2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

canim insallah 2. cocugunu da saglikla kucagina alirsin, ne guzel evlat sevgisini bir kere tatmissin ve de coktan buyutmussun ne mutlu sana :) ikinci cocuk da balli lokma tatlisi olur bunun uzerine :)
İnşallah öyle olur canım rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin evlat bambaşka bir şey

Günaydın kızlar ben bugün kötüyüm transferin 8. Günü gece pembe lekelenmeler oldu şimdide normal kanamaya döndü

Günaydın kızlar ben bugün kötüyüm transferin 8. Günü gece pembe lekelenmeler oldu şimdide normal kanamaya döndü
Niye kan vermiyorsunuz sonucta idrarda pozitif görülmüş kan verin muayene olun sonradan pişman olmayın hele ki kanamanız başlamış ben olsam hemen doktoruma giderdim.Belki çözülebilecek birşeyken sırf test gününü bekleyeyim diye kötü sonuçlar doğuracak bırseye sebep olacaksnız sonucta hepimiz kıymetli özel gebelikler yaşayacağız zor anne oluyoruz

Canm benm de 12. günü kanamam olmuştu. Doktoruma söyledim progestanı ikiye çıkar dedi. Bence hemen doktorunu ara

Aradım canım drumu tabiki oda normal dedi progestanı iğneye çevirdi şu an yapacak başka bir şey yok dedi

Of o heyecanı sorma Ama çok güzel heyacanlar bunlar rabbim sağ Salim kucağımıza aldırsın çok emek verdik bu günler için
7 yıldır bu anı bekleyen biri için çok daha zor. Heyecan, korku güzel şeyler bunlar. Ama sürekli ister istemez tedirgin oluyorum. İnsallah ilk üç ayı atlatırsak gerisi daha rahat olacaktır

Kizlar benim transferim 20 nisanda oldu doktorum yarin kese gormeye cagirdi sanki erken gibi geldi bana

Kizlar benim transferim 20 nisanda oldu doktorum yarin kese gormeye cagirdi sanki erken gibi geldi bana
Yani erken olmuş sanki ama bilemedim yine de canmm. Keseyi görürsün de kalp atışını duyamazsın.

Evet erken olmuş 10 gün sonrada kalp atışına çağırır ozaman benim 19 Nisa’n oldu 14 Mayıs kontrole çağırdı kese için kalbinide duyarmıyız bilmiyorum erken gibi ama sürpriz olabilir

7 yıldır bu anı bekleyen biri için çok daha zor. Heyecan, korku güzel şeyler bunlar. Ama sürekli ister istemez tedirgin oluyorum. İnsallah ilk üç ayı atlatırsak gerisi daha rahat olacaktır
14 yılda benden Allah’ım kolaylıklar versin Doğuma kadar sabırla bekliyecez heyacanımız daim olsun

Evet erken olmuş 10 gün sonrada kalp atışına çağırır ozaman benim 19 Nisa’n oldu 14 Mayıs kontrole çağırdı kese için kalbinide duyarmıyız bilmiyorum erken gibi ama sürpriz olabilir
Ben iki kere kan verdim 8. Gun 125
10 gun 309 du betam daha sonra kan vermedim biraz merak biraz korku bakalim hayirlisi

Ben iki kere kan verdim 8. Gun 125
10 gun 309 du betam daha sonra kan vermedim biraz merak biraz korku bakalim hayirlisi
Senin değerlerin yükselişi güzel olmuş o yüzden 1000 de kese görünürmüş senin 1000 i geçmiştir o yüzden çağırmış korkma herşey güzel olucak inşallah

Merhaba bayanlar 5+3 ten. Bugun kese görmeye gittik.çok şükür gördük kalp atışını da gördük ama duymadı işi 2 hafta sonra nasipse. Bi kistim vardı dr kanamalı dedi kanama olursa korkma sakın dedi. İlaçlara da tam devam. Sizde hala o kdr ilaca devam mı bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…