- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrı kesici falan aldın mı? Bazı ağrı kesiciler kesiyor böyle adeti.Yaa kizlar benim dengem bozuldu adetim zaten 4 gün erken geldi bide baya 1.5 gün asiri cok geldi ama dün saat 5 den beri sadece kahverengi geliyo bide normalden daha az geliyoneden böyle olurki hic sizde yasadinizmi? Normalde benim adetim 5 gün olur 4 gün kirmizi cok 5. Gün kahveye dönet ve biter
![]()
Vay anasini sayir seyirciler. Amma da havaliymis kiz kiskandim bakAma dedim onaa surtunmeli konularda gezinmee diyeesaka bi yana kazenin Taktigine bayildim
admin olsam bende aynisini yapardim cok eglenceli bence
![]()
Dün coook basim agriyodu aksam aldim canimm ama bu benim aldigimi hamilelerde kullanabiliyo cok agir birsey degil… ama ben adet dönemimde cok agrim oldugu icin hep kullanirdim ❤Ağrı kesici falan aldın mı? Bazı ağrı kesiciler kesiyor böyle adeti.
Bazen böyle tam siliklesip sonrada hemen koyulaşıyor. Birde mesela ben ovu zamanı yakınlarında günde 2 defa yapıyordum bir seferinde öğlen koyulasti, akşam yaptigimda siliklesmeye başladı yani öğlen yapmasam belki kaçıracaktım. Bazen koyuluk 2 gün sürdüğü de oldu, hiç kaçırmadım ama öyle bir durumda başıma geldi 1 defaKızlar ya ben hergün işten geldikten sonra 5ten sonra, sıvı almadan dikkatlice testleri yapıyorum, yumurtlama gününü kaçırmış olabilirim ama kaç defadır ovu yapıyorım geçen 2 ayda yapmştm ki yumurtlama görmüştüm, ama hepsinde lh hormonu minicikte olsa vardır, ilk defa böyle bir sonuçla karşılaştm lh hoemonu hiç yokbembeyaz.. Sizce neden
Daha önce de bu agri kesiciyi mi alıyordun peki?Dün coook basim agriyodu aksam aldim canimm ama bu benim aldigimi hamilelerde kullanabiliyo cok agir birsey degil… ama ben adet dönemimde cok agrim oldugu icin hep kullanirdim ❤![]()
Peki adet olunca göğüs hassasiyetin geçti mi?Dün coook basim agriyodu aksam aldim canimm ama bu benim aldigimi hamilelerde kullanabiliyo cok agir birsey degil… ama ben adet dönemimde cok agrim oldugu icin hep kullanirdim ❤![]()
Ben bu sene kiz senesi sanıyordum ama erkekler çoğunlukta sanki, o yüzden erkek diyorumGünaydın kızlar bugün Dr randevum vardı şimdi eve dönüyorum çok şükür herşey normal dedi 13+3 biliyordum ben ultrasonda 13+6 çıktı minnakim gelişimi güzel sıkıntı yok dedi iki test yaptırabilirsin istersen dedi ne bilim gerek yok dedim Rabb'im e emanet insAllah hiç bı sorun yoktur cinsiyet tahmini yaptı bilin bklm ne dedi![]()
İyi de ağbi sana ne için ulaşacak kipanik yok ceza almadı ! sadece bana ulaşması için yasakladım : )
İyi de ağbi sana ne için ulaşacak ki![]()
Bu bizi satmasin mi kiz yoksaPro yapacan dimii![]()
![]()
Dedektif gibi hatunsun dilooooosssPro yapacan dimii![]()
![]()
Valla yaa admin olmak varr bana ulasmiyo mu catt kapat sıkıyosa ulasmasinVay anasini sayir seyirciler. Amma da havaliymis kiz kiskandim bak![]()
Nana mı? Satmaz bizi. Bırakmaz bizi. Koşa koşa hep gelir bize.Bu bizi satmasin mi kiz yoksa![]()
Boşuna mı FBI oldum benDedektif gibi hatunsun dilooooosss![]()
Kız senin isinde zor Ankarada FBI olmak falanBoşuna mı FBI oldum ben
![]()