Hadi insallahh canmm. Ben de bekliyorum. Senin kese tarihin belli olmuş ne güzel. Darısı bana artıkMerhaba benimde doğum ocak 1 gibi ama o zamana kadar durmaz 2019da doğar diye düşünüyorum 16 mayısta kese göreceğiz
Hayırlı olsun canm sen de benim gibi bekleyemeyenlerdensin. Ben de 9.gün vermiştim. hadi insallahhh kese ve kalp atışlarını da duyalımKızlar bende burdayım Çarşamba günü Öğreniriz inşallah bizde kese görme günümüzü daha transferimin 10. Günü ama 8. Gün öğrendim idrarda iki çizgiyi Kandada çıktı çok şükür Katlanarak artsın Sağ salim alalım bebecikleri kucağımıza
Hayırlı olsun canım çok güzel darısı bizeÇok şükür 16. Gün değerin 2061 çıktı. Haftaya cuma doktorum kontrole çağırdı
Canm benm iki tane 3.gün embriyosu transfer edildi. 9.gün 57 11.gün 224 13.gün 558. 16.gün 2061. Senin değerler de çok güzel artıyor canm.Hayırlı olsun canım çok güzel darısı bize
8. Gün 29.08
12. Gün 143 çıktı benim cumartesi 15. Gün. Bakalım kaç çıkacak sağlıkla devam etsin inşallah hepimizin gebeliği senin 12. Gün kaçtı kaçıncı gün embriyosuydu
Hayırlı olsun canmmm insallah hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günler de gelir18 nisanda 5. Gun embriyosu koydular iki tane.... Bende evde 6. 8. 10. Gunler test yaptim iki cizgiyi gordum. Sali gunu 12. Gundu 391 cikti bugun 14. Gun 813 cikti. Ptsi gel dedi doktorum ,)
Yaaa çok net belli oluyor canmm. Hadi gözün aydın. Kan verirsen eminim çıkacaktır.Merhaba arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağsalim yavrularınızı kucağınıza alırsınız benimde transferimin 6.günü bugün üç tane 5. Gün dondurulmuş embriyo koyuldu test yaptım inşallah beni yanıltmıyordur da bende sizinle birlikte gün sayarım
Çok teşekkür ederim canım inşallah rabbim gönlümdekini nasip eder eşime ve druma söz verdim günümde kan vericem pazartesi günüYaaa çok net belli oluyor canmm. Hadi gözün aydın. Kan verirsen eminim çıkacaktır.
En doğrusunu yaparsın canm. Ben 9. gün verdim. Bu sefer de artış olacak mı tam ikye katladı mı çok stresli geçti.Çok teşekkür ederim canım inşallah rabbim gönlümdekini nasip eder eşime ve druma söz verdim günümde kan vericem pazartesi günü
Evet öylede bir sıkıntı oluyor en az üç dört kere vermek gerekiyor o zaman da onun için en iyisi beklemekEn doğrusunu yaparsın canm. Ben 9. gün verdim. Bu sefer de artış olacak mı tam ikye katladı mı çok stresli geçti.
Maşallah çok güzel çıkmış hayırlı olsun kardeşim ultrason için geç değil kese oluşsada daha önce kalp atışını görmek zor oluyor sabırla bekle canımbu arada yanlis yazmisim, 10. gun degerim 977, 12. gun degerim 3071.
Benim bu 4. Denemem 14 yılık evliyim iki kez normal hamile kaldım ama kimyasal oldular sonra birdaha normal olmadı 4 kez aşılama hepsi negatif ilk tüp bebekte kızıma kavuştum çok şükür 9 yaşında sonra kardeş için geçen yıl tekrar denedim taze tutmadı 3.deneme dondurulmuş tuttu fakat ocak ayında kalbi durdu kürtaj oldum buda yine son kalan dondurulmuşları denedim 3 tane koydular dün çift çizgi çıktı ama kan için pazartesi günüm walla çu takvim için zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?