Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa kizlar benim dengem bozuldu adetim zaten 4 gün erken geldi bide baya 1.5 gün asiri cok geldi ama dün saat 5 den beri sadece kahverengi geliyo bide normalden daha az geliyo 🙄🙄 neden böyle olurki hic sizde yasadinizmi? Normalde benim adetim 5 gün olur 4 gün kirmizi cok 5. Gün kahveye dönet ve biter ❤️❤️❤️🙈🙄
Ağrı kesici falan aldın mı? Bazı ağrı kesiciler kesiyor böyle adeti.

Kızlar ya ben hergün işten geldikten sonra 5ten sonra, sıvı almadan dikkatlice testleri yapıyorum, yumurtlama gününü kaçırmış olabilirim ama kaç defadır ovu yapıyorım geçen 2 ayda yapmştm ki yumurtlama görmüştüm, ama hepsinde lh hormonu minicikte olsa vardır, ilk defa böyle bir sonuçla karşılaştm lh hoemonu hiç yok :KK70: bembeyaz.. Sizce neden
Bazen böyle tam siliklesip sonrada hemen koyulaşıyor. Birde mesela ben ovu zamanı yakınlarında günde 2 defa yapıyordum bir seferinde öğlen koyulasti, akşam yaptigimda siliklesmeye başladı yani öğlen yapmasam belki kaçıracaktım. Bazen koyuluk 2 gün sürdüğü de oldu, hiç kaçırmadım ama öyle bir durumda başıma geldi 1 defa

Günaydın kızlar bugün Dr randevum vardı şimdi eve dönüyorum çok şükür herşey normal dedi 13+3 biliyordum ben ultrasonda 13+6 çıktı minnakim gelişimi güzel sıkıntı yok dedi iki test yaptırabilirsin istersen dedi ne bilim gerek yok dedim Rabb'im e emanet insAllah hiç bı sorun yoktur cinsiyet tahmini yaptı bilin bklm ne dedi 😁😊
Ben bu sene kiz senesi sanıyordum ama erkekler çoğunlukta sanki, o yüzden erkek diyorum 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X