir en sonunda tedavi icin gittigimiz bska bir doktor bize amh bakilsin demisti

Suan yiyemem kuzum ovü belirtilerim var karıstırmak istemiyorum
Önümüzdeki ay düzeni bozmadan kullanabilirim insallah🤲
amh testide reglin ücüncü günü hormon testleriyle birlikte yapılıyor diye hatırlıyorum balam ben

Topik eskisinde umutlarımız eskimesin cicegim🤒

Agır dönemlerden geciyorum kuzum senin nasıl gidiyor

sana ihtiyacım var bebegim sildirme bende aynı modlardayım🤧
İyi misin kuzum? Bende Bi kaç hafta önc baya kötüydüm ya doktorum ameliyat dedi riskli amhyi düşürüyor ameliyat ve tekrarlıyor yine kist. Bakalım görüşmeye gidicem adet olunca ama istemiyorum ameliyat falan. Sanki baya uzaklaştım gibi yumurtlama günü falan pek takmıyorum.

İyi misin kuzum? Bende Bi kaç hafta önc baya kötüydüm ya doktorum ameliyat dedi riskli amhyi düşürüyor ameliyat ve tekrarlıyor yine kist. Bakalım görüşmeye gidicem adet olunca ama istemiyorum ameliyat falan. Sanki baya uzaklaştım gibi yumurtlama günü falan pek takmıyorum.
Pek iyi sayılmam kuzum
Adet olunca görüsmeye git sen yinede bir fikir bilgi al macun kullanmadınmı sen kuzum cikolata kistine iyi geliyormus ya

Pek iyi sayılmam kuzum
Adet olunca görüsmeye git sen yinede bir fikir bilgi al macun kullanmadınmı sen kuzum cikolata kistine iyi geliyormus ya
Kullanmadım ya eşim bide yan etki yaparsa diyo ikna edemedim. Noldu peki kuzum biz aile gibi olduk anlatmak istersen dinleriz😍

Kullanmadım ya eşim bide yan etki yaparsa diyo ikna edemedim. Noldu peki kuzum biz aile gibi olduk anlatmak istersen dinleriz😍
Sagol balam pek önemli birseyde yokki moralim bir iniyor bir cıkıyor haliyle iyi hissedemiyorum
İkna olmazsa gizli gizli kullan🤪

Sagol balam pek önemli birseyde yokki moralim bir iniyor bir cıkıyor haliyle iyi hissedemiyorum
İkna olmazsa gizli gizli kullan🤪
Valla çok yıpratıyoruz kendimizi bebek diye ya Bi bıraksak takmayı kafamıza mutlu da olcaz. Dur bakalım Bi doktora gideyim de duruma göre kullanırım ya istiyorum aslında

Valla çok yıpratıyoruz kendimizi bebek diye ya Bi bıraksak takmayı kafamıza mutlu da olcaz. Dur bakalım Bi doktora gideyim de duruma göre kullanırım ya istiyorum aslında
Aynen tatlım su vurdumduymaz insanlardan olabilsek coktan gebe kalmıstık belkide 🤧
Haber verirsin son durumunu balam😘

Yumurta rezervini gosteren bir test
Kuzu dün doktor 12,13,13 milim boyutlarında üç yumurta var dedi. Bugün akıntım hafif kanlı geldi hayatımda yaşamadım böyle bir şey. ilaçlardan olabilir mi? Canım sıkıldı ya nr ki bu şimdi
Kizlaar sizde oldu mu hiç böyle bir şey🙄

Amin kuzum cumlemizin hakimiyet degil babam 2 defa sinir yuzunden beyin kanamasi gecirdi sakinlestiricisi var 4-5 ilac aliyo gunde ama sakinlestiriciyi 2 gundur almiyo sirf isle ilgili baskasina kizip benden aldi sinirini bide cikarken bana bisey olursa hicc gelme dedi daha da agirima gitti hassas oldugumu biliyo sagligi konusunda ilkkez de yasamiyoruz bunlari ama kaldiramiyorum sanirim hamilelikte yeterince sinirli ve duygusalim bu sefer yuzumu gostermicem konusmicam biliyorum pisman olucak ama ders olmasi sart bu sefer guzel dileklerin icinde tesekkur ederim canim ♥
Ikincisinde durumu gerçekten çok hassas ama eğer baban sana yanaşırsa uzatma bence, benimde en son babamla küçük bi tartışmamız olmuştu kızmıştım aslında o haklıydı ama bende hamilelik hormonlarından kızmıştım sonra iyi ayrıldık çok şükür ve bi kaç gün sonra vefat etti. HIç birseyi yokken bir anda. Keşke dedin o tartışma bile olmasaydı ama geçti bitti tabi. O yüzden affedici olmaya çalış, buna en çok senin ihtiyacın var. Olmadi çaktırmadan birileri babanı yoklasın ne düşünüyor diye, o da pişmandır bence, babalar kızlarına kıyamaz. Ağlayarak ve stres yaparak en çok kendine ve bebeğine zarar verirsin, bu dönemde uzak kalmak gereken en önmli şeyler bunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X